РАЗРЕШАВАТ ЛИ ВИ

• 3 933
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
Не ми "разрешават" ,защото не питам.Но и не прекалявам...
Особено като знам ,че ползата от козметиката е едва 5-6 % ,изобщо не си струва лудите пари...
А появил се целулит посмъртно не можеш премахна...  

Е, с това за целулита вече не съм съгласна, но да - да се мажеш с крем и да си мислиш, че само заради това ще се махне : е, няма как да стане!  Laughing  Иначе какво си мислите - че на богатите (че и не само на богатите), перфектни кукли им е просто дадено да са си без целулит?  Wink  Да бе да!  Laughing  И не говоря за пластична хирургия. Wink

# 61
Перфектните кукли ,както ги наричаш,пръскат луди пари за специални масажи,машинарии,и др. подобни глупости.Да не говорим,че има подкожни процедури,които не са точно пластична хирургия,но и не са "мазане с крем".
Исках да кажа,че ако разчита на скъпото кремче и гимнастика примерно,ефекта ще е нулев.

# 62
Точно в бг мама съм чела как една мама си е махнала вече почти целулита и е на път да го махне напълно. Само от гимнастика и кремче не става наистина, но си има начини. Wink Но темата не е за това и приключвам със спора до тук.  Peace  А който е опитвал и знае как става, на него му е ясно, който не е опитвал или не е опитвал правилните методи - нямам намерение да го убеждавам точно в тази тема. Simple Smile С този въпрос в тази тема съм до тук.  Peace

# 63
  • Плевен
Никога не съм го питала. Но съм сигурна,че дори и да го попитам изобщо няма да ми обърне внимание, нито знае колко струва единия,нито колко другия,нито ще се пинтересува. Знае, че не бих прекалила никога.

Общи условия

Активация на акаунт