Кухните - 26та тема

• 45 335
  • 360
  •   1
Отговори
# 270
  • густо майна Филибето
Момичета, едно бързо въпросче, защото не ми е по силите да изчета темите Simple Smile
Имам двойка котлони за вграждане, които искам да поместя в нещо като кутия и да си ги ползвам на терасата. Къде могат да ми направят  това?

# 271
  • София
И моята е тази http://www.gorenje.bg/imagelib/products-magnified/8d174d0d9c554e … c01c_68387_fp.jpg, не исках сензорни и исках с колкото се може по-малко електроника, да може по-малко неща да се развалят. Има всичко ,което ми е нужно, почиства се лесно - телескопичните водачи отстрани се свалят и се мият, така по-лесно се бърше и самата страница.
Пече за моите нужди перфектно.

# 272
  • Русе
smile29 не се вижда нищо!Опитай пак!

# 273
  • Варна
Проекта на нашата кухня е това, ама цвета не е баш този - червено си е,а не такова като оранжево. До края на месеца казаха, че ще бъде готова, като я монтират ще пусна снимки на готовата кухня. Тази седмица май ще се наложи да си купуваме ел.уредите, че ни казаха, че трябва да са купени, за да могат да ги сложат.

http://villydn.snimka.bg/other/kuhnya.413648

# 274
  • СОФИЯ
smile29 , ще споделиш ли къде я поръчахте и какви парички долу горе ви излезе? - може и на лични разбира се . предстои ми поръчване на кухня и затова се интересувам и от фирми и от изпълнение .......Ще съм ти много благодарна! Hug

# 275
dior, у нас е точно така! Мека мебел, съчетана с трапезарна маса и столове в същия десен - много е удобно!
И да- през уикенда, когато обявим филмов маратон, местим масата, разтягаме дивана и разпускаме....

Общ поглед на трапезарията:

дивана, с отместена маса и преди да бъде разтегнат:

Страхотен зелен цвят и общо разположение, браво! Със здраве да си ги ползвате!

# 276
Момичета,понеже много ми допадат проектите на Диана Лазарова от http://www.home.dibla.com/ относно оползотворяване на пространства,Ви копирам нейна разработка :

# 277
момичета, изчела съм всички теми за кухните и най-вече за тези в бяло! понеже и на мен ми предстои сега направата на една такава, искам да питам мамите които имат трапезна маса от бял лак откъде са си я купили? предварително съм ви благодарна Praynig 

# 278
Запис и от мен, че и аз съм луднала с тия проекти на кухни, бани и т.н. И с тези малки апартаменти човек се чуди как да натъкми възможно най-много уреди на възможно най-малка площ.

Сигурно и аз ще се допитвам за идеи и мнения в следващите дни. Rolling Eyes

# 279
PAV1 направо е страхотен  този проект на Диана Лазарова и много се припокрива с това, което искам и разположението на стаята ми като цяло. Благодаря ти Hug

# 280
Здравейте, искам да ви попитам коя програма използвате да си правите проекта на кухнята? Коя е най лесна за използване?

# 281
  • у дома
хайде и аз да се похваля  Grinning всичко мина по план, без забавяния. като цяло има да се давършват разни неща - един контакт, лампи да се слагат, столове да купуваме, батерията ни е за смяна, но това да са ни кусурите Simple Smile отделно разни дреболии да се сложат тук и там:

ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК  Mr. Green

снимките са правени с телефон, но мисля, че са добри.  Simple Smile

iwa_, аз използвах http://www.kitchendraw.com/ като цяло много лесна програмка  Peace

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 11:20 от blueeye®

# 282
  • София
Много ми харесва как практично сте прибрали всичко.Изуми ме,браво!
Да ви е честита!   bouquet

# 283
  • у дома
Много ми харесва как практично сте прибрали всичко.Изуми ме,браво!
Да ви е честита!   bouquet

Благодаря  Hug    bouquet като цяло аз съм си я мислила и сънувала 3 години и точно така си я представях Mr. Green уредите си ги имахме и по тях сме напасвали Simple Smile

# 284
  • Countryside
хайде и аз да се похваля  Grinning всичко мина по план, без забавяния. като цяло има да се давършват разни неща - един контакт, лампи да се слагат, столове да купуваме, батерията ни е за смяна, но това да са ни кусурите Simple Smile отделно разни дреболии да се сложат тук и там:

ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК  Mr. Green

снимките са правени с телефон, но мисля, че са добри.  Simple Smile

Много ми харесва, хем не обичам жълто  Laughing Много е слънчево и уютно, със здраве   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт