Няма вече "Зайченцето бяло"- ФЕВРУАРЧЕТО за рок е зажадняло.

• 11 530
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Да почерпя за нашата половин годинка и честито на всички останали.Да са ни живи и здрави мъниците.

Ето ни и нас в цялата ни прелест.

Ние днес ще празнуваме и тортичка сме взели и ще се съберем с бабите и дядовците.
Алхимиче и беба изкара миналата седмица вирус, слава богу се разминахме без АБ, но беше с висока темп., имаше афта в устичката и обрив по цялото тяло, но за два дена бяхме ОК само за обрива давах антиалергенни капки, а всичко съвпадна с излизането на първото зъбче, но бързо се оправихме, дано всичко с Мая да е Ок. Hug

Хубав ден на всички. Hug

# 211

Ками много хубави снимчици,изгледа от терасата на заведението е вълшебен Heart Eyes

Благодаря, Миме    bouquet Дано, Майчето бързо да оздравее smile3522 Големи симпатяги сте! Май е заразно това с лапането на краката, големи маймунки са бебоците Joy
Лара, мн пораснал твоят сладур Heart Eyes

Тук ужасна жега #Crazy, а аз до сега готвих...голяма хамалогия,  ама ми се доядоха едни чушки, дето за Бъдни вечер се правят / пълнени с боб и запечени леко във фурна/. Зеленчуците запаси за Сиянето ще ги правя май утре, имам и да  1ironing, но жегата ми уби нещо желанието...довечера ще действам по тази задачка.
За киселото мляко съм чела, че лекарите препоръчват да е ниска масленост в началото.
Иначе на пазара има детско кисело мляко за бебета над 8 месеца, което  е  с 3 % масленост и айрян с 1.5 %
Лично аз няма да бързам да и давам  Peace

Да взема да ви почерпя още малко снимки от терасата Whistling Това ми е любимото заведение във В. Търново Heart Eyes

# 212
  • Sofia
Привет и от нас!

Пак ме подкокоросахте (поредна хубава дума  Mr. Green) за кашите Simple Smile Много ми се ще да му дам на Венци да пробва, ама и аз не знам защо  Rolling Eyes Педи каза, че е дебел  Crossing Arms и да не му давам,ама тя пък ще ми каже!!! Twisted Evil Харесала съм си една на Lactana, че АМ вътре да е каквото си пием, но не знам кога да му я предложа? На следобедното хранене ли? Защото на обяд вече си изяжда по едно 190 гр бурканче зеленчуково пюре с 2-3 лъжици АМ вътре. (чудих се, чудих се и накрая реших да слагам).
Кашата е МЛЕЧНА БИО КАША LACTANA® С ОРИЗ И ВАНИЛИЯ.
Смятам от края на седмицата да го пробвам и с месо. Взех му Пуйка с тиква на ХИПП. Пък да видим!

За киселото мляко - смятам по-натам да давам. От мързел  Embarassed. Едва се оправям с готовите пюрета при цялата информация, какво остава да импровизирам с кисело мляко  ooooh! Mr. Green

Дарима, направо сте ей толкова  Shocked хубави!!!!!! И ти, и сестра ти, а да не говорим за Ника! Ще отнесете хубавия ген по света Simple Smile

Сватя, ама много сте красотни,беее! Тоя Венцо голям късметлия излезе! Пу-пу-пу! Да го цункаш Майчето-зайчето и да оздравява бързо, че да се срещнат младите... Flutter

Иве, дано се размине сондажа!  Praynig И дано упорството ти с масажа даде резултат! Шапка ти свалям колко си редовна и упорита!!! Hug

Лара, гледам имате същия розов хипопотам дето се хили истерично, същата джаджа с висящите парцалени кукли Патрик, Джулиа и не-знам-си-кой беше третия и сме родени на една дата......дали пък има нещо нагласено?  Joy hahaha
Много е сладък Алекс! Ще взема Венци пак да го пробвам на активната гимнастика, защото никога не й се е кефел много и отдавна не съм го слагала, може пък сега да е друго...

Отивам да свърша това-онова докато спи малчо. После пак ще се видим  Hug

# 213
  • София
Вече 1 час си седи и си играе,но вече е време малко и аз да го занимавам омръзна му сам. Whistling
И аз може да пробвам тази млечната на Лактана  Peace, ако си я намеря наблизо.Хайде отивам да играя

# 214
  • София
Здравейте пак от мен Wink

Аз излизах към 3 сама и умрях от жега, напече ме яко слънцето и пак ме боли главата Sad

Дребния ще излиза след 6 моля, моял, то слънцето се скри при нас, ама е ужасно задушно Simple Smile

Веси, ние утре сме на ортопед и на консултация, в сряда ще ходя до Сименс да си подписвам заповедта и остава четвъртък или петък, майка ми ще идва за 2 дни в командировка тази или другата седмица, та ако е тази ще го отложим, че не сме се виждали с нея скоро, само като си ходих за срещата с класа за 2-3 часа, а преди това още май месец, ако е другата няма проблем за четвъртък Simple Smile)) Ще видя как са нещата при мен и ще ти се обадя в сряда да си направиш плановете Wink

К.Пенкова, на мен любимото ми мляко е Боженци, няма такова мляко просто и на дребния такова мисля да давам, те имат 2 % и е много добро, а и след инфото от теб нямам вече колебания Simple Smile Но няма да е в близките месеци де, то и без това дребния е ял само картоф, морков и тиква още Simple Smile

Инче, за окото няма какво да се чудиш на упорството ми, като е за дребния нямам избор, а само като ме види как топя тампона във водата и ревва, ама няма начин, реших, че дори и да няма резултат, което е 99% сигурно, поне ще съм опитала, пък дано има де  Praynig

За кашата на Лактана и аз мислех нея да купувам, има я в кварталния магазин с любимото кафе на Мимето, ама взех 2 други, пък ще видим, иначе му купих на малкия Лактана Био 2ка и се чудя дали да не изчакам и аз до 6 мес. и 2 седмици както я е посъветвал педиатъра на Инчето, ама се чудя още де, утре ще питам и нашия чичо доктор Wink))

Дарима, наистина сте страхотни, то много се повтаряме, ама няма какво да си кривим душата, ако не е тайна ти защо избра да раждаш в България и ще се връщате ли някой ден за постоянно тук или Англия ще бъде вече родина на малката красавица Ника, ех, как ще им завиждат нашите младежи на английските момчета...Simple Smile

Лара, стягай багажа, няма какво да го мислите, както Мечо Пух казва: "Колкото повече - толкова повече", любима моя фраза, ще бъде хубаво Simple Smile)))

Миме, да оздравява Майчето по-бързо и да не се мъчи повече, милото  Hug

Ками, откъде са тези снимки, искам и аааааааз Simple Smile

# 215
  • София
Вече розовия хипопотам не се смее истерично помогна му таткото затова.Сега трябва да купи на Алекс нова играчка по този повод.
Аз 2-3 седмици все ще стягам и разтягам  Laughing.

Ние почнахме с Лактана 2.Малко по-различно е на цвят(по-бяло) иначе Алекс не прави разлика.Хапва си го и него.А пък пише, че има повече желязо, а на него хемоглобина му е 103 и затова почнах.Не съм питала педито, пък и той като ми даде някакъв отговор  ooooh!
Май ще трябва и аз да пробвам това мляко Боженци.

# 216

Ками, откъде са тези снимки, искам и аааааааз Simple Smile

Иве , виж тук  Flutter: http://www.velikoturnovo.info/id-116/pizza_n_grill_ego_bg.html

# 217
  • София
Здравейте и от нас!

Не мога да смогна да ви изчитам, пък какво останало за включване по темите. Малкото мишле от известно време през деня дремва няколко пъти по половин час и аз не мога нищо да свърша. Добре е поне, че през нощта спи - с малки изключения като  последната нощ, когато се буди 2 пъти с рев. През останалото време си иска да се занимавам с него.
- едно от забавленията ни - малко фитнес за мама  Laughing
И аз съответно не мога да се добера до компютъра. Вече се обръща и върти във всички посоки, както прави опити за пълзене и доста успешно се придвижва по спалнята. Затова вече почти не го слагаме там. Взехме му гумен пъзел, който се слага на пода , за да може върху него да се търкаля и да предотвратим падане от спалнята, но не му е голям фен - по-добре му е на спалнята, от там се пада по-добре  Mr. Green - снимката е от вилата
Захранването започнахме преди около месец със зеленчукови пюрета, караме я бавно и славно и още не сме заместили ядене - предпочита си кърмата и пюретата са междудругото.  Mr. Green, но пък и аз не го насилвам. Преди 2-3 дена опита и първия плод - ябълка. С това темпо не знам, докога ще се захранваме, но той е предравположен към алергии и няма за къде да бързаме.
Миналата седмица изкарахме на вилата и ни беше супер - тишина и спокойствие и чист въздух - имах чувството, че и аз съм отпуска  Joy Затова и не успяхме да почерпим за нашата половин година, но... по-добре късно, отколкото никога  Mr. Green

В тези жеги - разходките ни са рано-рано сутрин и се прибираме до 10-10.30ч или след 19ч. Емо изобщо не понася жегите и като му стане топло, започва да мрънка и се прибираме веднага.
Приключвам засега, защото този пост го пиша от час и половина и вече много се сърди, а и се улях с писане и снимки.

# 218
Ками, имай милост! Акознаеш как ми се ходи в Търновооооо!  newsm45 И тая година няма да ме огрее... Как ги правиш чушките с боб? На една приятелка баба и прави такива, разкош, ама на друго място не съм яла. На мен вчера ми се доядоха ладийки от тиквички, вече са във фурната.   chef
Днес като водих каката на лекар накарах да прегледат и Ралица- и нейното гърло е зачервено. Изписа и някакви хомеопатични и ще я види пак в сряда. Омръзна ми вече от болести. Калина 2 пъти да ми се е разболявала до годинката, а Раличка, горката, сигурно поне 5-6 пъти досега. Ама така е като си имаме заразоносител. Милата е толкова кисела тези дни, само на ръце иска, много трудно се приспива,а реве за сън. Почти не суче, явно гърлото я мъчи. А аз вече съм каталясала и изнервена.  Confused
Кисело мляко смятам да давам след 9 месец. И без това сега като започнем захранването бавно и полека, чак тогава ще му дойде времето. Тук само на едно място съм виждала кисело мляко Боженци и леко се зачудих на цената му, ама ако наистина е толкова хубаво, ще взема да пробваме, че ние ядем много кисело мляко.
Пуйка и заек ще поръчам на един приятел да ми купи от село- само къде ще слагам накрая не знам, че с нашата зимнина и разните пюрета на Ралица и половин чекмедже замразена кърма мястото ми е много кът. Остава в свеки, че е през един блок и не прави зимнина, т.е. фризерът и е почти празен.  newsm78

# 219
Здравейте момичета!Току що прочетох темичката и видях че сте се сетили и за моето момченце че на 01.08 стана на 6 месеца.Благодаря ви  Hug.На мен не ми остава никакво време да пиша но  като седна и ви чета.Имам гости вече един месец и съм много заета.Вие как сте със захранването?Аз давам на Криско засега само каша,оризова с разни плодове.Смених млякото от Нутрилон1 с Нутрилон2 без да се обадя на педиатърката и сега си мисля дали може да му се отрази по някакъв начин.Някой ще ми обясни ли как да сложа снимка Embarassed

# 220
Здравейте сладуранки!
Първо искам да ви благодаря за милите пожелания за рождения ми ден.  Hug
Не съм чела нищо, като гледам съм 2 теми назад, но тая седмица сме на вилата и там нета е.. мираж. Като гледам следващата седмица голямо четене ще пада. Вече ми е мъчно за вас. Мъжа ми се майтапи, че съм изпадала в абстиненция  Joy
Иначе ние сме добре, имаме гости, Ванеса е при баба, а мама пече гъзе на плажа. Станала съм черна като циганка, но не се оплаквам  Wink.
Честито на всички с поводи и много  Hug

# 221
  • София
Аз пак съм за бързо, довечера ще чета и коментирам  Peace

Гери, днес нищо не свърших  Embarassed
Утре обещавам да са преведени парите  Heart Eyes

# 222
Ками сега ти пращам адреса ми на лични и искам експресна пратка поне с 5 чушки Mr. Greenаз ще си платч пощенските Laughingох колко ги обичам ама най са ми вкусни някой друг да ми ги направи Blush
Кремуцка дай да те видим ма джанъм колко си църна Mr. Green
Ламтурник да не се повтарям като на Ками каквото съм написала,че и за тиквички умирам,а ако са и с кайма  eat
И на мен ми се ходи много във Велико Търново,последно бях там бремена в 4 месец и си изкарахме много хубаво.Аз и за това драпах срещата да е на по централно място,да сме близо до старата столица пак да я посетя.
Мая ми вигна 38 Т и и дадох нурофен,че нещо на нас панадола не ни помагаше миналия път като беше с Т.Той малко е силен ама 20 мин след като и го дадох направо си живна диването.
Иве ако утре е по добре дрисличката може да обядваме в дон Вито,на който му се идва да заповяда.Доре теб те имам на предвид че сме ти близко Wink а и разбира се на който му се иска да препуска из гадната София в трафика.

# 223
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ЖАНЕТ,ИЗБЕЛА И НА РУСИ

# 224
  • София
Ками, недей така, какви са тези цени и тези чудесии, съвсем се зарибих, аз в Търново съм ходила отдавна, брат ми беше там студент, а после и в школата беше 3 месеца, та тогава съм си отходила, ама оттогава не съм, трябва да се поправи Simple Smile

Мими, ами може да направим един Дон Вито, ама да видим как ще сме с прегледите, сутринта сме на ортопед, а от 5 часа на консултация в 20та, значи в 4 трябва да тръгваме, може да се видим към 1 и ние въобще да не се прибираме, ама не знам как ще са температурите навън и дали ще ни понесат, утре ще ти се обадя да се доуточним Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт