Клюки(щастлива,тъжна днес) 5

• 14 718
  • 273
  •   1
Отговори
# 45
Голямо затишие тези дни.
Усеща се,че е отпускарски месец.
Чакам снимки  Whistling
Усеща се даааа.....  Rolling Eyes
Моите  снимки след 2 седмици , ако се добера да комп може и по-рано!  Peace

# 46
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ядосана съм. Днес се разочаровах за пореден път от бившия. Говорил глупости за РДто на Георги на моя най-добър приятел. Казал, че бил дал много пари, пък яденето било малко  Shocked. Признавам си, че не съм очаквала такова нещо от него, поне до сега винаги е бил коректен, явно това, че вече не съм сама му идва в повече, ама е гадно. И други глупости е говорил, като това, че аз съм го била зарязала и тн. Само дето не му е казал, че аз съм му изневерявала и затова съм го зарязала, ама точно на него пък няма как да му го каже щото пък е наясно кое, как е било. Честно казано се почувствах като идиот, а най ме ядоса, че изобщо не е оценил усилията които положихме няколко човека за да осъществим празника и да го направим така, че на децата да им хареса. Уф, оплаках се, явно нормалните отношения няма да продължат дълго.

П.П. Снимки от РДто още нямам, но като имам ще пусна за да видите колко зле сме се справили.

# 47
Не съм не се дразни от глупости-най малкото ти знаеш,че това не е вярно.Това е защитна реакция да не им се нарани мъжкото его...и да-трудно ще приеме,че вече не си негова.И моят се опита на няколко пъти да ме издразни,казвайки ми че по цял ден съм стояла вкъщи и не съм ставала откомпютъра и нищо от домакинската работа не съм пипала,а като се има предвид,че околните ме сочат като добра домакиня...нека си вярва-ще докара само насмешката на други. Сега е на морето с малката и цяла седмица ми опъва нервите-още първия ден я поболя...да не говорим,че непрекъснато си променя плановете и..."не съм имала право да му държа сметка за това",но не оценява,че детето ми е с него и ще се интересувм от плановете му,ако ще и да

# 48
На мен ми е кофти.
Довечера съм поканена на РД на първия братовчед на БНД,който ще се състои в БНД. Confused
И цял ден ми е криво.Не искам да връщам лентата назад.

# 49
Уф, Патенце  Confused Моят съвет е да не ходиш.
Снощи трябваше да се събираме у нас, тоест в апартамента, в който живеехме преди. Не отидох. Тежи ми да ходя там.
Ще ти се разбърка мозъка, ще ти дотежи, ще се натъжиш. Просто няма смисъл.  Hug
Не съм - прегръдка и за теб. Не се ядосвай, няма смисъл. Както казва един приятел "явно не съм сгрешил като съм се развел", та бих ти го казала и на теб. Ужасно е, че те обвинява в такива неща, но и да се ядосваш няма да го промениш, само си го трупаш на себе си.  Hug

# 50
  • София
А здравейте и от мен! Завърнах се след две седмици почивка... Ще чета и ще ви разказвам утре, но видях, че сте ми забелязали рожденния ден и исках да ви благодаря за хубавите пожелания  Hug Hug Hug

# 51
Здравейте!  Hug
Ели,така и направих,никъде не отидох.Въпреки,че точно този първи братовчед е бил винаги до мен и до Алекс,когато БНД го е нямало и му се чувствам задължена,просто го пропуснах.Много се терзах,но накрая реших да си спестя това болезнено преживяване.
Колкото и да съм вече над мъката,пак ми е трудно да се връщам назад.Винаги ли ще е така?

# 52
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ей мъ на и мен!  Hug

Пате, предполагам винаги ще има една мъничка искрица, която да ни пари когато ни се налага да се връщаме назад, няма начин. Все пак сме градили нещо, имали сме мечти и тн., но с времето ще се научим да преодоляваме по-леко и това.  Peace

Аз реших да не му се дразня на БНД, први сте, че няма смисъл, дори го изюрках да ни закара до морето, той пък си направи устата да ни возело гаджето, ама аз му казах, че с него имам уговорка и той е редно да ни вози  Mr. Green, та ще видим. Нека си говори и мисли квото ще, ако от това му олеква и го кара да се чувства по-малко гузен, ми прав му път.

# 53
  • София
Ще взема и аз да се запиша, ей така да ми олекне малко. Разделени сме от 1 месец, изнесох от апаратамента на родителите ми преди 2 седмици. Отношенията на родителите ми към мен е като към най-чуждия и долен човек, защото аз взех решението, но това го описвах в една друга тема. Чувствам се като смазана от влак и трамвай едновременно. Мъжа ми още се надява, че ще се съберем, а за мене връщане назад няма.  Горе-долу точно като Арлена се чувствам. А и утре дъщеря ми заминава с баща си за Сандански за 5 дена и това ме досрива съвсем. Вярно е, че и аз ще замина до морето в това време, за да се разкарам от всичко, което се изсипа върху мене, но пак ми е ужасно зле. Да не говорим, че изслушах какво ли не и по повод това ми пътуване, но както и да е. Иска ми се да вярвам, че с времето нещата се канализират и успокояват... Tired

# 54
Забравих да ви се похваля. Миналата седмица в събота бях на сватба, надивях се, натанцувах се и събрах 2 рози в целуфан   Laughing от двама различни мъже и един телефонен номер, който очевидно е румънски.  Crazy Беше голям смях цяла вечер - разни хора ме преследват с цветя и телефони  Crazy АМа как ми се отрази на самочуствието, не е истина  Blush
Ето тук може да видите малко снимки - http://ellenita.snimka.bg/family/svatba-01-08-2009.409523.14104854

Бубчето мога само да ти кажа, че след всяка буря изгрява слънце. Независимо колко зле се чустваш сега, ще ти мине. На мен първите месеци ми бяха ад. Сега се забавлявам много, както се вижда от по-горните ми думи  Simple Smile
Родителите ти ще те разберат. И на тях ще им мине. Просто сега ще има нужда да стиснеш зъби. Ние ще сме с теб  Hug

# 55
Елиии,браво на теб!!!Последната снимка е най-издайническа  Mr. Green

Бубче,тук винаги ми олеква...Затова гледам тук да се забивам.А и както казва Пенелопа,все мъдри  мисли ми минават през главата като се зачета из този подфорум.(почти де,тя ни го пожелава,аз се надявам,че си го сбъдвам сама Wink )

# 56
Хехе, Пате, той човека цяла вечер се мъчи да ме снима, цвете праща, ама пред цяла сватба как да се изтупа при мен, накрая се престраши и аз го отрязах като краставица, но все пак се даде номера, пък аз ако съм решала да съм се обадела  Crazy

# 57
Ели,ами той да почука човека, пък ако има кой да му отвори..   Laughing

# 58
А да, то не пречи да пробва, тъкмо и на мен ми беше интересно, ама дотам, не ми се занимава изобщо Simple Smile

# 59
Има нужда и от такива образи.Както казваш ти-да повдигнат малко самочувствието Wink

Общи условия

Активация на акаунт