Клюки(щастлива,тъжна днес) 5

• 14 804
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
Лято сподели с нас снимки на това сладко животинче  Flutter

Да, довечера
Сега е при мен в офиса и няма как да се случи Simple Smile

# 91
Здравей, Лято! Тебе съм пропуснала Embarassed

Танита,"иди си, ела си".Той няма ли собствено мнение??
Пате, като си помисля какъв беше- какъв е станал! Дори не ми се обажда вече.Явно са го сплашили доста.Евалла на тази жена.Трябва да се уча от нея.

# 92
Аз отдавна не съм ви писала, че с новата работа, няма начин просто... Пък то едва ли и някой ме помни вече  Mr. Green

Днес съм бясна и само с вас мога да споделя, каква тъпотия ми се случи. Люлея си аз детето в градинката пред блока, а на пейката зад нас двама мъже седят и пият мастика. Чух някой друг коментар, но се правих на ударена, викам напили са се, да си говорят, не ми пречат. Ама не  Shocked в един момент единия като взе да се пипа, да пъшка.... Честно пощурях и ми се дорева направо. Грабнах бързо дететето и естествено изчезнахме на мига. Обаче, няма такава гнусотия. Ужасно се чувствам! За първи път се питах защо по дяволите съм се родила жена?! И трябва ли да ходя като перачка със стар, мръсен анцуг и омотана с ластик мазна коса, за да мога да си полюлея детето?

То така написано може и смешно да звучи на някой, но дано не ви се случва. Да свирне някой след теб е едно, но това... И какво ли щеше да е, ако имах мъж до себе си в  този момент. Та така, пак старата песен на нов глас почна да ми звучи в главата, а поста стана много хаотичен вече. Лека вечер!  Hug

# 93
Иночка, не се терзай заради действията на някакви субекти! И с мъж, и без мъж все тази! Аз по едно време си мислех, че почва да става "нормално", поради факта, че ми се случваяе почти всяка седмица да срещам такива мастурбатори или ексхибиционисти!  #2gunfire В трамвая,  #2gunfire в парка,  #2gunfire в междублоковото пространство,  #2gunfire ДО УЧИЛИЩЕТО  #Cussing out Това не ставаше по-рядко, ако бях в компанията на някой мъж!

Аз започвам да се чувствам все по-спокойна! Малката е още на село и по телефона ми обяснява колко е доволна и щастлива, и как си играе Simple Smile Чух се с няколко човека и ми повдигнаха страшно много духа  Hug

Лек ден на всички!   bouquet

# 94
  • София
Здравейте!
Нещо тия дни нямам никакво желание за писане по форуми. Седя си в нас и си бездействам активно по цяяял ден, което ме дразни ужасно. Нещо много терзания имам покрай уж работата ми, която трябва да работя от вкъщи, обаче нещо все не ми я дават поради странно стечение на обстоятелствата. Не че някой друг я върши, мен чака, ама така се демотивирам да му се не види.
Иначе утре заминаваме за село и ще се върнем чааак другата неделя, което си е супер. Селото мие  близо до Троян и там е разкошно, има в едно съседно село - Чифлика - басейн с топла минерална вода, ама не много топла и става за къпане и в лошо време, та ще има да се кисна там на воля заедно с малкия.
Освен всичките ми други работи, в момента съм проектант-дизайнер на мебели на свободна практика, така че ако някой има нужда от мебели, да свирка!

Таня, много интересно ми беше да прочета за твойто заминаваме в чужбина и отношенията ти с бившия и жена му... Дано да я пребориш и да заминете с детето и там да се устроите. Друго си е да си гледаш детето сам и да не си в България. Макар че, аз доколкото разбирам, вие ще бъдете едно голямо семейство и ще бъде интересно Simple Smile Simple Smile най-вече за настоящата жена, тя ще се види в приключение.

Лято, айде тва куче си останахме да чакаме да го покажеш..

Инчока, тва е голяма гадост, на мен навремето ми се случваше често, но отдавна не съм срещала такива типове.

Хайде толкова от мен.

Или пък, я да ви поздравя с новата песен на Шакира за настроение!

# 95
Момичета, има ли вече направена тема за филми за "разведени"? Защото ако няма, бих отворила една. Тези дни много филми гледам, но ми се гледат разни такива, в които жената, забита в девета глуха, успява да намери любов и щастие и т.н.

# 96
Имаше една преди време... обаче къде? newsm78

# 97
 Mr. Green Манди, истинско приключение, ще бъде много интересно.Надявам се да ми стигнат силите и възпитанието да ги изтърпя.

Чувала съм легенди за Чифлика.Надявам се да мога да си позволя да си заведа детето един ден. Simple Smile

Нанане, намери ли такъв филм.Дай да го видим.

# 98
Таня, една колежка вече отвори тема, имаме си два филма в нея - ПС Обичам те и Обект на желание.

# 99
# 100
  • София
Ауууууууу таз Ерика каква е сладичкааа, иде ми да я нагушкам до пръсване на горкичката Simple Smile))

Таня, ти пък как можа да го кажеш това "да мога да си позволя", то там още е ефтинджос и ще е така и за напред. Ето например - този хотел, чийто линк е ужасно скапан, ама беше първия, който хванах, e на уникално място сред едни дървета и едни хълмове и нощувката е около 20 лв на човек, което не е скъпо, нормално е. Ние в този хотел ще ходим на басейн, та за това го знам.

# 101
Оххххххх, душичка малка, много е сладичка  Heart Eyes Много да те радва, Лято  Hug
Лабрадорче ли е или се бъркам  Rolling Eyes

# 102
  • София
Здравейте, момичета!

Лято, Ерика е невероятен сладур, ама на мене на гол дън ритривър ми прилича, ама може и да се бъркам newsm78

Аз със две думи да кажа как вървят нещата при мене - спасих се 4 дена на морето, това подейства много добре и на мен и на родителите ми. Във вторник имах рожден ден, поканиха ме у тях с Ина, даже останахме да спим при тях, говорихме адски човешки, отношението им е тотално променено, благ дарение на сестра ми. Далеч не значи, че са за развода, но поне го приемат и са с мен, а това означава страшно много за мен. Сега в неделя обаче ми предстои разговор със свекърва ми, на който явно отново ще съм сама (то аз кога ли не съм била), сигурно ще е много тежко, но няма как да го избегна. И после ме чака нещо, което въобще не знам как става и от къде да го подхвана, за това ще съм благодарна за помощ. Изчетох темите в подфорума по тези въпроси, но пак не ми е особено ясно. Ще се консултирам с адвокат, но ако и препоръчате някой ще съм признателна Heart Eyes Не знам какво може да стане, ако ми оспори родителски права и не знам до колко ще се съгласи да се разведем по взаимно съгласие, не ми се правят циркове. Ако някой може да ми каже какво горе-долу да очаквам ще съм признателна  bouquet

# 103
Лабрадорка е, да Heart Eyes
Скоро не съм минавала да ви разкажа какви ги върша, обещавам да поправя този пропуск Simple Smile

# 104
Пък аз имам среща. С мъж  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт