Януарки 2010 - тема 13

• 13 920
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Fallen_91,
опитай моя метод с одеялото. Laughing Определено се спи по-добре в указаната поза. Peace

# 46
  • София
Хоуп,и аз съм 160см и аз съм качила 4 кила,но за мен това е много,щото по принцип съм 40кг и отсега почва да ми тежи,с миналата бременност качих 25кг и се чувствах ужасно,още повече,че родих и бебе 4кг,силно се надявам този път да влезна в нормите,а и бебето да е по-финно Laughing,но важното е да живи и здрави и ние също,пък килата все някога ще ги свалим!

# 47
  • Mediterraneo
Аз ви казах вече- цели 6 кг  Close Но и аз спрях да пуша, веднага щом разбрах, че съм бременна. И съм убедена, че поне половината от качените кг са точно от спирането на цигарите. Аз съм 176 висока, но това не пречи килограмите да ми тежат  Rolling Eyes

# 48
Ще пробвам твоят метод Норе
Момичета колко кг е е нормално да съм в 14 седмица.
Аз бях 50 кг, сега постоянно съм гладна и съм качила 2 или 3

# 49
Аз ви казах вече- цели 6 кг  Close Но и аз спрях да пуша, веднага щом разбрах, че съм бременна. И съм убедена, че поне половината от качените кг са точно от спирането на цигарите. Аз съм 176 висока, но това не пречи килограмите да ми тежат  Rolling Eyes
Не се тревожи за килограмите Тарталета, не забравяй че най важно е бебчето ти

# 50
Здравейте, момичета!
Аз не съм писала отдавна, но чета редовно.При мен още няма нищо ново.
moca_hc , на тебе кога ти беше ПРМ и можеш ли да пишеш колко ти беше голямо бебчето, понеже гледам, че сме горе-долу с един и същи термин моя е на 15.01.2010 г. и нещо не мога да се ориентирам с тези размери и г.с.
Аз бях на преглед на 23.07.2009 и тогава бебето по размера на главичката (BPD) беше = 28 мм, който размер отговаря на 14 г.с. и 4 дни, а ехографа показа 15 г.с. и 1 ден. Иначе и за моите изследвания от БХС лекаря каза, че са повече от перфектни.

На 29.07.09 ми беше ФМ  (BPD) е 3,40см , а (HC) -11,7см...Възрастта,изчислена по BPD, ОFD,дължина на бедрената кост  е показала 15,5 г.с Simple Smile ....И на мен ми е супер странно с тия г.с. ...едните казват едно другите друго Simple Smile май всеки калкулатор различно си изчислява....Не мисля че трябва да се тревожиш Wink   Hug

Относно килограмите....качила съм доста от самото начало на бременноста:) постоянно ме гони глада .... ще видим после как ще се свалят,за сега е важен само бебока Simple Smile   

# 51
Аз ви казах вече- цели 6 кг  Close Но и аз спрях да пуша, веднага щом разбрах, че съм бременна. И съм убедена, че поне половината от качените кг са точно от спирането на цигарите. Аз съм 176 висока, но това не пречи килограмите да ми тежат  Rolling Eyes
Права си, Тарталетка. След отказване на цигарите, храната започва да се усвоява пълноценно и това неминуемо се отразява на килограмите.  Confused Леко ни се е разминало все пак.  Peace Познавам хора, които качиха по 5-10кг, след като отказаха цигарите.
Fallen_91,
нормално е, не се тревожи. Peace
.:Little Miss:. ,
тежат, независимо, че са малко все още. Не ми се мисли, когато станат повече... Tired Ние правим дълги разходки вечер и така се чувствам добре, пък да видим до кога ще е.

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 17:25 от _Hope_

# 52
  • Чехия
Maмчета минавам да ви кажа, че някаква лекарка е преценила, че въпреки че компютъра е посочил негативни резултати от БХС тя е видяла нещо което я притеснява и сега съм дата за амнио .. и то след два дни на 06.08  в 12ч в Прага.
Супер странно ми още май не съм го осъзнала напълно.

# 53
Какви са тези глупости, не трябвало да се спи по корем, не трябвало да се спи по гръб. newsm78
Аз по корем вече избягвам да спя, но ако спя настрани започва да ме боли кръстта, удобно ми е само по гръб.
Дано няма нищо притеснително при вас, момичета, лека и безпроблемна бременност. Peace

# 54
Ивче,
по-добре, че амниото е след два дни. Така поне няма да се побъркваш безкрайно много. Дано всичко е наред! Praynig Дръж се! Hug
Какви са тези глупости, не трябвало да се спи по корем, не трябвало да се спи по гръб.
Прочети това, онова, пък после пак ще говорим.  Stop

# 55
Maмчета минавам да ви кажа, че някаква лекарка е преценила, че въпреки че компютъра е посочил негативни резултати от БХС тя е видяла нещо което я притеснява и сега съм дата за амнио .. и то след два дни на 06.08  в 12ч в Прага.

Стискам ти палци всичко с теб и бечо да е наред

# 56
  • София
Maмчета минавам да ви кажа, че някаква лекарка е преценила, че въпреки че компютъра е посочил негативни резултати от БХС тя е видяла нещо което я притеснява и сега съм дата за амнио .. и то след два дни на 06.08  в 12ч в Прага.

Иве, с теб съм и аз! Наистина е по-добре, че амниото е толкова скоро! Аз вече изкуквам  с пълна сила...такава апатия ме тресе...

Стискам палци исъм сигурна, че всичко ще е наред!  Hug Hug Hug

# 57
 Hug Иве, стискам палци бебче да е добре!  Hug

# 58
  • Mediterraneo
Иве, стискам палци  Praynig

# 59
moca_hc , като гледам с теб май вървим горе-долу еднакво. Кога ти беше ПРМ? Моята беше на 07.04.2009 г. и мисля, че съм забременяла на 18 или 20 април 2009 г. Има ли и други мамчета, които со забременели около тази дата? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт