Клюки(щастлива,тъжна днес) 5

• 14 823
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
Уху!
И аз, и аз... Не съм вярвала, че ще го кажа някога, но след като се разделих с приятеля ми, толкова прекрасни неща ми се случиха и с толкова хора се срещнах и запознах, колкото не бях и предполагала...

Рокля ли ще си облечеш? Crazy

# 106
Уффффффф, незнам, спекла съм се като девственица  Laughing Нямам и бегла идея  Crazy

# 107
  bouquet  Леле, как ви завиждам за тази емоция!  Hug
СРЕЩА!!!

HugИскам и аз, но всичко с времето си...

И да разкажете подробности после! Успех и приятно изкарване!

# 108
   HugИскам и аз, но всичко с времето си...
И  аз искам среща с мъж,ама не вярвам да се срещна с друго освен с товарния влак Joy При това следват гадните събота и неделя-от преди не ги обичам/мъжът ми тогава почиваше и засичайки се вкъщи много се дразнехме/.
И после ме чака нещо, което въобще не знам как става и от къде да го подхвана, за това ще съм благодарна за помощ. Изчетох темите в подфорума по тези въпроси, но пак не ми е особено ясно. Ще се консултирам с адвокат, но ако и препоръчате някой ще съм признателна Heart Eyes Не знам какво може да стане, ако ми оспори родителски права и не знам до колко ще се съгласи да се разведем по взаимно съгласие, не ми се правят циркове. Ако някой може да ми каже какво горе-долу да очаквам ще съм признателна  bouquet
Бубче,аз също не съм много наясно в смисъл само съм чела по въпроса,но на мен също ми предстои този ад.Нещото ,което ме успокоява и което съм го казала и на мъжа ми да не си прави погрешни нагласи  и с което да ме дразни е това,че можеш да вземеш родителските права от майката  само в случай,че докажеш,че тя е неморална,нещо ненормална или незнам още какво-в общи линии не може.

Това е от мен момичета.Пожелавам ви приятно изкарване на уикенда.А вие със срещите да не забравите да напишете как са минали...и то с най-малки подробности.Все пак да имаме представа какво да очакваме,ако и на нас ни се случи.

# 109
  • Ispania
Uspeh na vsi4ki koito imat sresri s maze Wink Wink Wink Wink Wink
Nqma kakvo da se pritesniavate.hahaha  Wink

# 110
Прибрах се и влизам да се отчета  Simple Smile Беше приятно, разпускащо, вълнуващо - отдааааааааааавна не ми се беше случвало.
Мили момичета, пожелавам на всяка една от вас да изпита такива положителни емоции с подходящите мъже  Hug Hug Hug

# 111
Здравейте.Ние се прибрахме в четвъртък и минавам да ви видя.Липсвахте ми! Hug
Лято,малкто е страхотно сладурче!Нагушкай го от мен Hug
Браво на теб Ели.Аз съм забравила какво е това среща.А да не говорим че май съм забравила и какво е това мъж EmbarassedНа морето се засякох с бившия(разказвала съм ви.Момчето на което майка му е болна от рак.)Спа 2 вечери при нас ,но от както сме се прибрали от морето съм го чувала веднъж.ще видим къде ще му излезне края.

# 112
Елиии,браво на теб!  Hug

Лято, разкажи малко клюки!  Mr. Green
Ерика е прекрасна!  Heart Eyes

Манди, вчера пуснах да гледам PS: I love you, но заспах почти в началото  Blush Иначе ми изглежда обещаващо. Peace

Аз довечера ще съм на язовир.Незнам колко приятни ще са моите изживявания.Ще се хваля, надявам се.

И да ви попитам нещо.След раздялата, поддържали ли сте връзка, за да се чувствате обичани и обгърнати от внимание?  Thinking

# 113
Ето ме с клюките най-накрая. Аз понеже не съм от притесняващите се, никога не съм забравяла що е то среща с мъж и още по-малко мъж Laughing
Та... след раздялата за която ви дуднах преди време, тотално се омотах в емоции, нови запознанства, срещнах симпатични хора и най-важното: приятни мъже. Искам да ви кажа, че през последния месец срещнах с очите си достатъчно нагледни примери за възпитани, умни и галантни господа (това е към всички, които смятат, че са изчезнали  bouquet). Аз към днешна дата съм все още необвързана, въпреки че един музикант се бори за сърцето ми. Ще видим колко настойчив ще се окаже... Blush

# 114
Лято разкажи повече за музиканта Flutter

# 115
  • Юпитер- Сатурн
Здравей те. Аз съм отскоро тук и имам един въпрос. Минава ли му на човек някога - разбирай те на мен? Мислех, че вътрешно съм превъзмогнала всичко, но вчера установих, че не е така. Всъщност заболя ме, но не толкова, колкото щеше да ме заболи преди. Разделихме се преди две седмици. Вчера излизаме с детето до зоологическата и после до него, понеже остана време.
За раздялата бях обвинена изцяло аз, но вчера виждам, че БНД си прави вече секс с друга, горкия не е изчака и седмица. Заболя ме, защото през цялото време изглежда ме е правил на глупачка, а аз в името на детето си затварях очите и правих компромиси две години.
Та въпросът ми е, до кога продължава това чувство  newsm78 ? Мразя се заради него  Embarassed.

# 116
vbanowa ще ти мине. Знам, че е лесно да се каже, но и аз не вярвах на втората седмица, че ще дойде ден, в който ще дишам по-леко. Ще дойде, времето наистина лекува  Hug Ти бъди смела  Hug Hug Hug
Лято звучи чудесно, браво на теб  Peace
Моят мъж снощи ме хвърли в девета глуха. Тръгна да води някакъв разговор аз сега прибирала ли съм се или съм излизала? И това след 8 месеца разделени. Казах му, че скоро може би ще бъдем и разведени и той така  Shocked "Ти ще се разведеш с мен?" , така ме пита. Е ти къде бля 8 месеца, го питам аз, че чак сега се сещаш. Сега, когато си наредих живота по някакъв си мой начин, когато се чуствам малко стъпала на земята. Усети явно, че ме изпуска и сега се сети да си говорим. Казах му - този път не, много закъсня.
Аман значи от мъже, дето незнаят какво искат  ooooh!

# 117
vbanowa,трудно е.Превъзмогва се, но не напълно.Когато за първи път се появих в този форум се пъчех как толкова бързо съм превъзмогнала всичко, как не ми пука.Тогава тук ми казаха, че една горчилка винаги остава.И това разбрах.
Ще дойде момент, в който ще се сещаш по-малко за болката, дори и за хубавите моменти.Но нищо няма да изчезне напълно.Просто ще бъде по-малко болезнено.

Ели, тези мъже, тези мъже...И мен ме е страх точно от това.Да не се сети след дълго време чакане и да започне да се опъва.Ще свикне и с тази мисъл.Важното е, че си му казала и ще има време да осмисли и този факт.

# 118
vbanowa, ясно ми е, че всеки го преживява по свой начин, но вярвам, че е от голямо значение ти какви чувства имаш/ нямаш към въпросния мъж. Слагам си ръката на сърцето и заявавам, че ако не се обаждаше да чуе малката и не я взимаше, нямаше и да се сещам за бащата на дъщеря ми. Наистина съм го забравила - това, че го е имало на пътя ми, че съм била влюбена, че сме се наранявали. Сякаш е било в друг живот.

Разбира се, че ще си стъпиш на краката. И разбира се, че ще спре да те боли. Две седмици са кратък период, времето ще си свърши работата и всичко ще е наред. Възможно е да остане горчилка, но не е задължително. Прости си, забрави омразата към себе си и пъзелът ще се подреди Peace

# 119
еlеonоrа , това, което ти се е случило е страхотно.Продължавай в същия дух.За излизането де.А мъжът ти...да не коментирам, че не прилича на даскалица  ooooh!

Лято, и аз така с БНД, но след раздялата със следващия болката беше по-голяма и разочарованието, като че ли двойно.Затова сега се страхувам да дам това, което мога да дам.

Ще дойде момент, в който ще се сещаш по-малко за болката, дори и за хубавите моменти.Но нищо няма да изчезне напълно.Просто ще бъде по-малко болезнено.

Тук съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт