Клюки(щастлива,тъжна днес) 5

• 14 720
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
Много кофти - внезапно ли е станало?

оооох.... той пострада в трудова злополука ...но при нас беше нает на граждански договор само за няколко дни, че беше  в отпуск от редовната си работа. Паднало е дървено пале на главата му - поради негова немарливост.... Ние веднага реагирахме - веднага линейки , скенери  ЯМР ...оказа се че няма нищо счупено - само хематом , който притиска нерви и от там и обездвижване на цялото тяло - беше си  в съзнание .... Наложи се опрация на импланти между 2 прешлена. Семейството  е бедно и разходите пое фирмата - около 5 хил. лв. Човека  е свестен ...беше ... Cry толкова работлив и всеотдаен....  Cry Операцията беше успешна - преди седмица - уж всичко наред цяла седмица  а от вчера  сутринта бил  с висока температура и подут корем .... Явно е направил сепсис ( инфекция) , която е била бърза , но не знам защо докторите са го държали цял ден така без да му влеят антибиотик да се борят  с инфекцията - снощи е спряло дишане и е настъпила  смърт  Cry Confused Криво ми  е много - жалко за този човек и   нелепата му смърт !  Cry Cry
Една свещичка от  мен виртуална! Мир на праха му!  Praynig Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 241
Много жалко, Стелс, мир на праха му! Flowers Rose Flowers Rose
А тези шипове, са голяма напаст.И доколкото знам няма спасение.Трябва да се пазиш.

Мъжете везни са добри, обичливи и дори да се сърдят бързо им минава.

еlеonоrа , аз тази грешка я направих два пъти.Умните се учат от грешките на другите.
 Wink
Макар, че на огъня(стрелец) му трябва въздух(везни)за да гори.Както казват, има 144 вида от всяка зодия.

# 242
Както казват, има 144 вида от всяка зодия.

Това много ми хареса!!!

# 243
  • Юпитер- Сатурн
Стрелците са готини хора, но от мъжете нямам добро впечатление, виж жените са страхотни.

За моя Козирог мога да потвърдя горенаписаното, но имаме и много ревност и се засяга лесно. Избухлив ли...леле, преди малко пак го усетих това.
Имах предвид, питайки, как са с амбицията? В работата как са?
Ако съдя по себе си - никак не иЗбухвам лесно - даже ме обвиняват че съм прекалено търпелива , но ако чашата прелее да не си ми пред очите.... Joy
Това и за мен ли си го писала. Колкото до мъжете стрелци да не са арни хора.

# 244
Аз пък имам две елементарни изисквания към всеки мъж - да не е зодия Везни и да не носи едно точно определено име... Rolling Eyes

# 245
Стелс,съжалявам за случилото се. Confused

Лято и аз имам изисквания за името.Няма шанс ако се казва Иван,Николай или Теодор.Тия три имена като ги чуя и ми се появяват пъпки.

Колкото до зодиите..всичко е относително.Имам книга"зодии и секс"Ако някой се интересува от нещо-насреща съм! Wink

# 246
Стелс,много неприятно.Мир на праха му!

Лято, твоите май и двамата бивши имаха едно име ако не се лъжа.  newsm78

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 18:38 от Грозното Пате

# 247
точно така + още едно много бивше гадже, което се казва по същия начин Peace

# 248
Стелс,искренно съжалявам за случилото се,мен такива работи много ме разстройват.И винаги казвам,че това е най-лошото което може да се случи на човек.Всичко друго се оправя.А относно шиповете ти - гадна работа,пази се,съвсем сериозно.
Алма,аз ще те помоля да погледнеш в твоята книга за тази съвместимост жена - скорпион,мъж- везни.Много ме интересува.
След БНД имах връзка с мъж-Дева,но нещо не се получи,поне нищо сериозно,сега попадам на Везни.А за имената  Wink!И двамата са с едно и също име.
Но са коренно различни.Но относно Везната на моменти просто не мога да го разбера,ту така ту така,иначе за нежен е много нежен,сексът също е супер,но вече почвам да се питам"До какава степен сексът е важен в една връзка?" и това че е нежен и романтичен означава ли нещо?ооох незнам объркана съм....
не го разбирам...Помогнете ми дайте си мнението...
чао...

# 249
Ще погледна,нямаш грижи.А колкото до секса...моето мнение е ,че секса е важен,но не е всичко.А това че  е нежен е само в негов плюс.Нормално е за везните,за близнаците да са ту така,ту иначе.Така,че не му се шашкай много.лошото е че не може да се разбере кога какъв е.Аз сега съм с лъв и полагам нечовешки усилия да не изръся нещо не на място(цапната съм в устата доста.)Ще драсна малко по-късно всичко което има в книгата за това което ме питаш.

*************************************************************************************************************
ВезниДевиз-Аз се колебая
Обичат-Спокойствие,разбирателство,комплименти,нежност,развлечения
Мразят-невъздържаността,бруталността,непохватността,насилието
Положителни качества-Безпристрастност,наблюдателност,дружелюбност,общителност,честност
Отрицателни качества-нерешителност,прекалена предпазливост,несериозност,лекомисленост

Скорпионът е твърде ревнив за лекомислената Везна.Известната и доказана ревност на Скорпиона не допуска даже малки флиртове.Отношението на Везната към секса държи Скорпиона на тръни.Скорпионът трябва да доминира,Везната трябва да се сдружава.Има голяма доза физическо привличане,но магнитното поле може да доведе до експлозия.И по-краткотрайната връзка и бракът са страстни и буреносни.
*************************************************************************************************************
Това пише за връзката между Скорпион и Везни.Не забравяй обаче че не всички хора са еднакви.Току виж си се настроила отрицателно,пък между вас се получи нещо наистина красиво Heart Eyes

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 21:18 от *Alma*

# 250
  • София
Ето ме и мен Simple Smile

В интересна посока се е насочила темата Simple Smile

Първо - Стелс много мъчно за колегата ти, и от мен една виртуална свещичка.
Освен това, дано да се подобриш с тия шипове. Явно не само бабите имали шипове Simple Smile)) А това със санаториума е голяма досада, предполагам, но щом се налага. Особено за млад човек, аз си представям, че там е пълно със възрастни хора, но може и да не е така.

Второ - бая сте поговорили за Козирозите. Половинката е козирог, аз съм лъв. Брат ми също е козирог. Имах и едно гадже навремето. Наблюденията ми са, че са изключително търпеливи, работохолици и перфекционисти. Отговорни, може да се разчита на тях винаги. Уж не са ревниви и агресивни.

Трето - БНД беше скорпион, роден на 3ти ноември, сина ми е роден на 2ри ноември. Предишния ми приятел, за когото съм ви казвала, че го зарязах, защото се държеше така, все едно Иво не съществува, и той роден на 3ти ноември. БНД и БГ (бившо гадже Simple Smile ) имаха много общи черти, но като че ли единия беше в лошия вариант, другия в добрия. Беше много странно. Аз вече не искам да си имам работа със скорпиони мъже, освен с този малкия, с когото така или иначе нямам избор Simple Smile

Четвърто - над везните имам скромни наблюдения, че са нерешителни, но само толкова.

И пето - желая ви хубав уикенд и да се порадвате пълноценно на последния слънчев ден от лятото Simple Smile

# 251
Добро утро, момичета!

Манди, липсваше!  Hug

Стелс, много неприятно това с шиповете! Дано бързо да остане в миналото.

# 252
  • София
Стрелците са готини хора, но от мъжете нямам добро впечатление, виж жените са страхотни.

За моя Козирог мога да потвърдя горенаписаното, но имаме и много ревност и се засяга лесно. Избухлив ли...леле, преди малко пак го усетих това.
Имах предвид, питайки, как са с амбицията? В работата как са?
Ако съдя по себе си - никак не иЗбухвам лесно - даже ме обвиняват че съм прекалено търпелива , но ако чашата прелее да не си ми пред очите.... Joy
там е работата, че козирозите  са страшно амбициозни и големи работохолици - може дасе разчита  на тях - нагърбват  се с тежки задачи и на инат и търпение успяват ...ако не могат да свършат дадена работа  просто не се наемат да я направят

Съзодийничке, да не забравяме и за ревността на козирозите - и мъже и жени...аз досега не съм видяла неревнив козирог...като започна от себе си Wink Wink Wink А и не бих искала да съжителствам с козирог, познавайки себе си...Но аз бях магнит за мъже Водолеи и Овни....така и не можах да избегна тези две зодии.... Joy

А от три дни съм с най-космическото главоболие на земята....а имам задачки-закачки за половината китайски народ...това ми е от тъпата зодия - да се нагърбя със задачките на света...и ще опитам да свърша всичко...само да ми мине главобола.... baby_neutral

# 253
Стелс  Hug

Ей меи мен. Изгубих месеци да се мъча да върна бащатата на детето си при нас. Резултата, на квартира съм с малката и с кучето, без кола и без пари  Mr. Green Ма мноУ съм тъпа. Сега започвам пак отначало. Как - още не съм измислила.

Весел уйкенд момичета.  bouquet

# 254
Ох,Стел!  Hug Hug Hug
Насреща съм, ако има с какво да помагам!

Общи условия

Активация на акаунт