Клюки(щастлива,тъжна днес) 5

• 14 723
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
  • София
За съжаление, мацки, надали ще им мине на родителите. Тази вечер в прав текст майка ми ми каза, че не иска да я занимавам повече със себе си. Не знам защо, но все още зверски се надявам по някакъв вълшебен начин това да се промени, не осъзнавам все още факта, че не искат повече да чуват за мене. Все си мисля, че има много по-страшни неща и това не е повод да се отрекат така от мене, но явно съм друг тип човек. Безумно тежко и трудно ми е и по необясни ми за мен причини продължава да се самозлъгвам, че нещата ще се променят.

# 61
Бубче,дай им време да свикнат със ситуацията.
Четох темата ти и според мен просто не са очаквали нещата да се стекат по този начин.
Нека да мине време,да видят че на всички по-добре им е така и нещата ще се успокоят.
Пак си е до характер,но все пак.  Peace
В началото е най-тежко, без значение дали това тежка си го правиш сама, близки, роднини, родители, БНД...

# 62
  • София
Бубче, добре дошла в отбора! И аз чух подобни думи миналата седмица. Просто очакват от нас да мислим като тях, ама...Лошото е, че явно като мен очакваш подкрепа и разбиране от родителите си и като не получиш...това те засяга.

Ели, какво да ти кажа - такава мацка как няма да и дават телефони и цветя! Между другото - една позната, която работи в Гърция е надонесла от там дрешки втора ръка - трябват ли в дома такива неща?

# 63
  • София
За съжаление, мацки, надали ще им мине на родителите. Тази вечер в прав текст майка ми ми каза, че не иска да я занимавам повече със себе си. Не знам защо, но все още зверски се надявам по някакъв вълшебен начин това да се промени, не осъзнавам все още факта, че не искат повече да чуват за мене. Все си мисля, че има много по-страшни неща и това не е повод да се отрекат така от мене, но явно съм друг тип човек. Безумно тежко и трудно ми е и по необясни ми за мен причини продължава да се самозлъгвам, че нещата ще се променят.

Ами спри и ти да ги търсиш. Като минат няколко месеца и не видят Ина и ще се омекнат. Според мен просто се опитват да те пречупят, понеже смятат, че си напълно зависима от тях. Докажи им обратното и им покажи, че можеш да се справяш и сама.  Hug

# 64
 Blush Засрамихте ме, благодаря ви  Simple Smile
Вени, засега не трябват. Ако имаме нужда от нещо ще ви казвам  Hug

# 65
  • София
Разгеле, събрах настроение да ви пиша тук след почивката Simple Smile

Първо да кажа, че разгледах на Елеонора снимките и много ми хареса тя Simple Smile Пък и щом е имало цветя и телефони.. ехеее Simple Smile))

Бубче, не се отчайвай, ние сме с теб. 1 месец е твърде малко време за каквото и когото и да било. Нещата ще се наредят постепенно и родителите ти ще спрат да се държат лошо. Ще видиш Simple Smile

За нашата почивка - бяха чудесни 2 седмици, през които плътно си бяхме тримата. Ама много бързо се свиква на хубавото... И като се върнахме беше една мъка. Ивайло, горкия, рева цяла вечер, че Иван няма да спи при нас и не може постоянно да е с нас, та се наложи да му обяснявам някакви неща и се почувствах така все едно се разделям с баща му и му обяснявам как той пак го обича и т.н. Осъзнах колко е трудно да обясняваш такива неща на 4 годишно дете, а на мен ми е било лесно с десет месечното бебе да избягам от баща му и не се е налагало да обяснявам.

Държа да ви пусна една интересна снимка от почивката, пък по-късно като преценя къде да ги кача снимките, ще има и още Simple Smile

Хубав ден от мен и много усмивки!

П.С. Ето и всичк … 84;ки

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 11:58 от Манди Портокалова

# 66
Ехоооо, къде сте ?  Hug
Манди,снимките са прекрасни!Наистина предават спокойнта атмосфера!

Аз май не съм ви показвала снимки от нашето море.Незнам дали ще успеете да ги видите от тук
http://www.facebook.com/home.php?#/album.php?aid=95593&id=718723701

# 67
  • София
Нестава!

# 68
Грозно пате, много сте сладки с Алекс, отдавна не ви бях срещала по форумите и не се радвам особено много, че ви засичам тук! Но пък какво ни е, я колко сме усмихнати всички на снимките, публикувани в тази тема!

Ние сме вече при майка ми в родната къща Simple Smile Малката приема ситуацията много спокойно и разумно, което на моменти ме кара да си мисля, че не разбира какво става, но в следващ момент разсъждава много трезво, как тати не живее с нас и какво щяла да прави, когато отиде при баба Цеци на гости. Дано и тя да бъде все така силна! Иначе аз се чувствам много добре, в работата всичко е ок, времето се пооправи... Само дето започва да ми се излиза!!! Нормално ли е?

# 69
# 70
  • София
Пате, страхотни сте! Гледам момичетата по снимки и немога да се начудя на акъла на мъжете! Те от манекенка нагоре, егати!

# 71
Pate, pritejavash izkluchitelno nepodpravena, estestveno-neprinudena i sveja krasota. Nesto, s koeto mnogo malko jeni mogat da se pohvaliat  Peace

Syjaliavam za latinicata, no otdavna ne vijdam butona za kirilica.

# 72
 HugБлагодаря ви,момичета!

Асита,всяко зло е за добро. Wink Незнам дали е много подходящо,но добре дошла.
Разгледах снимките ти във Фейса, Ивана е прекрасно дете.  Hug И страшно много ми прилича на едно априлско форумско детенце.Даже в първия момент си помислих, че съм се объркала и гледам други снимки.

Децата ме учудват с тяхната адаптивност в дадени ситуации.Особено ако са по-малки,поне според мен, нещата минават по-леко.

Да,нормално е да ти се излиза. Peace Напълно нормално.В началото се чувствах виновна, заради тези си мои мераци. После свикнах.Не че съм се счупила да излизам и сега, но се чувствах виновна за всяко излизане без Алекс(въпреки че знам, че си е у дома, спи си и не му липсвам).Сега и това се нормализира.

Междувременно, този с мераците за брак започна да си показва рогата.Защо съм била излиза с приятлеки  Crazy

# 73
Патенце, страхотни сте, изглеждате щастливи двамата с малкото пате  Hug

Междувременно, този с мераците за брак започна да си показва рогата.Защо съм била излиза с приятлеки  Crazy
Майко, това като го чуя и настръхвам. Едно от нещата, които имах с мъжа ми беше свободата. Никога не е ставало въпрпос защо съм някъде с приятелки. Даже беше абсурдно да се направи на проблем.
Няма да мога да съм с човек, който ще иска да знае всяка моя стъпка, всяко вдишване, всяко издишване.  Naughty Ако от сега ти задава такива въпроси, не искам да си помислям за по нататък.  Thinking

# 74
Ако от сега ти задава такива въпроси, не искам да си помислям за по нататък.  Thinking
Ели,точно затова ми е гадно.Защото възлагах надеждни на него...вече.

Общи условия

Активация на акаунт