Кухните - 26та тема

• 45 350
  • 360
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте.   Горната идея страшно ми допада.  Simple Smile
Особено, ако може и масата да се мести някак си, може би на колелца със стопери, и като не се храните, да се мести до стената и да се излягате за гледане на ТВ.   
Втора холна масичка определено ми се струва излишна.   bouquet

# 256
Нашата холна масичка е малко по-висока,нещо средно между маса за хранене и холна.Не изглежда толкова лошо.

# 257
Особено, ако може и масата да се мести някак си, може би на колелца със стопери, и като не се храните, да се мести до стената и да се излягате за гледане на ТВ.   
Втора холна масичка определено ми се струва излишна.   bouquet
Sigy, ако масата се мести, пак ще ти трябва място. Аз съм се спряла на горната идея, но ще сложим маса с повдигащ се плот.
Примерно нещо подобно 1 и 2  Така ще мога да  свалям и вдигам масата  в зависимост от случая.

# 258
Dior, също може да помислиш да обединиш ползването на дивана и масата, както на снимката. Така ще може да спестиш доста място.

Много ми хареса тази идея и я споделих с мъжът ми и той се съгласи.Май това е нашият варянт GrinningМай вече имаме напредък поне елиминирахме холната масичка и сега ще има повече пространство Grinning Обаче масата която ще купим ние ще е квадратна и разгаваема за да може да събира повече хора.
Благодаря за идеята на Lizi

# 259
  • Някъде на път....
dior, у нас е точно така! Мека мебел, съчетана с трапезарна маса и столове в същия десен - много е удобно!
И да- през уикенда, когато обявим филмов маратон, местим масата, разтягаме дивана и разпускаме....

Общ поглед на трапезарията:

дивана, с отместена маса и преди да бъде разтегнат:

Успех в избора!  Peace

# 260
Много добре си уплътнила терасата. Браво!

# 261
Dior, също може да помислиш да обединиш ползването на дивана и масата, както на снимката. Така ще може да спестиш доста място.

У нас /в новото жилище / е точно така,даже  дивана е същият май но цвят венге/тъмно кафяв/-изкуственна кожа,масата е венге и пак подобна ,столовете са естественна кожа-венге.Мисля че се получи добре  Peace
 Като купувате маса с повдигащ се плот вземете предвид височината на дивана,защото ако е на височина със столовете-масата ще се губи ниско долу,ако е по-нисък дивана -масата ще е нависоко и няма да е удобна за хранене. Thinking

# 262
dior, у нас е точно така! Мека мебел, съчетана с трапезарна маса и столове в същия десен - много е удобно!
И да- през уикенда, когато обявим филмов маратон, местим масата, разтягаме дивана и разпускаме....

Общ поглед на трапезарията:

дивана, с отместена маса и преди да бъде разтегнат:

Успех в избора!  Peace
Много ми харесва как сте си го направили.

# 263
  • Някъде на път....
Много добре си уплътнила терасата. Браво!

Много ми харесва как сте си го направили.

Ами когато искаш кухня, трапезария и хол да е на едно място и това да е всекидневна.... няма много варианти.
Много е удобно!
Всичко е на една ръка разстояние, а като имаме гости не пренасям като гламава от едно помещение в друго, а само ги подавам през бара. Така мога да спретна нещо набързо и също така да обърна внимание на гостите си!  Flutter
И.... да не изпускам темата на разговора де, активно се включвам!  Wink

# 264
Това е скицата на апартамента и мен ме интересува само как да събера всичко в кухненският бокс който е с хол?

Попаднах на помещение подобно на това от плана ти

# 265
  • Стара Загора

Моля за съвет.
Вече седмица се чудя как да си подредя кухня, преди да я дадем за поръчка.
Наясно съм, че покрай тръбите ще са пералня, съдомиялна, мивката ще е в ъгъла ,
но от там нататък ..... колко и какви шкафове  да има между уредите, за удобство.
Под прозорците има радиатори, върху тях може ли да се сложи тесен плот?
Знам само че съдомиялната трябва е до мивката...
Ако я направим Г - образна ми остават две голи стени, какво да ги правя?
Ако е П ще стане тясно и пак гола стена.
Разгледах много снимки и пак ми е трудно да реша.
Не искам след като всичко  вече е монтирано, да констатирам, че нещо не си е на мястото.

# 266
  • София
Здравейте, момичета!!!
Вече сме в ремонт и нямам време да пиша, но се записвам, че все ви изпускам  Embarassed
В момента сме в чуденка за уредите - фурната и  плот с два котлона (предпочитам електрически, макар вече почти да няма такива на пазара).
Обикалям вече седмица и се отчаях. Гледам ги в интернет, а на живо се оказват пълна скръб или въобще го няма това което съм харесала. Обърках се от марки и модели. Стигнах до извода, че и скъпи и евтини са почти еднакви. И всички са с по 2 год. гаранция. Искам да си избера модел, възможно най-практичен откъм чистене, откъм копчета (да не се изтъркват) и евентуално на по-сносна цена. Фурна от 1000 лв. не ми се купува.  Naughty

# 267
Здравейте, момичета!!!
Вече сме в ремонт и нямам време да пиша, но се записвам, че все ви изпускам  Embarassed
В момента сме в чуденка за уредите - фурната и  плот с два котлона (предпочитам електрически, макар вече почти да няма такива на пазара).
Обикалям вече седмица и се отчаях. Гледам ги в интернет, а на живо се оказват пълна скръб или въобще го няма това което съм харесала. Обърках се от марки и модели. Стигнах до извода, че и скъпи и евтини са почти еднакви. И всички са с по 2 год. гаранция. Искам да си избера модел, възможно най-практичен откъм чистене, откъм копчета (да не се изтъркват) и евентуално на по-сносна цена. Фурна от 1000 лв. не ми се купува.  Naughty

Тази устройва ли те? Въпреки, че пак е почти 1000лв  Confused
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=22_154_102&products_id=10471
Истината е, че за да не се изтъркват копчетата трябва да са сензорни.
Ние взехме тази http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=22_154_102&products_id=17701 
Тя е с Push Pull копчета, цифрите и функциите не могат да се зацапат при готвене и съответно изтрият при почистване.
Успех в търсенето  Peace

Корекция
Gorenje B9010E       http://www.obchod-elektro.cz/images/OBCHOD-ELEKTRO%20GORENJE%20B … 20E%20Premium.jpg
Gorenje BO7367AX   http://www.gorenje.bg/imagelib/products-magnified/8d174d0d9c554e … c01c_68387_fp.jpg

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 19:19 от justice

# 268
justice ,да ти кажа и на двата сайта никъква снимка не се вижда пробвай пак

# 269
аз ги виждам идеално. стават, даже са супер - купувай ! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт