*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 103 706
  • 930
  •   1
Отговори
# 30
 HugМомичета,номер 235* е вече свободен preggo Късмет и успех на всички! EFP EFP EFP

# 31
Айде записвам се и аз в темата! Моя номер е 1679-надявам се септември да стигнат и до него! На всички одобрени момичета пожелавам успешен опит, а на всички чакащи много летни усмивки и още мъничко търпение!

Мила Петя 144, надявам се още в края на Август да ни се обадят, в краен случай, началото на Септември, аз съм 1681, малко след теб. Записала съм си час при д-р Персенска за 21. 09. Всичко е планувано, дано не ми се объркат плановете.newsm17
lunhua, честито желая ти безпроблемна и много лека бременност newsm51

# 32
Честито на viviqn и успех на предстоящото и!  bouquetАз имам още чакане докато дойде и моя ред .Но от доста време исках да питам дали може да се кандидатства по фонда ,като имаш  вече дете(аз нямам ),но имформативно за една приятелка,която иска второ  и от доста време се мъчат.

Moже Simple Smile
Аз имам момиченце на 1год и 4 месеца ,която се роди благодарение на метода ин витро,но си платихме сами процедурата и сега съм подала молба. Моята доки каза,че няма ограничения дали имаш или нямаш дете Simple Smile

# 33
  • София
Момичета,номер 235* е вече свободен preggo
lunhua браво,това е чудесна новина и вярвам голяма изненада за теб и съпруга ти. Flowers Four Leaf Clover
Всичко да бъде наред до края. fingerscrossed

# 34
Айде записвам се и аз в темата! Моя номер е 1679-надявам се септември да стигнат и до него! На всички одобрени момичета пожелавам успешен опит, а на всички чакащи много летни усмивки и още мъничко търпение!

Мила Петя 144, надявам се още в края на Август да ни се обадят, в краен случай, началото на Септември, аз съм 1681, малко след теб. Записала съм си час при д-р Персенска за 21. 09. Всичко е планувано, дано не ми се объркат плановете.newsm17
lunhua, честито желая ти безпроблемна и много лека бременност newsm51
Момичета , аз съм малко преди вас, 1631 номер ще пиша , ако ми звъннат.Желая ви успех и да ни се обадят в скоро време .

# 35
Момичета , аз съм малко преди вас, 1631 номер ще пиша , ако ми звъннат.Желая ви успех и да ни се обадят в скоро време .

# 36
В коя клиника си paele?

# 37
Благодяря на tea_fea  и viviqn,ще и вдъхна  надежда!Браво на viviqn похвално е това,което е направила за това дете.Нека господ я възнагради и със щастието да си има свое  и щастливо семейство.Успех!

# 38
mimijorka правилно си разбрала мила така е пак документи и пак чакане независимо че сме одобрени за три опита.Аз само незнам дали ако тази година не дай Боже не стигнат до нас, дали догодина ще има такава програма за финансиране, но дано както и др. Лалев каза да се надяваме да успеем до края на годината  и всички подали да ни одобрят

# 39
mimijorka правилно си разбрала мила така е пак документи и пак чакане независимо че сме одобрени за три опита.Аз само незнам дали ако тази година не дай Боже не стигнат до нас, дали догодина ще има такава програма за финансиране, но дано както и др. Лалев каза да се надяваме да успеем до края на годината  и всички подали да ни одобрят
Вярвам и силно се надявам, че ще продължава да го има този фонд,защото това е една голяма възможност за много хора,които нямат друг шанс! PraynigМалко е кофти че се чака между опитите,но незнам колко време е нужно да мине между две процедури-може пък да е за добро... newsm78    Hug Hug Hug на всички!!!

# 40
В коя клиника си paele?

В клиника Малинов, при д-р Стаменов. Все още не съм била на преглед при него, защото имам час за 23.01.2010  г., но ако получа обаждане от фонда се надявам да ме вместят и по рано, ако може.

# 41
 newsm10 Ще стискам силно палци, това да стане, желая ти успех!!!!!!!!!!!!!!!

# 42
Здравейте и от мен!Днес ми се обадиха да ми кажат входящото номерче 3779,Доста ще почакаме .но дано да стане Praynig

# 43
  • София
Прочетох в "зачатие",че са се обадили на N 1176 smile3501.Надявам се поне до 1200 да са стигнали,просто момичетата може би не пишат.

# 44
Ponima, аз съм още по-притеснена, защото моя час е за 14.09. Фонда ще почиват до 25.08. И така като си гледам може би ще пропусна септември, но както и да е-ще чакаме в името на заветната цел!

Общи условия

Активация на акаунт