Няма вече "Зайченцето бяло"- ФЕВРУАРЧЕТО за рок е зажадняло.

• 12 391
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ГОШКО, НАСКО И КРИСТИЯН!

Честита месечинка на Валентинчо!

Теди, благодаря за темичката!   bouquet  

Ламтурниче, браво за заглавието! Страшна си!  Peace

Фокси, оформлението и колажите са върха! Страхотна си!  Hug

Честито на всички озъбени бебчета! Да са им бели и здрави зъбките!  Heart Eyes

Марая, много е готин и смешен малкия мъж! Какъв е сладък само! Да го нацелуваш!  Hug

Аз ще ви чета и пиша в понеделник, защото сега отиваме на Сапарева баня! Стискайте палци да си изкараме добре, че домакинята е една надута гъска и незнам как ще я изтрая, направо не се говори с нея, все едно ходи по златен килим  Sick !

Приятен уикенд, изпълнен с много детски смях и поспаливи нощи! Целувки!   bouquet   bouquet   bouquet

# 16
Клави, бодито е наше, занесох го в едно магазинче в Добрич и му направиха надписа, сега дори машината им била в Албена, затова се позабавиха малко  Peace
Диде, весело изкарване и да не се ядосваш  Naughty

# 17
  • Пловдив
Ей в новата тема каква активност.
Аз не знам как се слагат снимки иначе на драго сърце бих сложила на беба някой друга

# 18
Меги, снимката трябва да е някъде качена, например в snimka.bg, оттам отиваш върху нея - с десен бутон-properties, копираш адреса, който е на Location, и го пействаш в (най-долното бутонче вляво, под болд-има една картинка, между двете скобички), ох, дано ме разбра, че хич ме няма в обясненията  ooooh!

# 19
Меги, снимката трябва да е някъде качена, например в snimka.bg, оттам отиваш върху нея - с десен бутон-properties, копираш адреса, който е на Location, и го пействаш в (най-долното бутонче вляво, под болд-има една картинка, между двете скобички), ох, дано ме разбра, че хич ме няма в обясненията  ooooh!
Аз като Мара Подробната  Grinning , малко по-подробно.
Ако браузъра ти е на български.
След като вече си качила снимката в някой онлайн албум, кликаш върху нея с десен клавиш. На появилото се меню кликаш върху "свойства". От там копираш адреса. Трябва да завършва на формата на снимката (.jpg примерно).
След това тук кликаш върху иконката "вмъкни изображение" и поставяш копирания адрес между това [ img ] и това [ / img ] , без да правиш интервали просто нацелваш между двете квадратни скобички ( [ img][/img] ) и слагаш адреса.

# 20
  • Пловдив
Много благодаря момичета много изчерпателни бяхте след малко ще се пробвам

# 21
Честита половин годинка на най-сладките близнаци!
Честити месечинки и на останалите сладурковци!
Ето и от нас една прясна снимка, малко не му хареса в началото ама после даже още искаше Laughing

На нас днес ни спряха водата, а толкова работа си бях запланувала ама и утре е ден, сега поне си имам извинение за неизмитите чинии Simple Smile

# 22
Честити месечинки на всички дечковци,празнуващи днес!Нека растат здрави,щастливи,усмихнати и игриви деца!

# 23
  • София
Здравейте Simple Smile

Аз се записах за гелче и при Марая и при Гери Simple Smile Ще има да ни изтръпват устите Simple Smile
по-точно чакам Марая да си изтрие някое съобщение, за да й пиша  Peace

за хотела - вече сме се организирали, хайде да не се вкарваме в нови дилеми... За тия пари би трябвало да е свестен все пак Simple Smile
За упътване ето и една карта от сайта на хотела:

Честити месечинки на бебоците Simple Smile

Ние днес бяхме в Южния парк - първо среща с на муте колежки, а после - с братовчеда дето само няколко дни им е разликата..
Пис, мисля че и вас видях, но не се обадих  Embarassed Много свраки бяхме на клона Simple Smile

Хубав ден ви пожелавам и до по-късно, че отиваме да ъняме по семейному Simple Smile

# 24
Марая много е сладък малкия на люлката,явно много се кефи Hug
Карбо ти за кого поръчваш гелчето,за теб или за Бела Mr. Green
Мерси за новата тема,заглавието кърти  superuu

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 16:20 от alximika

# 25
  • София
Хайде и аз да се запиша в новата тема.То с такова яко заглавие,може ли човек да не се разпише  Laughing

Честита половин годинка на Насето,Гошко и Кристиян!Честита месечинка на Валето!Да са ни живи и здрави дечицата!Колко бързо лети това време......

Марая,бебчо изглежда много щастлив.И аз много им се каня на тези люлки,но все си мислех,че още е малък за тях.Може да пробвам да го полюлям тези дни.
Гери,бодито е страхотно.Браво за идеята.Аз пък си мислех да дам някоя шапка на Сами да му я избродират (надпис с името му или нещо подобно),защото това по-бавно се израства и ще я носи по-дълго време.
При нас захранването върви добре.Първо започнах с оризова каша,но Сами малко се запече от нея и от вчера преминахме на пюре от тиква,което доста му харесва.Каша ще пробвам пак след месец,но не с оризова,а с някоя плодова.Иначе,зъби при нас-никакви не се виждат на хоризонта (венеца  Laughing)

# 26
Привет от морето  Hug Heart Eyes Hug
Ние сме във Варна   grinning039 имаме нет, но много трудно се докопвам до него, а и БДС-то го нямам  ooooh! .........
Приемем всякакви оферти за Варненска среща  lalalala

оф, забравих да поздравя вси4ки мами с порасналите бебоци - да са живи и здрави  newsm51 smile3525

# 27
Бетунга какво ще кажеш за утре 10.30 ч на сцена "Ръковина"  в морската  Grinning
Ще има някаквъв концерт с бразилска музика и с Десита 77 сме решили да ходим ( предложението важи за всички варненки и гостенки на Варна  Mr. GreenPeace Ако не можеш утре може в понеделник нещо да измислим  Peace

# 28
  • Пловдив
 Hug

# 29
  • Sofia
Привет привет в темата с най-якото заглавие!  Crazy

Честити месечинки на всички пораснали сладурковци! Да сте живи и здрави и много да слушкате и папкате!

Венци ви поздравява с най-новата си песен научена от BabyTV  hahaha

Марая, много сладък малкия бонбон! Няма такъв кеф! Така се е ухилил!  Grinning

Сватя, да ви имам къдричките! Госпожица страшна е Майчето сладко!  Heart Eyes

И да ви почерпя, че моето майче има рожден ден днес! Да ми е живо и здраво!

Общи условия

Активация на акаунт