Клюки(щастлива,тъжна днес) 5

• 14 817
  • 273
  •   1
Отговори
# 210

Стлс,такива сме си Девите  Laughing А сега и ме окуражи, защото новият мъж до мен е Козирог.  Wink

Опа, и моя!

Мерси за готините думи за Девите, има много вярно в тях! Най-добрите приятели!
Вени,новия или стария?  Thinking
и аз туй питам ?????

# 211
  • София
Новия, нали за това говорите!
А кажи какъв е като човек?

# 212
Аз съм имала едно гадже козирог (извинявайте, че се намесвам, но не се стърпях)
и друго не мога да коментирам, но в ОНОВА отношение беше УАУ!!! Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush

# 213
Аз съм имала едно гадже козирог (извинявайте, че се намесвам, но не се стърпях)
и друго не мога да коментирам, но в ОНОВА отношение беше УАУ!!! Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush
Кое ОНОВА  бе Лято ? newsm78 Embarassed Flutter

# 214
Новия, нали за това говорите!
А кажи какъв е като човек?
Вени, ако питаш мен, отговарям.
Определено е всеотдаен, изпълнителен, влюбчив (започна да ме преследва веднага след запознанството ни  Laughing ).
Долавям и лек перфекционизъм, които лесно може да бъде пречупен пред моят характер. Mr. Green Забавен.
Недостатъците му са, че много бързо се ядосва за дрени работи и все го коря за това.

Стелс,май не си на вълна секс днес?  Mr. Green

# 215
Да знаете  че Козирога  винаги  има за какво да се коси - той никога не е достатъчно доволен от себе си ....
Иначе са домошари и се отдават на семейството си ( всичко е наред ако има любов и уважение) Той трябва да се чувства  обичан !!

# 216
Верно са много влюбчиви, нямаше отърваване после... Crossing Arms

# 217
Да знаете  че Козирога  винаги  има за какво да се коси - той никога не е достатъчно доволен от себе си ....
Иначе са домошари и се отдават на семейството си ( всичко е наред ако има любов и уважение) Той трябва да се чувства  обичан !!
Да, и това подкрепям.Важи и за моят козирог.
Трябва постоянно да му казвам колко го обичам.Иначе се чувства несигурен и започва да се притеснява.

# 218
Да, и това подкрепям.Важи и за моят козирог.
Трябва постоянно да му казвам колко го обичам.Иначе се чувства несигурен и започва да се притеснява.
Ох ..и аз съм тъй .....ама с БНД ми липсваше нежност , разбиране , дори присъствие ....получавах повече унижение , непрекъснато ми повтаряше че не ставам за нищо!  Embarassed
Трябва да  получаваме подкрепа ....Такива сме си  ...а вие като сте Деви пък анализирате  непрекъснато поведението и си правите  изводи - от там и действате правилно !  Peace

# 219
Ох,Стелс,колко правилно съм действала през последните 5 години  ooooh! Няма да ти обяснявам.
За сметка на това сега всяка стъпка обмисля по 100 пъти,преценявам по 1000 пъти + и - -те.
Надявам се вече да вземам по-правилни решения.
И всъщност, точно това постоянно анализиране,оглеждане от няколко ъгъла на ситуацията още
ме спира да живея заедно с моят Козирог.
Знам, че с него и аз, и Алекс ще сме щастливи.Но още анализирам и ме страх, заради миналите  ми грешки.
Защото и тогава бях сигурна в много неща.

# 220
Ами Пате , след дълъг анализ и компромиси си взела наистина правилно решение !
А не се колебай за решението да  живеете заедно - ако ти предложи - опитай ! Винаги можеш да се откажеш нали?
Само това е начина за най-добро опознаване.
С моя Стрелец не се колебахме никак даже - живеем заедно още след 1 месец връзка  hahaha
и трябва да ти кажа , че не съм сгрешила защото и ден не мога  без него!!! И той също ..... Чудесно ни  е тримата ,  а когато вземем и щерка му  е още по-хубаво ...  Peace

# 221
С моя Стрелец не се колебахме никак даже - живеем заедно още след 1 месец връзка  hahaha
и трябва да ти кажа , че не съм сгрешила защото и ден не мога  без него!!! И той също ..... Чудесно ни  е тримата ,  а когато вземем и щерка му  е още по-хубаво ...  Peace

Такива сме ние Стрелците - решителни, любвеобилни, прекрасни... ех! Heart Eyes Laughing

# 222

Такива сме ние Стрелците - решителни, любвеобилни, прекрасни... ех! Heart Eyes Laughing
Мдам.... точно така.... и Непоправими оптимисти!  Peace

# 223
Че то без оптимизъм... може ли да се живее? Shocked

# 224
Не може без оптимизъм , ама вие сте ненадминати  в това!
Ние също сме оптимисти , но се замисляме преди това ...
Моя стрелец никога не ми  е казал "Няма да  стане " - винаги има : Не се притеснявай , ще се оправим , ще  го направя и ще  стане .... Винаги  бърз и положителен отговор ! Хубаво  е това защото  ми  вдъхва кураж и на мен а имам нужда  от това - лично аз !

Общи условия

Активация на акаунт