Няма вече "Зайченцето бяло"- ФЕВРУАРЧЕТО за рок е зажадняло.

• 11 523
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Включвам се набързо само да честитя на порасналите днес мъничета Жанет, Изабела и Руслан! Че докато  се охайлача(и още една хубава дума), ще стане утре   Laughing

# 226
Момичета,благодаря за хубавите думи Embarassed.
Днес и ние изкарахме "морски" следобед-ходихме на басеин и беше супер разпускащо,ще пусна снимки по натам,че са на телефона и ме мързи сега Rolling Eyes Simple SmileНа Ника толкова й хареса,оглеждаше всичко с широко разтворени очи и раздаваше усмивки и после дори поспа/макар и само 10 минути/
Майчето да оздравява,миличката тя.
Иве,аз не че съм избрала нарочно да раждам тук,просто досега винаги сме живели в България,но сега главно поради финансови причини ни се налага да заминем,а там времето ще си покаже,иначе моята мечта е да си имаме собствено жилище в Търново-любимият ми град.
За киселото мляко и аз няма да избързвам,по нататък,ние сме още на фаза зеленчукови пюрета +2 вида плодови.от другият месец ще опитаме и месните.
Хайде лека вечер и нощ и цунки на бебчетата  love001

# 227
Айде и аз да се разпиша, докато чакам манджата да се сготви, в тази връзка приемам всякакви предложения за летни манджички, постни или месни няма значение, важното е да има топено  Praynig че се изчерпах с идеи отвсякъде  newsm78

Толо, щях да ти пиша аз как разреших проблема с нежеланата гърда - просто в момента, в който почне да се сърди на нея, го махам, обръщам го все едно ще суче от другата, но давам пак първата  Laughing засега методът работи  Peace

Хайде лека нощ от нас и сладки сънища  Hug

# 228
Ками, имай милост! Ако знаеш как ми се ходи в Търновооооо!  newsm45 И тая година няма да ме огрее... Как ги правиш чушките с боб? На една приятелка
Ха, който иска чушки да заповяда- цяла тава ме чакат Joy  Утре няма да готвя нищо и без това съм на зъболекар следобяда Mr. Green
Първо сварих боба, сменях му 2 пъти водата и го посолих последният път. В един тиган задуших 1 глава лук с няколко скилидки чесън, 2 настъргани домата, черен и червен пипер, 1 ч. лъжичка от маги сушени зеленчуци. Добавих и готовият боб в тигана, обръкнах всичко и сложих джоджен. Оставих го така малко да поври, за да омекне лука и чесъна. Напълних предварително изчистените от семки чушки с получената смес и натопих отворите им в брашно, за да не се разлее боба в тавата Flutter В намазнена тавичка ги подредих и залях с 2 чаши вода. Пека ги колкото да се зачервят и обръщам и долната страна да се опече.
geri , задължително ли трябва да има за топене. Аз обичам предимно постни манджи. Едно от любимите ми ядения лятото са тиквички на фурна. Мн бързо стават, по- диетични са и не мирише целият апартамент на пържено #Crazy
На колелца ги режа, посолявам и отъркалвам в брашно вс една. Редя ги в тава и запичам леко, като почнат да стават златисти ги заливам със смес от 2 яйца, една кофичка кисело мляко и малко копър Flutter
Спирам да пиша, защото огладнях smile3505
Лека и мека на всички!!! smile3507 smile3524 Sleeping

# 229
Здравейте,мамчета Hug

Някво свинско ми е и затова не ви пиша..На всичкото отгоре ми се е схванала лявата страна на гърба,а десния ми прасец ме боли ужасно...Та няма да продължавам повече,за да не ви товаря с моите простотии.
Влязох само за да ви кажа,че всичко е наред с нас /ако някой изобщо е забелязал липсата ни/..
Единственото хубаво нещо е,че в момента сме на тръни,защото една близка я приеха в болницата да ражда,та сега чакаме...Днес й беше термина,но вероятно бебка ще се роди утре,защото бъдещата мама все още е с малко разкритие...Не че ви интересува,де,ама аз да си пиша...Извинявайте,ама иначе няма с кого друг да си говоря Tired
Ще ви пиша повечко,когато ми се оправи кофти настроението и извинявайте,ако съм подтиснала вашето..

# 230
  • Sofia
Фокси,  spoko  Hug
Стискам палци за мамчето! И забелязваме, че те няма,ама нали майсториш нещо та си мислех, че е заради това.....

