На Ника толкова й хареса,оглеждаше всичко с широко разтворени очи и раздаваше усмивки и после дори поспа/макар и само 10 минути/
че се изчерпах с идеи отвсякъде 

И тая година няма да ме огрее... Как ги правиш чушките с боб? На една приятелка
Утре няма да готвя нищо и без това съм на зъболекар следобяда
В намазнена тавичка ги подредих и залях с 2 чаши вода. Пека ги колкото да се зачервят и обръщам и долната страна да се опече.

, Крис рева почти цял следобед, повръща постоянно и иска все на ръце и то от глезотия. Отдавна си мисля, че може да има гастроезофагеален рефлукс, но като кажа на пед-ката за повръщането и тя - нищо, сигурно бил преяждал. Той не повръща по много винаги, но и не пропуска почти. а какъв бяс е станал вече.....
нямам думи просто. То и това е една от причините за повръщането - той си хапне обилно и след това се врътва по корем и почва да беснее или пък рита с крака и маха с ръце все едно иска да литне. Вече почти се е научил да пълзи, не е ли рано за пълзене на 5 месеца и половина
. Тъкмо бях влязла в WC-то и татко му го гледаше на спалнята, но телефона му звънна от другата стая и той докато отиде да си го вземе и да се върне нашият скочил на пода
. Та сега ако се питате коя по-По-НАЙ-Гадната майка във форума - то АЗ съм тази уфтсъ - детето ми вече е падало 6 или 7 пъти. Ох ужас, не ни е ден нещо днес. И аз за да затвърдя, че съм гадина днес като се вбесих и му се разкрещях на горкото и съвсем го разревах и стресирах, ама наистина съм ужасна. Сега ми е гузно 

, тук тренирам да хапвам сам с лъжицата

По едно време в опит да я разсмея щях да си счупя носа в главата й... усетих дори вкус на кръв /ако се сещате как е при силен удар, но без да потече де/
Хем не й харесва хем иска още
В крайна сметка май се получи нещо като захранване, защото на няколко пъти за да й привлека вниманието й изстисквах по малко... може би към половин лъжичка общо е "изпила"

То ще е още един повод да се вдигна до Южния за някоя срещичка 

и да си правите сами киселото мляко.. не е много трудно май...

.
на всички които се отзоваха веднага и ми пратиха паролите, много доволна и приятно изненадана останах- доста отзивчиви майки пишат тук
!
! 

и да си правите сами киселото мляко.. не е много трудно май...
( Петя, Таня, Белина и Гергана), но ще им опитаме млекцето след годинката 
. Майка ми каза, че и аз съм затворила рано.
Тая нощ не беше мн спокойна, ама успяхме да спасим положението и имаше сън на парцали 

, ама то почти всяка е така.
не за друго ама да не останем по назад.ей това моето чаве ме изяде нощес,сука,сука та се забрави.не е плакала,но искаше да си играе след всяко папкане.

и да се похвалиш като роди твоята френдка.
Препоръчани теми