Няма вече "Зайченцето бяло"- ФЕВРУАРЧЕТО за рок е зажадняло.

• 12 466
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви  bouquet

# 76
 hahaha
dani81   То при нас е като в мъжкото сърце - винаги има място за още една!

Joy Joy Joy

Добре дошла dani81   bouquet

Foxy злото да те забрави - да са ти живи и здрави юнаците - много да ви слушкат и честита половин годинка   bouquet

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 23:30 от hamelionche

# 77
Пак съм аз  Mr. Green Забравих че имам специално поздравче за Вержулина и големите - малки мъже

# 78
  • София
Честити месечинки на порасналите!
Дани81, много сте сладки.
Ние с Мишето днес цял ден по гостита бяхме. Тя разбира се почти не спа цял ден случайно да не изпусне нещо. Сега едвам я приспах - от превъзбуда се хили супер силно до рев и обратно 1 час. Явно ни е много емоционално детенцето. Бяхме с още едно бебе на 5 месеца  и то си спа през цялото време кротко и спокойно, но нашата не взе пример.
Захранването ни почти не върви. Готово пюре с тиквички категорично отказва и днес и направих с картоф, малко тиквичка и много АМ - изяде си го. Иначе за месните пюрета докторката каза през ден да давам. Единственото, което яде е пиле с тиква на Бейбивита и то по 50-60 грама. Яде с кеф само сладките пюрета, много рядко и давам по малко бананова каша, че нали е шишо.
Ей, май се събуди.

# 79
  • Sofia
Дани81,  welcome

Да питам въвелите месото - а жълтък въведохте ли или първо месото?
Ох, че съм досадна с тоя жълтък, ама нали съм си изпълнителна и ме гложди препоръката на доки да въведа първо жълтъка, а след това месото. А ми се ще обратното... Outta Joint

Хем сърби, хем боли, хем ми е драго! Mr. Green

Хайде вече наистина лека нощ! Hug

# 80
Ааа Коте никаква нощ първо ми кажи спря ли си кърмата и ми разкажи как плс.  Hug
 ...аз все ще каня да те питам и все забравям сега таман съм те хванала на къс пас  Blush

# 81
Калинче,утрепа ме бе душко Hug
Не стига, че все майтапи ръсиш,ами и онова дето ми го прати на скайпа е просто...ВЪРХА!!!!!
Нали може да го споделя с другите мами Praynig Mr. Green

Ооо,Дани81,ама съм голям заплес ooooh! Добре дошла в нашата секта. Hug Лека -полека ще те въведем в тайните ни ритуали,ама да знаеш,че после измъкване няма...

# 82
Дани81  welcome още един сладур в отбора  Mr. Green Тук е много забавно  Grinning Влизай честичко, доволна ша останеш  newsm47

dani81  Hug Добре дошла! Ей сега ще ги сбутам другите за да ти направим едно място няма проблем  Wink То при нас е като в мъжкото сърце - винаги има място за още една!

Еееее , ама ти пък много силно се буташ, за малко да падна от клона  hahaha hahaha hahaha

# 83
  • София
Дани, добре дошла Simple Smile

пенкова, пак обра точките!!! И какво беше твоето оправдание за срещата? Sad

хамелионче, според мен дъвкането пак е някакъв период... малкаа прави ли Бръъъм? Ако не прави, според мен това е признак че скоро ще започне... А ако прави, пак сигурно има нещо общо... Открила си е езичето... нашата си го държеше с пръсти  newsm78

А сега ще ви въпросвам Simple Smile
Като дадохте на детенце да пие от чаша /ония със странния накрайник/, преди това увеличавахте ли им дупките на бибероните?
Защото аз замо с 1ца на Авент съм давала от шише, и искам вече да минаваме на чаша, ама с това давене много ме е страх...

Утре ще й дам да посмуче ябълка на Белка. Един приятел ми я донесе една едничка ябълка, в някаква гора я намерил Simple Smile Каза че по-био нямало накъде  Joy
И аз утре ще й дам да си я смучка... Не мисля да я варя... Вие какво ще кажете? Няма да я яде, само ще смуче парченце...

А пък аз все забравям да ви се "оплача" от седмица някъде тя се буди през нощта - отново в 4 часа  ooooh! и си яде като пич... Даже няколко пъти спа при мен и в тия дни яде по поне 3 пъти, ама не знам на какви интеревали щото спя Simple Smile
Дали вече не й стига кърмата?
Ака поне по 2 пъти на ден, наддала е горе-долу 300гр за 15ина дни.... Ама пък ми се струва че по-често яде... А може и зъби да са пак...  newsm78
Вие на мое място бихте ли захранили сега? Аз искам да изчакам 1 седмица след 3я пентаксим... което всъщност съвпада с нашата среща, така че захранването съм го замислила за последната седмица на август /тя тогава ще е на 6.5месеца/....
но дали пък да не избързам... въпросът е че ако изгладнее след една седмица не искам тогава да е пак заради ваксината...  Абе какво и да е... мързелът ще си каже думата и ще чакаме май  newsm78
Всъщност цялата работа идва от там че ми се струва бледичка и ме притеснява хемоглобина, но чак на 14ти ще видим как е....
Яна, Гея, Ламтурник, вашите мнения ще са от особено значение  Peace

Ми май това ми бяха питанките Simple Smile
ХУбава вечер Simple Smile

# 84
Carbo - ще я видим тая работа с езичето Simple Smile
Колкото до биберона - ние сме на 3-ката за вода и комбинирания за АМ. С 3-ката нямаме проблеми, но според мен плавно да премините към чашката. За ябълката не мисля че е проблем, аз няколко пъти давах така с това нещо - http://www.munchkin.com/products/detail.html?section=prodCategor … =10019&pID=37 страхотно е - давала съм най-различни плодове с изключение на мъхестите - череша, слива, ябълка ... - ако не можеш да намериш подобно става и с тензухче да й дадеш да смучи, голям кеф им е - но внимавай да не попадне голяма част в устичката да направим беля.

Колкото до тази джуджавка - майка ми и баща ми като си идваха я донесоха на Ники, но през цялото време си мислили че е обикновена чесалка за зъбките, без да се загледат за какво става въпрос Simple Smile Бях много доволна от избора им - без да искат оцелили нещо много удобно Simple Smile

# 85
  • София
хамелионче, мерси Simple Smile
Аз пък си мислех директно да й бутна едно парче, ама ще те послушам
Баш такъв уред надали ще намеря, ама имам една ... цедка да кажем - като торбичка от пластмасов тензух  Joy /ега ти обяснението/ - с нея ще пробвам  Peace

# 86
Ох, това захранване.
Аз давам сокчета, заради запека и то само от определени плодове.

# 87
Ето ни и нас в новата тема. Я, тя остаряла вече ......... Laughing
Фокси, да са ти живи и здрави половингодишните юнаци  Hug Честити месечинки и на другите пораснали сладурчета!

Дани81, добре дошла сред нас! Тук е весело, ще видиш, ако все още не си разбрала  Mr. Green

И при нас захранването не върви много добре, все бута лъжицата и плюе, а аз се чудя защо  newsm78 ......... а  то каква била работа ..... ето какво си хапвала калпазанката тайно от мен  hahaha

Хайде, лека нощ от нас.

# 88
  • Sofia
Е, няма отърване от мен тази вечер  Crazy

Ама не можех да не споделя какво заварих в стаята, като най-сетне се натутках да си лягам  hahaha

Калинче, спрях я аз кърмата по най-болезнения начин  Confused Направих мастит, после ме захраниха с онова хапче за спиране на кърмата и уж трябваше за 48 часа да започнат да ми се смаляват и прибират гърдите (защото те се препълниха зловещо още първата нощ), ама откарах така 12 дни  #Crazy Направо ми се ************ ! Сега вече всичко е ок, освен тоталната липса на гърди, ама да ти кажа хич не ми пука! Нали не боли вече......

Наде, абе много внимавай с тази ябълка, увий я в нещо. На Венци на морето му дадохме едно парче диня, нарочно голямо, за да го смуче само, а той за отрицателно време успя да си "отхапе" (нямаше още зъби) от него и му вадих от устата разни неща.... Гледах го през цялото време и успях да реагирам, ама няма повече без тензух да му давам нищо.

Е, сега вече абсолютно официално ви казвам лека нощ и няма да се вясвам до утре! Hug Hug

# 89
Дани и Пепи, добре дошли!   bouquet
dani81  Hug Добре дошла! Ей сега ще ги сбутам другите за да ти направим едно място няма проблем  Wink То при нас е като в мъжкото сърце - винаги има място за още една!

Еееее , ама ти пък много силно се буташ, за малко да падна от клона  hahaha hahaha hahaha
Тъкмо това щях да напиша. Mr. Green
Карбо, кашата от елда (гречка) е богата на желязо и е без глутен. Няма проблем да я въведеш като първа храна, ако те притеснява хемоглобина. Аз лично смятам да я въведа като първа каша, защото вкусът и е особен и ме е страх, че иначе може и да не я хареса, а е много полезна. Колкото до това кога ще започнеш- ти си решаваш дали на 5,5 или 6,5 месеца, ама все пак до годинката трябва да стане.  Mr. Green Аз отдавна давам да смуче разни плодове, даже вече ги притрива по венците си и изяжда по малко. И грухти като прасенце, и ми дърпа ръката към устата си. Днес нападна бирата на баща си, взе да му я дърпа и да примлясква- нали е фамилно обременена.  Twisted Evil  За чашата- и двете ми щерки не са пили от биберон повече от 4-5 пъти и то с нежелание. Калина беше на 6 месеца, когато и взех най-обикновенна чаша с накрайник на Бертони, без клапа, без дръжки, нищо. След седмица вече пиеше без проблем, а на следващия месец и взех шише със сламка и пак бързо се научи. На Ралица преди 2 седмици и взех неразливаща се чашка на Нуби със силиконов накрайник и започнах да и предлагам вода, защото се притесних, че може да се обезводни заради жегите. На 4-5 опит се научи. Друг е въпроса, че не и е много кеф да пие вода.  Twisted Evil  Можеш да избереш чаша и да и предлагаш, под твой контрол, разбира се. Гаранция, че за няколко дни ще се научи.  Peace Нашата чаша е такава и искам да попитам някой виждал ли е да се продават накрайници, че след месец-два, предполагам, че ще трябва да сменям, а съм виждала само по интернет.

Общи условия

Активация на акаунт