Кухните - 26та тема

• 45 145
  • 360
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета, има ли такива от вас, които не са давали на фирма или на майстор да им правят кухните, а им ги е правил мъжа или някой познат. Че мъжът ми започва да се навива сам да прави кухнята, ходихме да гледаме по мебелните магазини, разни кухни и по точно той гледаше как са направени и не му се струва нищо сложно. Че въпроса ми е - има ли от вас такива, които сами са си правили кухните и има ли някакви особености? Какво ви е мнението по въпроса?
...особености - много, но не е чак толкова сложно. изчислявте всичко предварително, режете и сглобявате. и по-често си задавайте въпроса " какво ще стане, ако...? ". бъдете прецизни до милиметър !!! и това е ! успех ! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 346
  • София
Здравейте!
Чили-мерси за инфото за кухнята.
КалиНикол--много стилна кухня с всички екстри-със здраве да си я ползвате.
Момичета дето си правите кухните сами как си обкантявате плоскостите?

# 347
Здравейте!
Чили-мерси за инфото за кухнята.
КалиНикол--много стилна кухня с всички екстри-със здраве да си я ползвате.
Момичета дето си правите кухните сами как си обкантявате плоскостите?
най-добре се получава, ако си дадете поръчката  на сериозен производител, с необходимите машини. всички други начини са мъчна работа. давате поръчка за разкрояване и обкантване с необходимите /най-добре е да са ваши/ чертежи, и за вас остава само да сглобявате... Simple Smile

# 348
  • Морска приказка
Там откъдето си взехме плоскостите ни ги нарязаха и обкантиха от , които страни искахме.  Работят на компютър  режат перфектно.

# 349
  • София
Danili-вие сами сте си направили кухня-така ли.Имаш ли снимки и къде е това място за плоскостите и така колко излиза?

# 350
  • Морска приказка
stefina писах ти на лични...

# 351
kalinikol кухнята е станала много хубава. Наистина е много стилна и практична, със здраве да си я ползваш   bouquet

# 352
  • София
Данили-мерси за инфото.

# 353
Мамите от Варна дайте инфо къде във Варна има складове за плоскости, има ли по складовете плоскости лак, и само български ли са или има и немски?

# 354
 iwa_, понеже са директни вносители при "разкрой"можеш да изискваш гаранция.Иначе има много складове, но не са директни вносители .

Ето линк на фирмата : http://www.hosse.bg/bg/home.php
Аз съм ползвала услугите им и съм доволна .

Дано съм помогнала  Simple Smile

# 355
iwa_, понеже са директни вносители при "разкрой"можеш да изискваш гаранция.Иначе има много складове, но не са директни вносители .

Ето линк на фирмата : http://www.hosse.bg/bg/home.php
Аз съм ползвала услугите им и съм доволна .

Дано съм помогнала  Simple Smile

Благодаря ти много, разгледах им нещата и ми харесаха, но ако знаеш и други фирми ще ти бъда благодарна ако ми пишеш.

# 356
нов съм в форума и моля за малко помощ,направих си кухня
оставих място за печка ,разстоянието е 60см ш.
искам да е с керамичен плот и вентилатор в фурната
молбата ми е да ме ориентирате в някаква марка ,модел печка
до 500лв.знам че в големите маркети има много модели
но искам да разбера Вие какво ползвате и от какво
сте доволни
електрическа печка Mastercook мк 2430 ,насочвам се
към този модел
интересуваме керамичния плот издържали на триене

# 357
Ние вече се нанесохме най-накрая и утре ще наснимам кухнята и ще ви я покажа.

# 358
Момичета, върнах се на работа и няма да мога да се грижа за темата поне известно време. Моля някоя от вас да пусне нова, че тази скоро ще я заключат   bouquet

# 359
Долната част на кухнята е почти готова. Днеска си чакаме гръбчето. по-късно може да пусна и снимки.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт