Няма вече "Зайченцето бяло"- ФЕВРУАРЧЕТО за рок е зажадняло.

• 11 519
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Ками,мерси! Hug Ще докладвам довечера!

к.пенкова,а като сложиш бисквитката на плазмон не се ли запушват дупките на биберона?Ралица пие с 2-ка биберон.Дали ще стане или млякото много се сгъстява?

Иве,браво за чудесните новини! Аз пък не видях пръстчето на Стаси...А даже по едно време специално загледах ръчичките! Всичко ще е наред другата седмица,а сондажът явно ще се размине!  fingerscrossed

# 256
Иве много се радвам за очето на Стани,дано да остане само интервенцията на пръсчето Praynig
Силве сега какво да ти завиждаме ли че проядохте АМ Crossing Arms  Mr. Greenи аз искам Мая да и хареса някое млекце различно от маминото Blushа забравих Crazyсамо тиквичките ли ще правиш?не за друго ама ако врътнеш чушки ти си ми наблизо,като си затръгвам за западен парк ще ти мина на гости Mr. Green

# 257

к.пенкова,а като сложиш бисквитката на плазмон не се ли запушват дупките на биберона?Ралица пие с 2-ка биберон.Дали ще стане или млякото много се сгъстява?

Честно да ти кажа аз леко съм побългарила апаратурата. Понеже ми казаха, че за шишетата Be Free нямало биберон с V образен отвор, та за си направих на 1-цата - I образен с ножа  Blush Чудна работа ни върши хем вкарах в употреба и биберона да не ходи зян Wink

# 258
  • София
Doбро утро Simple Smile

Гери, строила съм майка ми в 2 редици да ти преведе паричките онлайн, така че предполагам до довечера ще са налични

Иве, сега още повече ще стискаме палци на Стаси да му се размине очето  Peace
А за ръчичката ще е с местна упойка, нали?
И да те попитам приблизително за колко време колко кг свали? Защото аз утре съм при твоя човек, ама не залагам големи надежди...
От седмица и половина съм на моя си диета и резултатът е +1кг  Cry
Дано да не ми пречи на кърменето Simple Smile Че на мен пък ми става мъчно само като се сетя че трявба да го намалявам... А гърдите са ми като на дакел ушите  ooooh! и с едни разширени вени... абе ужас...

прити мими, а на теб какъв доктор ти каза за калция? Че аз съвсем съм се разскърцала, а мляко почти не ям... На ревматолог ли да ходя или има някакъв друг специалист Simple Smile

Алхимика, как е Мая?

Айде хубав ден от мен, е милото ще играе на Диабло... Най-вероятно чак довечера като тръгне за работа ще се доредя пак  Joy

# 259
Карбо добре е днес,няма Т само гласа и малко е пресипнал,но е веселка.
Аз отивам в Джъмбото,погледнах в сайта на нои и изненадаааа,превели са ми паричките за юли newsm44сега събирам домочадието о на пазар за играчки Laughing

# 260
  • София
Миме радвам се че Мая е по-добре.
Иве стискаме палци за Стаси.
Ох с това готвене ме подпалихте.Аз нещо хич нямам време за готвене, а как ми се ядат тези чушки с боб   chef Но тази вечер ще хапваме спагетки пък утре нещо по така.Останаха му още 3 ризи на милия да износи тази седмица и отпуска  newsm44 .Аз му ги гладя за цялата седмица и без друго мразя да гладя поне да не е всеки ден.

# 261
  • София
Ей  това ми дойде в повече http://www.toplofikaciasofia.bg/novini/2009/08/03/Syobshtenie_-_03.08.09g#2gunfire #2gunfire #Cussing out
Не ми се купува бойлер и няма къде да го сложа.МОже ли всяка година да правят нещо.Направо ми писна от нашата дтржава.Сори за поста.

# 262

.
Останаха му още 3 ризи на милия да износи тази седмица и отпуска  newsm44 .Аз му ги гладя за цялата седмица и без друго мразя да гладя поне да не е всеки ден.

Лара и аз като теб като гладя ризите Laughing Пак прецакват хорицата, ама без топла вода не може Crazy
И ние  fingerscrossedна бебе Стаси. Добре е, че и Майчето е по- добре и ще намаже някоя нова играчка   Mr. Green
Ние със Сиянчето ще ходим на зъболекар подир 2 часа Mr. Green

# 263
  • Пловдив
alhimika и на мен в сайта им пише, че имам пари но по сметката няма сигурно утре ще ги пуснат

# 264
Ох, и аз най-накрая да се разпиша  Laughing

Ками, мерси за рецептата - бях я правила без заливка, ама току що я направих както ти си я написала, ще тествам и ще докладвам, кофтито е че Гошо не обича тиквички, ще си ги изям сама  Heart Eyes Ако има и други идеи - моля споделяйте, че за обед ми е трудно да мисля манджички за топене  Joy Вечер сме изцяло на скара - само пържолки и шишчета  Shocked ама свикнах вече  Joy

Коте, все се каня да те питам - като минахте на АМ Венци става ли да яде през нощта, или той и преди не е ставал?

Ох, и аз да проверя какво става в НОИ - дано и аз съм от щастливките  Praynig

Аз пак да похваля Гоги - днес сам заспа в кошарата, много му се спеше, не искаше да го друскам в шезлонга, сложих го в легълцето, порева малко, дадох бибата и заспинка сладко, сега дори го гледах - спи с отворена уста  Joy пупупу

Карбо, стига се кахъри за тези парички, всичко трябва да е ОК, довечера ще проверя и ще гледам утре да пусна поръчката, че да дойдат другата седмица  Peace Момичета, мерси, че толкова бързо преведохте паричките  Peace

Всички бебчета са супер сладки, да са ни живи и здрави  Hug

Никакви болежки повече, само хубави неща да се пишат  Peace

# 265
 И аз преди малко получих смс от банката,че са ми превели парите от НОИ !

Миме,тия дни и чушките ще направя и ще свиркам!  Laughing Разкажи после какво има в Джъмбо!

# 266
И моите са преведи, кеф  newsm44 Набелязала съм няколко неща, за Гоги разбира се, ще се пазарувааааа, хахаха  Grinning

# 267
  • София
Весе, не уморена, омаломощена съм от тва кърмене! Tired Tired Tired

Навремето не е било проблем да дават кисело мляко, но сега ваксините се правят на базата на млечния протеин и затова са се появили толкова много алергии.

# 268
Весе, не уморена, омаломощена съм от тва кърмене! Tired Tired Tired

Навремето не е било проблем да дават кисело мляко, но сега ваксините се правят на базата на млечния протеин и затова са се появили толкова много алергии.

Ха, тази  теория за алергиите пък сефте я чувам! Ама знае ли се, аз ще се позаинтересувам!

mrm
, патето таткото го донесе от една ферма за гушене на патици ( той там работи, и той е вет. д-р като мен), но го пратихме на село, баба да се грижи за него.
pritty mimi, ама много сте сладки с бебчо, особенно на снимката, на която сте гушнати  Hug

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 14:32 от 4erveno6iika

# 269
Малее, как ядете готвено в тия жеги. Ние сме само на таратор и доматена салата, като салатата веднъж я правя с краставица, веднъж с печени чушки, веднъж я подправя с лук и магданоз, веднъж с чесън и кимион и имам цели четири различни манджи  Mr. Green
Но рецептите си ги запазих  newsm10 .

Иве стиснати палци и от нас за Стаси  Flowers Four Leaf Clover .

alximika, нека се оправя бързо малката сладурка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт