Януарки 2010 - тема 13

• 13 920
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Ив, всичко ще е ок Praynig
Аз бях качила 3 кг, но сега съм отслабнала с 1,5кг...как е станало-немам идея Rolling Eyes
С предната бременност /и тя планирана/ качих 14кг, които ги нямаше без диети и ограничения още на 3мес след раждането..дори минах на минус. Цигарите ги бях спряла 6мес. по-рано.
Сега не пуша от мом в който се усетих бременна и направих теста Blush
Но като спра да кърмя, може и пак да ги пропуша..то по всяка вероятност ще ми се случи след има-няма 3години Whistling
_Hope_ намислила съм да снимам реакцията на дребния Mr. Green Милия, все по-често казва че е батко на 2 бебетата-едното в болницата, а другото-Нико /на брат ми/-чак с баща му се споглеждаме недоумявайки предусеща ли събитията Crazy

# 61
ivalex, дано при теб всичко да е наред! Hug
Относно килограмите, аз съм качила 2-3 кг, а имам чувството че съм качила 20.

# 62
Иве, стискам ти палци всичко да е наред  Hug
Килогромите ... Упорито си вървя надолу  Blush  WC-то продължава да е мой пръв приятел  Sick  hahaha

# 63
мами,здр-те бях за малко в болница и нямаше как да ви пиша.засега всичко ми е наред...но по-къснбо ще ви опиша положениетов българските болници...тъолкова съм разочарована.Иначе си влезнах точнов термин,но ще си остана към януарките
целувки от мен....дано всичко при вас да се е наредило

Важното е, че ти и бебето сте добре, за болниците - държавните, то си е ясно, че е пълна мизерия и безхаберие. При първата ми бременност бях 1 седмица във ВМИ за задържане с бъбречна криза, едва издържах. Във ВМИ или в Окръжна беше?

# 64
moca_hc , като гледам с теб май вървим горе-долу еднакво. Кога ти беше ПРМ? Моята беше на 07.04.2009 г. и мисля, че съм забременяла на 18 или 20 април 2009 г. Има ли и други мамчета, които со забременели около тази дата? Grinning

Моята на 20.04, а овулацията на 4 май със сигурност, защото правих тест, явно тогава съм забременяла.  Hug

# 65
Бъдещи мами,да ви попитам някой има ли идея,при добри резултати от ранен БХС има ли нужда да се прави и късен или ФМ е достатъчно?

# 66
Radi_ , аз миналата седмица си взех резултатите от БХС, който ми беше направен в 15 г.с. Лекаря каза, че резултатите са отлични и за момента няма смисъл от повече изследвания, но каза, че е добре към 22 г.с. пак да се направи този тест.

# 67
Мануела, съжалявам за неприятните преживявания, направо усетих горчивото ти разочарование през буквите  ooooh! Но наистина се радвам, че с бебчо сте ОК, дано скоро забравите!

Иве, похвална е грижата на лекаря, но дано всичко е напразна тревога  Praynig Praynig Praynig с тебе сме!

# 68
  • Чехия
Благодаря момичета, но не се тревожете прекалено за мен, пазете се моля ви от тъжни мисли.

Чудех се дали да ви казвам, но после ми стана криво и без това на близките и да им кажа никой няма да е тук с нас.

Нещо цял ден ми тръгнал на криво. Нощес се събудих от едни мисли за работа на мъжо нищо лошо, но след месец я сменява... После видях, че малката спи неспокойно и като я пипнах  беше гореща , цял ден се борим с 39 С през три часа пием нещо за да смъкнем температурата. Сега заспа милото и малко го премислих и каквото Господ е решил ще бъде, никога нищо не сигурно и съм доволна всяка частичка щастие.
  Hug 

Каката благодаря ти за Лс... пълна ти е кутията за да не спямя тука повече.

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 20:21 от ivalex

# 69
Здравейте
Да ви кажа че днес звънях във Фемина за час при Димитрова и ми дадоха за 8 септември 19часа. Казаха че нямало други и всичко било заето, та ако някоя от Вас иска да ходи при Димитрова да побърза да звъни  Peace

# 70
Здравейте, мами! Simple Smile

Връщам се днес от море, та затова една седмица не съм ви следила.  Ако можех щях да остана поне още седмица, ама няма как -работа ме чака..
Около мен няма нищо ново засега, на 6ти съм на преглед. Някой да е ходил/ да има отзиви за д-р Савчева? Работи в момента в Майчин дом, а преди това е била във Военно-медицинска академия. Препоръчаха ми я горещо, но ако някой има лични впечатления моля да сподели.
Ивалекс, а 2ро мнение не може ли да потърсиш преди да се подложиш на амниото? Дано да е фалшива тревога Praynig Господ да те пази - и теб и семейството ти.
Мануела, важното е ти и бебчо да сте добре, другото са бели кахъри.
Относно позата при сън - аз си слагам една възглавница между коленете. Не че ми тежи корема, още е съвсем мъничък, но така съм си свикнала открай време.
Толкова от мен, отивам да чета пропуснатото. Simple Smile

# 71
  • Чехия
Копнежче, тук няма втори мнения, не са искали дори да говорят с личния ми гинеколог...само с мен и като се обадих до генетичния центъра и си казах името и вече операторката ми съобщи дата и час за амнио...
Просто лекарка от Прага е решила дори не я знам коя е... Казала, че въпреки, че резултата ми е негативен нещо не и се харесва и да се обадя...

Мануела, пази се лежи и дано вече не ти се налага да се срещаш с бг болниците.  Hug

# 72
Колко странно Thinking-докторите на ivalex я търсят за да си направи изследвания, защото ги е грижа за найното дете/не че нея не я грижа Stop/....а тук-питаме се една друга, дали да правя това или онова изследване newsm78 и ако можем да си спестим някое...
В мн теми се сблъсквам с този въпрос и ми е мн странно..уж всички се притесняваме за бъдещите си деца, а действията се разминават с теорията. Да не говорим, че това не би трябвало да е тема м/у майки и дружки, а само м/у гинеколога и бъдещата майка..но това е съвсем др тема..
Айде стига размисли и страсти..за сега Wink

ivalex как е Веренце-вирус ли е?

Нашият син бе мн пестелив в емоциите по отнояение на новината Tired аз тъкмо бях готова с тел да го снимам, а той-нищо Crossing Arms
После взе да осъзнава явно за кво иде реч и се лепна за корема ми Heart Eyes, гали го и слуша да чуе бебето Laughing
Лека от мен smile3524

# 73
ivalex, сигурно е много неприятно да ти се обадят и кажат, че след 2 дена си на амнио, но пък нали за това ги правим тези изследвания - да сме сигурни, че децата ни ще се родят здрави. Стискам ти палци да се окаже, че е фалшива тревога.  newsm10
Моя резултат още не го знам какъв е, чак на 11.08. ще разбера, но щом досега акушерката ми не се е обадила да ми каже, че има нещо тревожно се надявам всичко да е ОК.

# 74
   Ивалекс стискам палци да е просто фалшива тревога,там където живееш кога се прави ФМ и колко ти се полагат.
   Иначе говорите за възглавници ,ето какво намерих:
http://www.toysrus.com/family/index.jsp?categoryId=2256174&pg=1
незнам дали са същите.
  Като цяло съм добре,,с някоя и друга болежка но се справям.

Общи условия

Активация на акаунт