Няма вече "Зайченцето бяло"- ФЕВРУАРЧЕТО за рок е зажадняло.

• 11 535
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Дайте да оставим тая тема ЗА и ПРОТИВ киселото мляко.
Когато дискусията е добронамерена аз не виждам нищо лошо, а вече така или иначе всяка мама си решава как да си храни и гледа детето,
аз лично не съм привърженик на крайностите и ще захраня с КМ след 8м., но познавам и мами, които дават от 3-ия месец КМ, всеки си има глава на раменете bowuu

# 196
  • София
Здравейте сладурки!
Тези дни се позагубих, но трябва малко внимание и за таткото  Laughing
Добре си се завърнала Атносферче.Този Йо-йо е голям сладур.
Дарима много сте хубави беее, а НИка е прекрасно момиченце.

Оф тези каши ще ме побъркат.Чета два дни и като отида в магазина все ги няма.Искам да знам защо без мляко.Има каши които съдържат АМ.(Милупа)КОга може да се дават млечни,колко време трябва да е минало след като съм го захранила с каши.Не за друго ама от другите е много малък избора.
Затрупах ви с въпроси, ама какво да се прави. Rolling Eyes
А на всичкото отгоре в Хит две различнио каши с един и същи етикет  #Cussing outНа всичкото отгоре едната беше млечна, а другата безмлечна.Е как да им имам доверие на етикетите на български.

А заглавието наистина е трепач,щом и от другите форуми влизат мами  Peace

За екохотел Здравец ако успея ще дойда,но не обещавам и затова ще си запазим стая отделно. Whistling
По-добре наистина да спрем за киселото мляко не за друго да не стават дразги.Има май достатъчно теми и всеки може да прочете.Пак казвам, за да няма сърдити. Naughty

Ето и една снимчица на гимнастиката.Ние сега я заобичахме повече от преди Mr. Green
А тук си пийваме блажено след умората от играта:

# 197
  • Пловдив
А някой купувал ли е йогурт на Хумана или дуетите на Хип? Какво представляват?

# 198
  • София
Оф тези каши ще ме побъркат.Чета два дни и като отида в магазина все ги няма.Искам да знам защо без мляко.Има каши които съдържат АМ.(Милупа)КОга може да се дават млечни,колко време трябва да е минало след като съм го захранила с каши.Не за друго ама от другите е много малък избора.

В Милупа се оказа, че има и АМ, и нормално обезмаслено сухо мляко.
Ето какво ми отговориха точно на същите въпроси:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414063.msg12049845#msg12049845

# 199
Точно това което казва  larakroft1  имах в предвид. Колкото и добронамерено да започнем след като има "за" и "против" ще станат дразги  Peace

# 200
Айде и ние да се разпишем Confused
Мая е пипнала някакъв летен вирус,гърлото е малко зачервено,пъпките са най-вероятно от прасковата та двете неща просто се засичат и вече ще взема да се гътна.Изписаха ни засега тантум верде и витамин Ц.Панадол да не давам до 37.8.Аз малко се притесних да не е реакция и от пентаксима обаче доки каза категорично не. ConfusedКаза и 20дни никакви нови храни да не въвеждам да си яде това което досега е яла по нататък пак да почна нови неща.
За киселото мляко и аз ще поизчакам до към 9-10месец,сестра ми и до ден днешен взима прясно от една баба в Княжево и кваси на Едо и аз мисля така да правя ама има време Peace
Иве браво за очето,ще стискаме палци до септември да сте ок и да не правите сондажа Praynig
Дарима,то бива ти да си хубава,детето да е хубаво ама и сестра ти кърти направо Hugявно цялата ви рода сте много хубави,то това от мешаницата ще да е Wink
Ками много хубави снимчици,изгледа от терасата на заведението е вълшебен Heart Eyes
Ох тоя мой зет ще го изям как спи hahaha Heart Eyes
И аз да пусна една снимка,колко са и вкусни на мойта щерка ногите Mr. Green
на снимката даже се вижда колко е обрината Sad
и една с мама за разведряване на скапания ми пост

# 201

В Милупа се оказа, че има и АМ, и нормално обезмаслено сухо мляко.

Ми то и в АМ има обезмаслено сухо мляко + другите 100 много полезни неща.
Вече да ви кажа от много четене съм се смахнала. Зорница е на кисело мляко от 3-4 месечна и нищо и няма. Сега вече понеже имам от къде да черпя информация си мисля: Ще вземам мляко от село от конкретна крава, ще си пусна една проба микробиология на това мляко като начало. Обаче утре кравата ще се поболее нещо, ще и дадат лекарства и то ква файда от цялата хамалогия - никаква. Значи може и купешко то се изследва редовно но пък пробата може да е нагласена  newsm78 .
И така аз още нямам вариант. Не смятам че и АМ е цвете за мирисане сигурно и него ще отричат ама малко по нататък  Laughing В крайна сметка каквото и да направя все не е правилно  Joy

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 14:54 от k.penkova

# 202
# 203
  • София
Значи безмлечни каши ли да даваме? Сега погледнах банановата на Хумана - естествено е само с обезмаслено мляко. Ако и взема безмлечна каша с елда дали ще и стига? А с вода или с АМ да я првя? Въобще защо са го измислили толкова сложно - или ще купиш нещо от био суровини или обогатено с нещо важно, или с АМ, но не и всичко заедно.
Е, Мишето най-накрая заспа и съседът започна нещо да кърти.
Алхимиче, бързо да и минава на малката сладурана. А педиатърката ни е във Военна болница.

# 204
  • Пловдив
Аз давам безмлечна елда и добавям адаптирано по съвет на педи

# 205
  • София
Атмосферче мерси за инфото.
ДОбре тогава ако давам каша от елда или оризова,по-добре ли е да я правя с АМ вместо само с вода.Много сложна работа.
A Megi  го е казала вече.
Лошото е че нашият педи нищо не казва. Tired

# 206

ДОбре тогава ако давам каша от елда или оризова,по-добре ли е да я правя с АМ вместо само с вода.Много сложна работа.

Разбира се лесно на принципа "Проба- грешка" Аз я правя с АМ (оризовата)защото с вода (първо така я направих) не иска да я яде

# 207
  • Пловдив
Във връзка със заглавието моята буба много харесва AC/DC мисля че така се пишеше колкото и да реве пуснали ги и млъква и ги слуша

# 208
Ехоооо!

Момичета, аз съм много страхлива (предпазлива) по отношение на захранването - давам само пюре засега, каши не съм давала, а и Гоги без това си е шишо, съвсем ще наддаде  ooooh!
Дарима, много сте хубави, ама всичките, много си приличате със сестра ти  Peace
Алхимиче, бързо да се оправя малката, и вие сте много хубави  Heart Eyes Мая е страшен бонбон  Hug
Ларакрофт, голяма забава на активната  Joy

Момичета, за парите не се притеснявайте, когато можете тогава  Peace

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 16:23 от geri_kkoleva

# 209
  Ям си значи домашно овче мляко и чета дискусията.. Joy к.пенкова,откакто го открих това кисело мляко "Боженци" преди половин година,друго не мога да ям(освен домашно)!

За кашите-Ралица вече е изяла 2 кутии каша банан с ориз на Милупа и изобщо не е напълняла! Както е написала една мама в отговор на питането на Сферичката,това ,заедно с "нощната пауза" и храненето на режим през три часа,са останали в миналото остарели схващания.И аз съм на мнение,че зърнените храни са полезни за всички бебета,а не само за кльощавите... Laughing  Всеки ден към 18.00 ч й давам каша- 125 мл преварена водичка и колкото там трябва лъжици млечна каша(сега бананова на Хумана). АМ не иска да пие,така че през останалото време я кърмя,но искам да приключваме...Не за друго,а защото кърма имам само в едната гърда и тя е видимо по-голяма и се притеснявам .. Confused

Мими,знам как се чувствате с Мая сега,но бързо минава този "летен вирус" ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт