Клюки(щастлива,тъжна днес) 5

• 14 797
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
Ако от сега ти задава такива въпроси, не искам да си помислям за по нататък.  Thinking
Ели,точно затова ми е гадно.Защото възлагах надеждни на него...вече.

на първо време трябва да си поговорите според мен и да ги уточните тези неща.Не забравяй ,че когато някой е влюбен иска да  е постоянно с обекта на желанията си.

Бубче,споко ,мила.Няма да мине и месец и  ще клекнат.

И накрая да се похваля-имам си именничка.Да ми е  здрава и по-послушна,  и всички дечица на форумките.

# 76
Според мен явно или вече са си поговорили, или Патето е усетила какви са нещата. Има такива типове, дето няма значение колко ще говорите, просто са си такива и се надушват. Важното е да не е станало много късно като им разбереш тъмните страни.
Пате, може би си го идеализирала по някакъв начин в началото, а сега действителността не ти харесва. Само мога да те гушна  Hug

# 77
Пак съм аз.
Самотно ми е. Мисля, че за пръв път усетих самота тия дни. А тази вечер направо се довършвам с изпълнения на Кени G  и Brian Smith  Tired
Осъзнавам обаче, че като че ли ми е по-добре сама. Тоест, не ми се търси мъж, не ми се занимава, не ми се ангажира, не ми се страда отново. Разни флиртове като от тези на сватбата - ок, приемам, но нищо, ама нищичко повече не искам.
Мда, това беше едно малко лирично отклонение, събота и неделя не са моите дни.  Confused То така като гледам на никоя от нас не са  Confused

# 78
Eleonora, много добре го каза за събота и неделя - не са нашите дни! А аз изпратих сутринта и малката с майка ми на село, че там се чувсват по-добре! А аз нямам на кого да се обадя, не ми останаха особено много контакти след този брак, което си беше една от основните ми грешки! Не знам наистина какво да правя, май ще хвана да си наготвя за седмицата и да измия банята, но не вярвам това да ми донесе особено голямо удовлетворение! Особено като знам, че таткото (не знам какво означава използваната в подфорума абрeвиатура) е навън и я си кара мотора, я е запалил на риба! А на мен дори и колата ми взе и детето пътува с гадния рейс... Абе какво да ви кажа, май няма да ми убегне една гадна депресийка...

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 17:03 от Assita

# 79
Аси,то без депресийки не минава.Важното е да не се задълбочават.
Аз имам идея как да се почувстваш удовлетворена.Направи нещо за детето си.Къща от кашон,например.
А абревиатурата БНД означава "Бащата На Детето"( това беше първото нещо,което попитах, кагото дойдох в този форум)  Grinning

# 80
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте прекрасни дами!  Hug

Видях много хубави снимки с особено красиви дами и дечица на тях!   bouquet

Пате, кофти е това с момчето, дано да не си е такъв по принцип и аз много мразя някой да ми държи сметка какво правя и къде съм.  Hug

Елеонора за теб  Hug, освен това вече е неделя вечер и може да излизаш от депресията.  Grinning

Честито на патерици на именничките!   bouquet

На мен пък уикендите винаги са ми били любими, със или без мъж. Ние преди малко се прибрахме от път - бяхме в едно село, а утре рано-рано сутринта заминаваме за Каварна, а даже не съм си доопаковала багажа, сигурно ще забравя нещо! Важното е, че си изкарахме добре, помързелувахме, натопихме си краката в една река (Георги и дупето си натопи), похапнахме градински плодове и зеленчуци и се насладихме на прекрасни гледки!  Party

Айде лека седмица/и и повече усмивки! Аз не знам дали ще имам достъп до интернет, така че най-вероятно ще пиша чак в началото на Септември (понеже след Каварна ще ходим и до Созопол).  Sunglasses

# 81
  • София
Здравейте и от мен. Ина беше 5 дена в Сндански при родителите на баща й и аз използвах времето, за да стигна до морето и да се поразкарам оттук и от всички обиди. Явно е било добре за всички. Днес като се прибрах отношенията с наще са доста по-добри. Във вторник имам рожден ден и ни поканиха с Ина да отидем у тях на вечеря да го празнуваме и даже да останем да спим там. Надявам се вечерта да мине доколкото може без ексцесии, условието ми да отида беше да не ме обиждат и разубеждават и те уж приеха. Дано да не е само временно. Това го дължа основно на сестра ми и съм и безумно благодарна за подкрепата и опората. Другия плюс при мен са приятелите ми, които безусловно от самото начало застанаха до мен и не ме оставят сама и за секунда. Правят всичко по силите си само и само да не рухна психически и да знам, че имам на кого да се обадя. Ужасно съм благодарна и на вас. Имам нужда да чувам хора, минали вече поо този път, защото тепърва ми предстои да ми на през делото и през легализиранет на всичко това, а ме е безумно страх. Цялата безизвестност ме плаши, но мисля, че ще се справя все някак. Сега ще се захващам с домакинската работа, че утре съм обратно на работа. Лека вечер от мене Hug

# 82
Ехооо! Прибрах сееее.Много ми липсвахте, момичета. Hug
От утре съм на работа.Трябва да легализирам документи за Франция.Направо не знам откъде да я почвам.
Виждам нови именца.Добре дошли и не се отчайвайте.Ние сме номер едно!
Пате, Зуки, Елеонора, да не пропусна някой  newsm51

# 83
Ама не мога да се стърпя и да не ви разкажа какво ми се случи през този месец.
Нали бившия ни повика при него в чужбина.Мен не ме извика той, а родителите му, той само се съгласи и каза, че ще ми помогне.
Та така.Обаждам се аз по телефона, и го питам дали са намерили(с жена му!) училище за детето и какви документи са необходими.Той почна да хъка-мъка, можело да не стане тази година... ooooh!Жена му била против аз да ходя Thinking Да я разбера, права била за себе си. Аха, викам си, започна се.Тя когато живя със женен мъж дали помисли за жена му, за детето му!?
Звъня аз на жена му.Казвам и, че нямам никакви претенции към мъжа и и към семейството и.Говоря спокойно и я моля да помогне на детето ми, защото знае език и е майка, все пак.Тя също ми говори спокойно, но твърдо отказва..., защото няма време.Да съм пратела Полина сама там.Тя щяла да я гледа.Аз и казвам, че тя сега няма време, едва ли ще има, после и няма да се справи, защото Полина не я познава(недолюбва).Аз не мога да оставя детето си само.Баща и работи далеч от дома и не се прибира със седмици.Представете си ситуацията SickНякой ще яде бой!!!
Казах и, че няма да се съобразя с нея и ако свекърите са съгласни, аз ще замина.Те съответно са съгласни.Сега, обаче се притеснявам, да не вземе да постави условие на бившия и той да не ми прати пълномощно, с което да излезе детето от страната.Ще ми вържат ръцете.
Тази вечер ми се обади бившият ми свекър и ми каза да глася документите.Пълномощното ще го пратят.Ама аз тази попара съм я сърбала...Ще видим.

# 84
Таня, успех! Стискам ти палци всичко да мине нормално и да се настаните навреме за учебната година! И аз се замислям много сериозно за емиграция, но имам още един семестър и дипломна работа за магистратура и после газ! До тогава само ще опипвам почвата!

# 85
Таня, успех! Стискам ти палци всичко да мине нормално и да се настаните навреме за учебната година! И аз се замислям много сериозно за емиграция, но имам още един семестър и дипломна работа за магистратура и после газ! До тогава само ще опипвам почвата!
Благодаря, Асита  Hug Дай, Боже! Да ти се връща!
Ама къде сте всички днес? Много работите, май.
Аз днес си смених прическата  Mr. Green Говорих с една "бивша тръпка", тъй де, флиртче, и ми се повдигна настроението.Понякога се чудя колко малко ни трябва, пък го търсим цял живот Wink

# 86
Ама къде сте всички днес? Много работите, май.
Аз днес си смених прическата  Mr. Green Говорих с една "бивша тръпка", тъй де, флиртче, и ми се повдигна настроението.Понякога се чудя колко малко ни трябва, пък го търсим цял живот Wink
Даааааааааааа,работиме...някои,други са на почивка.Честита прическа Таня.Ако не друго надявам се поне промяната да те е заредила положително.Относно това,колко малко му трябва на човек смятам,че малко ни трябва на нас,които си нямаме нищо.Но колкото повече има човек,толкова повече не му достига да бъде щастлив.
Напоследък при мен дните минават...отминават.Нищо интересно не ми се случва-от работа -вкъщи...от вкъщи на работа.Докато се усетя и...лятото ще мине.Поне ще дойде септември и  да си взема при мен моето слънчице,че много ми липсва.Да ви се оплача и на вас.Миналата седмица нашия татко я взе и  я заведе една седмица на море.Стори ми се цял век.Още първия ден я е държал повече на слънцето...във водата и на втория ден малката с главоболие и повръща.Звъни ми на мен да ме пита какво лекарство да и даде.После целия следобяд телефона му беше изключен.... и нямах връзка да попитам как е.Разболях се и аз.Сега вече си е при моите родители и за нея поне не се тревожа,но затова пък ми е мъчно.Вдигам главата и...остана малко още-ще изтърпя.

# 87
Отдавна не съм била толкова щастлива!
Взех кучето. Сега я гледам как спи мъничка и невинна и ми идва да я хвана и да смачкам от обич Heart Eyes

# 88
Лятоооо,къде се губиш?Липсваш!  Hug Hug Hug

Кики,мъже...Трудно преценяват кое, как и кога...

Танита,"иди си, ела си".Той няма ли собствено мнение??

# 89
Лято сподели с нас снимки на това сладко животинче  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт