Клюки(щастлива,тъжна днес) 5

• 14 811
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Стрелците са готини хора, но от мъжете нямам добро впечатление, виж жените са страхотни.

За моя Козирог мога да потвърдя горенаписаното, но имаме и много ревност и се засяга лесно. Избухлив ли...леле, преди малко пак го усетих това.
Имах предвид, питайки, как са с амбицията? В работата как са?

# 226
аз приемам съчувствието ви, понеже съм увлечена по Скорпион Cry Laughing

# 227
  • София
А, що, бе, има и много добрички!

# 228
Стрелците са готини хора, но от мъжете нямам добро впечатление, виж жените са страхотни.

За моя Козирог мога да потвърдя горенаписаното, но имаме и много ревност и се засяга лесно. Избухлив ли...леле, преди малко пак го усетих това.
Имах предвид, питайки, как са с амбицията? В работата как са?
Ако съдя по себе си - никак не иЗбухвам лесно - даже ме обвиняват че съм прекалено търпелива , но ако чашата прелее да не си ми пред очите.... Joy
там е работата, че козирозите  са страшно амбициозни и големи работохолици - може дасе разчита  на тях - нагърбват  се с тежки задачи и на инат и търпение успяват ...ако не могат да свършат дадена работа  просто не се наемат да я направят

# 229
Така като гледам темата станала астрологична. ooooh!
Стрелецът мъж е моята страст.Но винаги ме нараняват.И двамата ми мъже са/бяха стрелци.Привличаме се като магнит, но не се получава някакси.Аз съм везна.
Жените стрелци са чудесни!

# 230
Така като гледам темата станала астрологична. ooooh!
Стрелецът мъж е моята страст.Но винаги ме нараняват.И двамата ми мъже са/бяха стрелци.Привличаме се като магнит, но не се получава някакси.Аз съм везна.
Жените стрелци са чудесни!
Бих казала, че трудно  се разбирам с жени Стрелец , но  с мъжете  нямам проблем никакъв  Embarassed Flutter

# 231
Аз пък бях  на доктор .... Ортопед ... имах проблеми  с краката още от  2006 г ... лекуваха  ме от полиартроза ... без резултат а аз имам плоско стъпало , взех  стелки и малко се пооправих ...ама сега още по з ле - имам възпален ахилес и шипове на кръста ...кръстно -поясна остеохондроза  ooooh! ooooh!
Утре отивам пак при доктора , защото това е диагнозата от рентгенолога ... Стискайте ми палци момичета ! Че се влача като стара бабичка а съм на 32  Outta Joint Outta Joint Praynig

# 232
Ух, комбинацията жена везни и мъж стрелец в моя случай е...е вижда се резултата  Crazy
Стелс, стискам ти много палци и дано има подобрение при теб  Praynig Hug

# 233
Стелс,стискам ти и аз палци.Дано наистина всичко мине наред.А по въпроса за зодийте,не мислите ли момичета,че всичко е до човек.Какво значи съвместими?Според мен двама души ако се обичат истински,зодийте не могат да им попречат да са заедно и да са щастливи...
Аз съм скорпион,но въобще не отговарям на зодията си,дъщеричката ми е Козирог и май имам поглед върху тази зодия-много е вироглава и ината по гръб не пада,но забелязвам че е много упорита и работлива,не се предава,а е едва на 6 годинки.А какво ще кажете за жена - скорпион,мъж - везни?Всички казват че не са съвместими,имате ли поглед върху такава връзка?
Преди и аз не съм го толкова мислила,но сега обмислям всеки детайл подробно.Май се увличам по неангажиращата ми връзка...но съм доста предпазлива...
и не за друго защото не искам повече да страдам...не няма да стане... Joy

# 234
  • София
За да разберете дали една зодия се съчетава с друга, когато не са от една група, помислете за знаците им. Ета да вземем питането за скорпион и везни. Имане водна и въздушна зодия и се питаме каква връзка има между двете? Във водата има малко въздух, във въздуха малко вода, но не много. Демек има някаква съвместимост, но не голяма.

# 235
Оп, и на мен ми стана интересно за мъжа ВЕЗНИ! Някой няма ли да каже нещо за тях? Интересувам се, но ще разказвм по-натам, че ми е много прясно още Simple Smile)) А да, ако има значение, аз съм ТЕЛЕ Simple Smile))

# 236
Здравейте момичета ,  Hug
Сега идвам от доктора - имам шипове ( поясно кръстна остеохондроза) възпален ахилес....и най -вероятно мигрената ми е следствие от шипове на врата но ми забраниха да се облъчвам пак че вчера ми направиха 4 снимки. Веднага почнах физиотерапия  с магнит и ток .....
ще ходя и на санаториум всяка година  Confused

А иначе за съвместимостта на зодиите - всички могат да  бъдат - ако има любов и компромиси от двете страни Peace

# 237
Неприятно, stels-bels , ще ти трябва постоянство и дисциплина, за да се чувстваш добре.
Аз съм щастлива, защото е петък.  Peace

# 238
аз пък не съм щастлива - починал е снощи наш работник Sad Мъчно ни е на всички във фирмата и мозъците ни днес са блудкави и неспособни !

# 239
  • София
Много кофти - внезапно ли е станало?

Мъжене везни - много свестни и много сърдливи. Иначе може да се разчита на 100 %. Но въздушна и земна зодия...незнам.

Общи условия

Активация на акаунт