Клюки(щастлива,тъжна днес) 5

• 14 722
  • 273
  •   1
Отговори
# 255
  • София
.... да не забравяме и за ревността на козирозите - и мъже и жени...аз досега не съм видяла неревнив козирог...като започна от себе си Wink Wink Wink
Ей го бе - половинката хич не е ревнив, даже понякога се учудвам колко не-ревнив може да бъде. А е имало ситуации, в които друг мъж бе ми набил направо. Например - срещаме в мола бившия мой шеф и настоящия негов, но понеже в продължение на една година бях до г*за на шефа и се опознахме и сближихме много, та си останахме приятели. Та аз като го видях и като му се метнах на врата и като го стиснах... по мен търчи детето и то му се метна на врата и го гушка и целува. А Иван стои отстрани най-невъзмотимо и си чака реда да каже здрасти  Mr. Green Беше странна случка, но много спонатанно ми дойде да разпрегръщам така горещо шефа си...  Laughing

радвам се Simple Smile и вие ми липсвахте. Тия дни като намеря време ще ви споделя една прекрасна история, която ми разтопи сърцето и, разбира се, се разказва за една дама с едно дете. Но сега ме мързи да пиша.  Mr. Green

# 256
Здравейте и от мен!Аз съм болна с бронхоплевмония!!!Какъв касмет!!!Свекър ми и свекърва ми взеха децата за уйкенда а на мен ми е зле!!!
Относно везната найстина се настроих отрицателно!Не се сдържах и звъннах на една гледарица по телефона и ми каза пак мъка и разочерование!
Но,вчера бяхме заедно и беше супер!Но за кратко,след това отново ме ядоса!Май трябва по спокойно да я карам!Имате ли някой познат който гледа,и който познава,искам да ми гледат!Писна ми от моя каръшки късмет!И чесно казано БНД е близнаци и ако до някаква степен си приличат не бих могла да го изтърпя,а може би и това ме вбесява в него-непостоянството му-нерешителността му също!За сега Чао после пак ще пиша,сега съм болна и сама.... Mr. Green 

# 257
Стел не бъди тъжна,по голяма глупачка няма от мен!!!Аз съм в същото положение само къде не съм на квартира,но съм с две деца с бронхиална астма,без помощ от никъде и без една стотинка,но не мисля да се предам!Някой друг път ще ви напиша по подробно в момента ми е лошо и това ме потиска още повече!Но винаги съм казвала,че много хубаво не е на хубаво и много лошо не е на лошо!И все пак ако мога с нещо да помогна разчитай на мен винаги съм на среща!!!  

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 15:46 от RoZZi80

# 258
Забравих да ви кажа една хубава новина около мен след дългото и мъчително чакане от 7 месеца,нали съм си карък,имам дата за първо дело по развода ми,след три седмици,вече ме викаха социалните,и още нещо...датата на делото ми съвпада с рожденият ден на въпросната везна! Rolling Eyes

# 259
Тъжна ми е днес....Заех се с почти непосилната за мен задача да стана шофьор.И съм много разочарована от себе си.  Confused Знаех, че ще ми е трудно, но страхът от колите срещу мен ми идва малко в повече.

Рози,страхотен подарък за РД на БНД!  Wink
И бързо да се оправяш.Стига вече с тези болести!!!

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 16:26 от Грозното Пате

# 260
Патенце, я недей така. Първо самият факт, че изобщо си се решила да ставаш шофьор за мен е достоен за уважение. Концентрирай се, отпусни се, настрой се позитивно и ще видиш, че няма начин да не се справиш.  Hug
И аз смятам това да ми е следващата стъпка, водеща ме към още по-голяма самостоятелност, ама първо трябва да събера парички за курсовете, куража ми се понатрупа вече, май скоро ще съм психически готова Simple Smile

# 261
Не се натъжавай и отчаивай Пате!Ако знаеш аз какъв шофьор бях,много ме беше страх...ама много...какви случай съм имала...ужас,но сега нямам никакви проблеми, трябва ти време и много е важно да си спокойна!А датата на делото съвпада с РД на"приятеля" ми ако мога така да го нарека,сегашната ми романтична,но неангажираща връзка!Надявам се и аз бързо да се оправя много е гадно! Sad

# 262
Никога няма да се науча да шофирам. А ужасно ми трябва кола вече. Само че... моят най-добър приятел загина в катастрофа и това е по-силно от логиката...

# 263
Забравих да ви кажа една хубава новина около мен след дългото и мъчително чакане от 7 месеца,нали съм си карък,имам дата за първо дело по развода ми,след три седмици,вече ме викаха социалните,
RoZZi80 Защо те викаха социалните?Такава ли е практиката?Мен също ми предстои развод и ми е интересно всичко свързано с това.

# 264
  • София
Рози, ти по вина ли се развеждаш? Аз още нямам дата, а съм подала още преди Великден документи, но преди около месец сменихме и сега сме по взаимно съгласие. Но скъпия ми съпруг не се отказва и още вярвал в мен и ще се се съберем. А всичко, което прави е да ме отблъсне от себе си. Последната истерия направо ме разби и съвсем ме приземи. Нито преди постъпи като мъж, нито сега постъпва. Как да го уважаваш?!

Пате, аз блъснах колата на нашите в деня, в който отидох да подам документи за книжка. Последва много дълъг период, без да си и помислям да шофирам, и чак напоследък покарвам пак. Важното е да се кара.

# 265
Пате, отпусни се и си спазвай правилника, карай бавно и спокойно!!! А то ако нещо има да ства, може да се случи и само ако се возиш! Да ни пази Господ!

Ние днес с малката и още една мама с момиченце бяхме на Витоша и си изкарахме много приятно. На Ивана много й хареса и при хубаво време възнамерявам пак да я кача! Много серадва на кабинковия лифт Simple Smile))

При мен нещата в момента са розови, въпреки че много изпити имам да взимам, а и тепърва ще се даде ход на моя развод! Да не урочасвам нещата, но се чуваствам много добре!

# 266
Вени,да по вина се развеждам,не мога да му имам доверие на БНД.Той по принцип не иска да се развежда и ми създава доста проблеми,НАХАЛНИК!!!При положение че си има любовница и ме тормози,не ме оставя на мира... Mr. Green
А за социалните,Кики такава е практиката,когато става въпрос за дете и/или деца правят доклад в отдел "Закрила на детето",питаха ме дали имам условия да ги гледам,дали имат самостоятелна детска стая,дали работя,колко взимам и т.н. Добре,че на 11.08.почнах работа.После този доклад се представя в съда.
По пътищата наистина е страшно.Карам от една година,на първата седмица се удрях с дъщеря ми,много се уплашех,но Господ да ни пази!Не се отказах да карам и не съжалявам,защото сега ми е много от полза.Удобство си е.

# 267
Пате, успех с шофьорските.Аз имам книжка от 2 год., но още ме е страх.Не че има какво да карам де. Sad

Рози, тук ми мирише на чувство за собственост.Не му се давай. Hug

Аз пък съм особено тъжна днес. Глася багажи, сакове, тегля ги.Пътувам в сряда.Много ми е мъчно за родителите ми.Приятели тук почти не останаха.Едва ли ще ми повярвате, че само тук споделям.Ще взема да се нарева Cry
Аз съм от този тип хора, дето в тъжния момент се държат и не показват чувствата си, а после, като остана сама ела ме виж- рухвам психически.

# 268
  • София
Таня, недей така, ние сме тука, макар и само никове. Споделяй, пък ще се появи и някой реален човек - приятел, с когото да говориш! За къде пътуваш?

# 269

Общи условия

Активация на акаунт