Bremennost sled izvunmatochna..strahove

• 1 790
  • 6
  •   1
Отговори
Zdraveite momicheta, izvinqvam se che pisha na latinica, no ne znam kak da go transformiram v kirilica.
Ikam da vi popitam vuzmojno li e da sum v nachaloto na bremennost sus slednite simptomi: posledniqt mi cikal beshe na 17 (posleden den) na 18 i 19 pravih sex, na 30 onq den poluchih leko zacapvane rozovo kafqvo no samo edin den i se iznenadah , zashtoto tova ne e prisushto za men, sega ot vreme na vreme poluchavam bolka v dqsno dolu kato pridurpvane, no n me bolqt gardite, i ne sa poduti, sushto taka se chuvstvam izmorena no tova moje da e i to jegata. neznam kakvo da mislq  za test oshte e rano, trqbva da mi doide sledvashtata sedmica kum 8-9ti a do togva shte se poburkam. Imala sum edna izvunmatochna bremennost i me e strah da ne se povtori, zatova mi se iska kolkoto por rano da razbera.

# 1
  • В сърцето на живота!
Анкетата ти за какво е?
Сиси ти сама си си отговорила на въпроса "бременна ли си или не?" :

........ za test oshte e rano, trqbva da mi doide sledvashtata sedmica kum 8-9ti a do togva shte se poburkam.

# 2
si_si_, аз съм имала такова зацапване 5 дни преди цикъл, в месеца в който забременях. Чела съм, че при някои момичета такова зацапване има и по време на овулация. Цикълът ти на колко дни е.

# 3
Сиси, много е рано.
Разбирам притесненията ти, но на този етап нищо не може да се направи.
Тези придърпвания са нормални и изобщо не е задължително да се дължат на извънматочна. Може и на вътрематочна да не се дължат, искам да кажа, може просто да си имаш ПМС.
Изчакай датата на цикъла, направи тест, ако е положителен, пусни кръвен и след 48 часа го повтори, за да видиш как нараства нивото на хормона. Преди десетина дни закъснение е безсмислено да се ходи на лекар, нищо няма да се види и само ще се притесняваш.
Имай вяра, че всичко ще бъде наред!

# 4
При мен симптомите при извънматочната и при нормалната бяха еднакви и ставаха все по силни, с всички екстри, докато в 7 седмица се оказа извънматочна. Сега пак пробвам, но още без резултат. Ако ще живееш в страх по-добре не прави бебе. От друга страна малко вероятно е в 4 седмица да стане нещо. Когато засечеш бременност пускаш ЧХГ и готово. Не се вглеждай, не си внушавай преди положителен тест. Първият път докато забременея минаха осем месеца, втория път още осем, сега вече три. 19 месеца и всеки път съм абсолютно сигурна, че съм бременна  Whistling а хем 2 пъти съм била наистина.  Споко  Peace

# 5
Blagodarq vi mnogo za mneniqta JUPETO prava si za vsichko koeto kazvash, nqmam drug nchin osven da chakam da vidim dali shte mi doide, no prosto mi e stranno che se chuvstvam strashno umorena i nai veche tova zatsapvane koeto beshe samo 1 den. Moje i da e bilo ovualcua no po princip cikalat mi e mnogo kratak 22 dni i purviqt put kogato zabremenqh bese tochno taka sex sled cikala. Za sujalenie  v 7 sedmica se okaza izvunmato4no, i se naloji da me operirat i da mi mahnat ednata truba. Zatova sum tolkova pritesnena... nadqvam se che me razbirate .

# 6
Всичко е добре,но защо ти беше анкетата  newsm78
Твъде рано е да се каже дали си бременна или не си.
Изчакай си датата на МЦ и си направи тест,ако не дойде.
Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт