Няма вече "Зайченцето бяло"- ФЕВРУАРЧЕТО за рок е зажадняло.

• 11 538
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Иве, дано се оправи постепенно очето и наистина да ви се размине сондажа! Стискаме ви палци!  Hug
Забравих да кажа, че вече редовно приготвям домашни зеленчукови прета от картоф и морков, като понякога към това добавям тиквичка или чушка (зеленчуците ми са домашни - отгледани от свеки ). Сварявам и пасирам без сол, без нищо. Последните два пъти добавих няколко катки олио. Крисето ги хапва с апетит, а мама много му се радва  Grinning

# 181
  • в сърцето на един мъж...
Все забравям да пиша - между 7 и 10ти август ще сме на Старозагорските минерални бани. Ако искате, може да заформим среща за Старозагорки Peace

# 182
  • София
Благодаря, Дони,  Hug , а за домашните пюрета супер, обаче аз няма от кого да взема домашни зеленчуци и са от пазара, а кой знае с колко нитрати са блъскани, затова исках купени да хапва, пък и какво да си кривя душата, по-лесно за мен щеше да бъде, обаче явно домашното си е домашно, иначе за сега сме въвели картоф, морков и тиква, та Станислав няма голям избор, менюто е бедно, после ще въвеждаме ябълка и круша и зеленчуците си остават 3 вида само, ама малко по-малко, няма за къде да бързаме, стига да го захраня за кухнята в 10тия месец все пак Simple Smile)))))

# 183
  • София
Off, nqмам време Sad
От 9 сме станали и се приготвяме да отидем до банката за паричките Гери, ама ей на- още съм по гащи аз  ooooh!
Да знаеш, че ще се опитам днес, но може и утре да ги внеса Sad

ПО-късно по останалите въпроси  Peace

# 184
Бързо да се отчета и аз,

Доре хайде бе, къде се изгуби толкова време.  Hug
Много сладък малкия сдаш на нашия калпазанин. И аз нямам търпение да му цопнем крачетата в моренцето.  Simple Smile

За Вигантола - днес педиатърката каза никакво Витамин Д до Септември месец.  Naughty
Аз и без това не съм давала някъде от 2-3 седмици. Но детето трябва да е без чорапки и по-къс ръкав, за да има ефект от слънчевите бани.

Ками
чушките се въвеждат също в началото. На мен педката ми каза след като въведа картоф, морков и тиква да минавам на тиквичка , след това на светлозелените зеленчуци и накрая тъмнозелените като броколи.

Момичета аз така и не успях да взема урина на Йоан за изследването. Купих си от онези оликчета  newsm78/уф как се казваха/, а да колектор за урина, но резултатът е , че всичко беше отишло в памперса. Днес ни взеха смао кръв, но утре сутрин трябва да занеса и урината. Давайте идеи как да успея в това начинание.

Мерките ни от днешната консултация са: 7420 гр. и 66 см.

Най-накрая ми дойде и поръчката от ЛаРедута, но утре ще я взимам, че трябва милото да иде до банката.

Добре дошли на всички нови майчета и бебчета. И да пишете по-честичко.

Иве радвам се, че очето на Стаси секретира по-малко. Дано ви се размине сондажа  Praynig

Foxyкакви снимки ти трябват. Ако са на Йоан имам някоко нови качени във FaceBook-a.

И сега да си похваля моето гардже - от някоко дни си пуска сам една музикална играчка. То е пиано и натиска клавишите и животинките и те си издават звуци. В началото си мислих, че го прави без умисъл, но това вече продължава два дни. как спре мелодията, той натиска отново и т.н.

Хайде , че дребния се размрънка.

# 185
  • София
Иве, радвам се за Стаси, дано се оправи и му се размине процедурата.
То ние не сме нон стоп в Княжево,сутрин ставаме и отиваме с трамвая докато не е чак такава жега и вечер се прибираме,ако искаш тази седмица като разхлади от сряда натам да измислим нещо за О Шипка и на мен ми се ходи и мога да пропусна ходенето до мама  Simple Smile

Забравих да ви кажа,че вчера видях Еми, Бобо е станал голям сладур има зъбче и половина1, а кака Рая се стори на моя Ники много интересна,защото само махаше с ръчички и искаше да отиде при нея.  Simple Smile

Сребърна, мерси за инфото, а дали знаеш,някой беше писал,не знам ти ли, че дава извара, тя дали вече също може да се въвежда? Защото имам домашни страхотни домати,но моя инат не иска само домат да яде,отказва и комбинацията домат варен картоф и ми се ще да пробвам с малко извара.Но ме е шубе...Дали е добра идеята?

# 186
  • Пловдив
Някой беше писал, че е въвел кисело мляко но не си спомням кой беше. Та искам да го питам каква марка купува или домашно дава, че ми се иска и аз да заместя адаптираното с кисело, но съм в чуденка какво да е купено или домашно.

# 187
Привет!
Не съм ви изчела докрай,пускам малко сминки от вчерашната ни разходка из селото с лелята/сестра ми/.
Тук Ника е с любимата си пеленка,много обича да я смуче и така заспива понякога:

а тук сме с лелята:
а тук е с мама,но явно нещо не е доволна от това,което й казвам Mr. Green
Хайде милички,аз зачезвам и ще се включа по натам :hug Hug
п.п. Атмосферче,добре си ни дошла!Много сладки снимки от моренцето,този Йо-Йо  love001

# 188
  • sofia
hetera ами аз извара давам ,само че в готови пюрета,но домат не,защото Вики го свива корем от него ,та гледам да си спестявам ревовете.Дай един път да видиш как ще го приеме и ако няма проблем си давай спокойно и с извара.
Megi_82 кисело мляко давам купено,Верея2,9 или Роса2% с една идея захар ,те и без това не са много кисели.

# 189
Като сте подхванали темата за киселото мляко да се включа и аз. По принцип също смятам скоро да го "пробваме става ли за ядене"  Wink Нямам мнение за много марки, но ей сега се обадих на един от технолозите, които произвеждат КМ "Боженци" Понеже работя в същия бранш имали сме служебни контакти и се познаваме. Мацката ми каза че стига да няма някаква реакция към самото краве мляко няма нищо което да не може да се консумира от бебе. Самото мляко е от собствената им ферма което е огромен +
Не искам да ангажирам никого с мнението си, но аз лично ако давам купено мляко ще е от това  Peace

# 190
  • София
Darima, абе ква е таз вашта рода, всичките сте като изваяни красиви! Shocked

Меги, бях писала и на Фокси, много е вредно за детето да се заменя АМ с кисело мляко.

Ето няколко теми:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=393420.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=393655.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388966.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=367388.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=68860

Специален поздрав на всички с тази красота:

http://www.youtube.com/watch?v=VbXZPGm2YIs&feature=related

# 191
  • Пловдив
Аз ония ден си направих кисело мляко с нейните бисквитки и й дадох да опита една лъжичка и го хареса нищо не и стана но още се чудя дали да го сменя. Мерси за темичките ще ги прочета ей сега.
Ще се чака, че много ми е шубе да не и докарам някоя алергия

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 13:56 от Megi_82

# 192
  • София
Дори да няма алергия, белтъчините и солите натоварват бъбреците. А и доколкото знам алергичната реакция се натрупва. Аз например развих слънчева алергия на 23.

Да не говорим, че АМ отговаря на нуждите на бебето от витамини, минерали, и т.н.

# 193
Дайте да оставим тая тема ЗА и ПРОТИВ киселото мляко.

# 194
  • София
Ама тя е малко като ЗА и ПРОТИВ осоляването... Аз затва се изказвам.

Общи условия

Активация на акаунт