Кухните - 26та тема

• 45 163
  • 360
  •   1
Отговори
# 300
kiva,  Hug цената не ме притеснява, дори ми харесва, щом сме решили да се меткаме, шегувам се разбира се  Wink Преди снимката с цветовете е проекта на кухнята, ако искаш да гледаш. Дългата стена е 2.40 м, стената с котлоните ще е 60 см, отделно бар-плота е с дължина 2.00 м. По мойте сметки около 5 метра се получава. Предложената оферта е за 4 100 лв. Като сме решили материала да е ПДЧ. Нооо освен кухнята ще си поръчаме секция за хола, тя ще е много малка - 1.45 м на неизвестна още височина  Embarassed и един шкаф за обувки. Така че така определената цена изцяло ни устройва  Peace
eva7el , а може ли да ми кажеш светлия цвят на горните шкафове какъв се води - ванилия, бежово или ...?  Прочетох "млечно-бяло" но така ли се води цвета? bouquet

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 14:59 от бебка и бебко

# 301
Белия цвят го водеха млечно бяло .МДФ лак е ама за повече подробности така и не питах .Реших в последния момент че ще е това

# 302
eva7el , благодаря!

# 303
  • Шумен
Благодаря момичета.
А ето, че явно има и ПДЧ зебрано, щом eva7el има такива врати.  newsm78
бебка и бебко ами май не е зле цената, особено ако е и с повечко  механизми.

# 304
Да има .Даже гръбчето ми е ПДЧ а не термогръб или както там го водят
Сиво-бежовото зебрано е малко тъмничко и трябва другата част на стаята да е светла и прострна ... и трудно си избрах ламинат .В магазина от който си поръчах кухнята нямаше кухня точно с този вид зебрано но имаше една  спалня и аз си взимах мостри от ламинатите които си мислех че ще са ок и ходех в магазина срам не срам да слагам до зебраното .Най накрая след дълго избиране си взех ламината от Бриколажа -едно много светло бежово с много слабо изразена шарка .Сега мисля да си поръчам и секцията за дневната в този цвят зебрано и млечно бяло . Но това като се поопаричим Simple Smile

# 305
  • Шумен
Chili твоите зелени вратички какви се водят? Обикновено ПДЧ, МДФ и т.н.?
http://chilisita.snimka.bg/other/kuhnya.407605.13989610

eva7el да и на мен ми и е много тъмно зебраното и затова го мисля с бели (екрю) врати. Иначе и аз ще го комбинирам с прасковени стени.

# 306
  • Където е сърцето
Ами търся мивка ,та се чудя алпака ли ,каква да е ...пари до 300 лв,че и батерии и чудо трябва да взема,гледах вчера на Франке,на бланко по магазините....Тека нещо не можах да видя ,става въпрос за Бургас.....та се чудя сатен ли да е ,инокс ли...какво ще кажете ,кое  е по практично ,като се има в предвид че тук в Бургас ,водата е кофти ,доста варовита

Veni 04 в Бургас мивки на Тека се продават на Фердинандова ама и аз не знам кой номер.77 е офиса на Лексгруп подминаваш и вървиш още доста надолу към промищлена зона и преди края на улицата в дясно е магазина на Тека имат и на Фат и на Лекс груп.И аз доста се чудих каква да избера дали да е алпака или скъпите от гранит ама за една мивка не си струва толкова много пари.По-добре да си купя с тях съдомиялна машина.Бях се спряла на Тека,но след като посетихме тови магазин и продавачката беше много любезна и ни предложи вариант на Фат и цвят по желание сме се спряли на такава.Дано не останем разочаровани.Незнам дали разбра точно адреса,но все още не живея в Бургас и не го познавам добре.Ако намериш друх магазин за хубави мивки пиши моля те.

# 307
Ами търся мивка ,та се чудя алпака ли ,каква да е ...пари до 300 лв,че и батерии и чудо трябва да взема,гледах вчера на Франке,на бланко по магазините....Тека нещо не можах да видя ,става въпрос за Бургас.....та се чудя сатен ли да е ,инокс ли...какво ще кажете ,кое  е по практично ,като се има в предвид че тук в Бургас ,водата е кофти ,доста варовита

Аз съм с тази мивка-лен и съм доволна Peace

http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=4&pid=178

Тека е надолу по Фердинандова -както ти е обеснила mdr ,продължаваш надолу и веднага след една недовършена кооперация се намира,малко магазинче срещу мисля че се казваше Дома на облеклото. Hug

# 308
mdr  kalinikol   Hug благодаря ви
утре мислим да отскочим до Бриколажа  и до този магазина на Сико,който е на Индустриална Rolling Eyes че да видим...може да отида и до Фердинандова...ще докладвам ако вземем нещо Grinning

# 309
  • у дома
Започнах с тъпите въпроси - как да вградя фурна в шкаф на "kitchen draw" Rolling Eyes

няма да мога да ти обясня така с думи  newsm78  ooooh! в общи линии аз налучквах нещата  Blush

# 310
Започнах с тъпите въпроси - как да вградя фурна в шкаф на "kitchen draw" Rolling Eyes

няма да мога да ти обясня така с думи  newsm78  ooooh! в общи линии аз налучквах нещата  Blush

Явно така ще трябва да пробвам и аз, а от къде мога да си задам цветове на шкафовете и изобщо на всичко по проекта. Мога ли да ги оцветя примерно в лилаво.

# 311
Пак аз  Mr. Green. Да докладвам, че си избрахме окончателно цветовете. Ето това са:
- цвета за горните шкафове и корпуса - цвета за долните шкафове
В понеделник ще вземат размерите на помещението и остава да чакаме крайния резултат ...

Аз на моя проект си избрах фурна за вграждане и я пъхнах в един шкаф без врата, не е много професонално, но се добива идея какво съм искала да направя. Общо взето и аз като blueeye® импровизирах, но пък мисля, че добре се получи. Дано и на финала съм на това мнение.

По въпроса за цветовете, като ти си върху шкафа, който искаш да оцветиш - десен бутон - и избираш втората опция отгоре надолу, пиша ти по спомен, защото на работата нямам програмата. Довечера ще мога и по-точно да обясня, ако има проблем. Та там си задаваш какъв да ти е корпуса, вратичките, дръжките и как даса обърнати. Дано съм помогнала  Hug

# 312
  • София
Здравейте!
Включвам се и аз в темата за кухните,че ми трябва всичко от... до.Прочетох темата,но може пак да питам разни неща.Получих ценна информация за разни аксесоари като кошчета,отцедници и т.н.Разгледох и 800-те снимки на кухни и се насочих към варианти и дръжки.
бебка и бебко-тези плоскисти на коя фирма са?Аз съм харесала на Габровица.
Момичета приемам препоръки за изработване на кухня,но не от големите вериги,че е доста скъпо.Трябва да се включа в бюджет до 2500-3000лв. за доста шкафове.Това да е цена с дръжки ,панти,оливници ,кошчета и т.н.Много моля за инфо за майстори на кухни-може и на лс.
Chili-къде ти правиха кухнята и колко излезе?Аз харесвам такива модернистични цветове.

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 12:56 от stefina

# 313
stefina, на salex са плоскостите. Сега ще ти пиша на лични за фирмата  Peace

# 314
  • Шумен
iwa има при шкафовете шкаф с вградена фурна. Слагаш него и после цъкаш върху фурната, изтриваш я и слагаш тази, която ти харесва.

П.С. И аз не мога да сменя цветовете на шкафовете. Излиза ми само такива, които са вкарани в програмата, без опция за промяна на цвета.

Общи условия

Активация на акаунт