Лееелеее, имайте милост с тия вкусотии! Сега как огладнях!  ooooh! А ми е топлооо и не мога да ям. Телешки ми лакомнически неволи... Mr. Green

# 231
  • София
Миме, Майчето е като Румен, и той като дете е бил непрекъснато болен, но сега е много здрав! Ходи през зимата с разкопчано палто и риза непрекъснато. Дано се оправи милото... Hug Cry

Утре в един ще изпукаме, бее, дават го 38 градуса! Дайте нещо закуска, вечеря...

Фокси fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Много ви обичам всички!

# 232
Здравейте! Днес ми е много нервно цял ден, направо не знам какво ми става, направо съм за успокоителни вече. Sad , Крис рева почти цял следобед, повръща постоянно и иска все на ръце и то от глезотия. Отдавна си мисля, че може да има гастроезофагеален рефлукс, но като кажа на пед-ката за повръщането и тя - нищо, сигурно бил преяждал. Той не повръща по много винаги, но и не пропуска почти. а какъв бяс е станал вече..... #Crazy нямам думи просто. То и това е една от причините за повръщането - той си хапне обилно и след това се врътва по корем и почва да беснее или пък рита с крака и маха с ръце все едно иска да литне. Вече почти се е научил да пълзи, не е ли рано за пълзене на 5 месеца и половина  Rolling Eyes . И като за капак днес пак се приземи на пода smile3517 . Тъкмо бях влязла в WC-то и татко му го гледаше на спалнята, но телефона му звънна от другата стая и той докато отиде да си го вземе и да се върне нашият скочил на пода  smile3555 . Та сега ако се питате коя по-По-НАЙ-Гадната майка във форума - то АЗ съм тази уфтсъ - детето ми вече е падало 6 или 7 пъти. Ох ужас, не ни е ден нещо днес. И аз за да затвърдя, че съм гадина днес като се вбесих и му се разкрещях на горкото и съвсем го разревах и стресирах, ама наистина съм ужасна. Сега ми е гузно  Embarassed.
Хайде сега малко да поразведрим поста със снимки на малечко:
Вижте какво ми донесе тате:  Flutter

, тук тренирам да хапвам сам с лъжицата
А с тази участвах в конкурса за Бебе-звезда на "9 месеца" Дали ще спечеля?  Party

# 233
  • София
Хайде пак съм тук Simple Smile

Много ми е сърдита малката, само плачка цял ден Sad По едно време в опит да я разсмея щях да си счупя носа в главата й... усетих дори вкус на кръв /ако се сещате как е при силен удар, но без да потече де/
Почти съм сигурна че ще й избие горен зъб  ooooh!

С ябълката беше малко странно Simple Smile Хем не й харесва хем иска още Simple Smile В крайна сметка май се получи нещо като захранване, защото на няколко пъти за да й привлека вниманието й изстисквах по малко... може би към половин лъжичка общо е "изпила"

С чашата се задави много, направо ужас беше... така е за сега я прибираме за след месец поне...

аз на бабите и дядовците не мога да си представя да им се казва по друг начин, освен баба и дядо  newsm78
Баща ми беше на 42 като му се роди първия внук... аз бях 7клас.. Въпреки това веднага започна да се дедосва.... майка ми не е "родна" баба на никой освен на Белка, но и тя стана баба на 40, въпреки липсата на родство...  Peace

марая, благодаря за гелчето   bouquet То ще е още един повод да се вдигна до Южния за някоя срещичка Simple Smile

Вит Д и на нас ортопедката ни каза да давам по 1 капка цяло лято... Специално купихме нова опаковка по тоя повод... и к'вооо? Тя като се събуди в 7 аз толкова не съм в час че до сега най-много 3-4 пъти да съм й дала /за лятото говоря де... преди май бях по-редовна/

Иве, браво на Стаси  Hug

за киселото мляко аз нищо не знам, ама знам че козето е най-близко до човешкото, а и гастрото на мен ми каза крави продукти да въвеждам след годинка... Що не намерите коза  Joy и да си правите сами киселото мляко.. не е много трудно май...

Майчето да се оправя бързо, че ще пратя кака й Бела да я тупне по дупето  Mr. Green

Хайде да лягам, че с мъжо май от 1 седмица не сме се засичали в леглото... то и сега няма де... кой го знае вече кой съм сънува  Heart Eyes

Лека нощ Simple Smile

и ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ СЛАДКИ ПОРАСНАЛИ БЕБОЦИ /и днешните и вчерашните/

# 234
  • София
Червеношийке, не се притеснявай, не си лоша мама. Много добре те разбирам и Мишето е неудържима и понякога и се карам  Embarassed. После ми е съвестно, но добре че не са ни злопаметни дечицата. А това пате до другото пате от къде ви го донесе тати?
Фокси, да се развеселяваш бързо! Ето утре си на купон по случай бебе Simple Smile.
Иве, браво и дано се размине!
Днес цял ден си мисля дали бебетата се радват на еднакви неща или вече проявяват индивидуалност. Мишето най-много се кефи на деца, каращи колелета - направо пищи от кеф като фокусира колело. На второ място са и растенията - щом я доближа до някое започва едно ритане и теглене на листа и клони, едвам я откачам после.
Пак и излязоха пъпките по гърба:( Дано да е от жегата!
А за вит. Д не е ли индивидуално? Нашата докторка нищо не казваше, но миналия път я питах и тя опипа фонтанелата и каза да спра до септември.
Лека нощ от мен!

# 235
Здравейте и от мен по никое време,
аз малко телеграфно минавам че е никое време вече.Прочетох ви, че и снимки гледах от срещите ви, та в тази връзка...едно голямо БЛАГОДАРЯ Hugна всички които се отзоваха веднага и ми пратиха паролите, много доволна и приятно изненадана останах- доста отзивчиви майки пишат тук Hug!
Хайде лека, до скоро, бъдете здрави  bouquet!

# 236
 Днес  въведох на малчо морков. Толкова му хареса, че за малко да ми откаже картофа с тиквичка, които му дадох след това да си дояде. Извода е, че Владо ще гледа морков самостоятелно през крив макарон  smile3521
4erveno6iika, явно малкия ти сладур е доста палав и ще трябва отсега да свикваш. Само неразбирам защо обвиняваш себе си за това падане, след като в момента баща му се е грижел за него.
И според мен имате всички шансове да спечелите конкурса  Praynig

за киселото мляко аз нищо не знам, ама знам че козето е най-близко до човешкото, а и гастрото на мен ми каза крави продукти да въвеждам след годинка... Що не намерите коза  Joy и да си правите сами киселото мляко.. не е много трудно май...

Е вярно, че е по-лесно смилаемо и има само единият от двата алергена, но пък му липсват много витамини, които ги има в кравето мляко. Така че и него не препоръчват да се дава много рано и да измества кърмата или АМ.
А аз имам не една, а четири козички  smile3533 ( Петя, Таня, Белина и Гергана), но ще им опитаме млекцето след годинката  newsm10

А витамин Д не давам от средата на май и въпреки това фонтанелката ни е почти затворена. Днес го напипах и още незнам дали да се притеснявам  newsm78 . Майка ми каза, че и аз съм затворила рано.

# 237
Добро утро!!! bouquet Тая нощ не беше мн спокойна, ама успяхме да спасим положението и имаше сън на парцали Joy
4erveno6iika , майка която е дала живот не е лоша майка. Родила си го, грижиш се за малчо и си го обичаш. И Сияна падна, когато и двамата с баща и бяхме вкъщи преди време, но няма смисъл да се обвиняваме. Просто приеми, че децата още нищо не разбират и сами се нараняват.
Сияна уж с изрязани нокти,ама си пуска кръв сама. Ту под носа си беше направила раничка, после в ухото ooooh!
Бебоците стават все по- подвижни и ние е бедна фантазията колко рани, ще чакат за промивки като проходят и почнат да тичат #Crazy #Crazy
Така растат децата Peace

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 08:00 от kamelllia19

# 238
И за нас сън нямаше тая нощ Tired, ама то почти всяка е така.
Даже вчера се отказахме окончателно да гостуваме другата седмица в Търново, имахме покана от моя приятелка и така се бях наточила, но няма начин, че ние не спим, не спим, ама поне хората да не караме да будуват, дано догодина да сме по-дружелюбни нощем Confused
И сега ще си стоим тук и ще тъпеем...

Червеношийка, много хубави снимки на много сладко бебе Peace
Ками, само от рецептата за чушките с боб ми потекоха лиги, ей ся хващам маршрутката за Сливен newsm01 newsm22

# 239
Цоп и ние в кюпа при недоспалите smile3507не за друго ама да не останем по назад.ей това моето чаве ме изяде нощес,сука,сука та се забрави.не  е плакала,но искаше да си играе след всяко папкане.
Червеношиике не си  по-по най лошата аз дето имам доста спокойно бебе и на мен  ми се случвало да и се скарам и после се чуствам глупава и гузна,защото то милото какво ли разбира Hug
Аз вчера от 8 вечрта докато си легнах не можех да влезна във форума newsm78
Фокси да хапнеш един шоколад да не си много киселка Laughing а не те търсим че ти каза че ще си заета с изненадата Hugи да се похвалиш като роди твоята френдка.
Ками мерси за закуската,както винаги си изрядна Heart Eyes
пожелавам на всички много хубав ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт