преносване

• 3 459
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
Не,нямам уговорка.Аз няма да раждам в БГ.Тук се доверяват на ехографа,не на датата на менструацията Tired
А на запис вече ходих 2 пъти,утре ми е трети,в понеделник последен и в сряда с чантичката-в болницата.А толкова ме е страх,че...нямам думи.

# 46
  • София
а събота-неделя? поне тук си е всеки ден отворен кабинета за записи в болницата......
не знам....дано си тръгне преди това, мен лично винаги ме е било леко страх от намеси тип предизвиквания и секцио.....
така че - стискам ти палци бебеко да се задейства самостоятелно Wink

# 47
Мерси Hug
Тук такива волни програми не се допускат-ходиш,когато ти е написано в картона.
Ако има нещо и то супер неотложно-отиваш в спешното,иначе не!
Да видим сега,захванах се да чистя основно цялата къща,може и да постигна нещо Heart Eyes

# 48
  • София
Здавейте мами аз за съжаление още не съм родила  Weary
Преносвам вече 5 дни ,въпроса ми е колко дни след преносването те приемат в болница.

# 49
  • София
на 7-мият, обикновенно...после може да полежиш в патологична.

# 50
Здавейте мами аз за съжаление още не съм родила  Weary
Преносвам вече 5 дни ,въпроса ми е колко дни след преносването те приемат в болница.
Мен ме приеха в болница в деня на термина.Бяха ми казали 4е ако до термина не родя 6те ме приемат.Бях с диагноза едро бебе Mr. Green (и тя едри4ка се роди Laughing).Но братов4едка ми я приеха на 3 ден от преносването.Така и казала гинеколожката.Но би трябвало да ти каже твоя лекар.
П.П.Аз тъкмо се бях сетила за теб,дали ве4е не си родила и гледам 4е още си в о4акване.Споко,няма да си ве4но бременна Laughing.Късмет Hug

# 51
Аз преносих 8 дни, на 6-тия постъпих в болница.
Желая ти леко раждане, съвсем мъничко ти остана.

# 52
  • Страната на чудесата
За МД знам, че приемат ако преносиш 7 дни, но преди това всеки ден имах запис на тоновете.Аз преносих 4 дни, приеха ме с разкритие 1 см и прогноза, че няма да родя същият ден, ама-така и така преносвам и съм там, да постъпвам(в 8 сутринта, с контракции на 15 минути) Цвети се роди в 17.43.
Стискам ти палци за леко, безпроблемно и скорошно раждане!

# 53
  • София
Мерси Hug
Тук такива волни програми не се допускат-ходиш,когато ти е написано в картона.
Ако има нещо и то супер неотложно-отиваш в спешното,иначе не!
Да видим сега,захванах се да чистя основно цялата къща,може и да постигна нещо Heart Eyes

то и тук не са волни програми. още на термин като отидох в болницата за преглед и запис така ми го казаха - всеки ден, ако до седмия не родя - с багажчето.

# 54
Да,но когато съм си в БГ,мога да отида на гинеколог когато усетя нещо притеснително или пък ако отида в събота или неделя в някоя болница за запис,няма да ме върнат,или мога да звънна по телефона на лекаря просто за успокоение.А тук са идиоооооти #Cussing out

# 55
  • София
нещо май в повечето други страни е така...много гадно....а къде е това тук, ако не е тайна.....

ти как си? нещо? някакви предвестници поне?

# 56
Аз преносих 9 дни. Приеха ме в патологията. Когато отидох в болницата, ми направиха преглед за разкритие. Имах само 1 см разкритие. Водите ми не бяха изтекли, нито имах контракции. Въобще - никакви признаци на раждане. Не са ми слагали системи, нито съм пила нещо. Просто ме пратиха в стаята и посред нощите започнах да правя разкритие, а сутринта на следващия ден родих.
А иначе преди това, когато мина терминът ми, ходих през ден в поликлиниката, където ми беше ЖК, да слушат тоновете на бебето. Доколкото си спомням, май само веднъж ме гледаха на ехограф, но аз и не настоявах.

# 57
Аз преносих 8 дена
Влезнах в патология по сообствено желание
Така и не усетих нито една контракция и нямах и милиметър разкритие и накрая ме оперираха.

# 58
Мен ме приеха на 4-я ден от преносването за предизвикване,по преценка на лекаря...

# 59
  • София
Здравйте на всички от най-щастливия татко на света  Grinning точно в 1:28 се роди Ванеса 4.350 кг 51см всичко е наред и двете ми принцеси са супер даже снимах най-малката направо е одрала кожата на мама леле ще превартя целия треперя ужас ужас ужААААААССССС  newsm44 newsm44 newsm44 newsm62 newsm32  babyuu newsm74  261uu dancing

ОППППП щях да забравя благодаря на всички които се отзоваха на нейните теми  Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт