Домашно смляна пилешка кайма

• 7 034
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
 Хе-хеееее....Ми ти си готова бе....Hug  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Слагаш си месо на кубчета нарязано и почистено да няма жили и мелиш.Гледаш да не е много за да не мъчи моторчето.Ако трябва на два-три пъти ще мелиш месото.
После както искаш...Дали ще прибавиш лк и подправки и ще оформиш кюфтенца или ще готвиш нещо...твой избор....

# 16
  • София
Хе-хеееее....Ми ти си готова бе....Hug  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Слагаш си месо на кубчета нарязано и почистено да няма жили и мелиш.Гледаш да не е много за да не мъчи моторчето.Ако трябва на два-три пъти ще мелиш месото.
После както искаш...Дали ще прибавиш лк и подправки и ще оформиш кюфтенца или ще готвиш нещо...твой избор....

Благодаря   bouquet Доколкото разбирам - пилешки гърди мелите основно без кожата.

# 17
Мдам...Без кожата са...
Пилешкото месо е нежно и няма да имаш проблеми с меленето... Hug

Ей,как ти се зарадвах ,като ми показа тая купа с ножа  Flutter Flutter Flutter

# 18
  • София
Мдам...Без кожата са...
Пилешкото месо е нежно и няма да имаш проблеми с меленето... Hug

Ей,как ти се зарадвах ,като ми показа тая купа с ножа  Flutter Flutter Flutter

Аз основно я ползвам да си меля домати за готвене  Grinning И Кало като беше бебе - за пюрета. Ама не ми е хрумвало, че мога да правя кайма в нея.

# 19
Кайма,кьополу,чушки за оная салата с изварата и майонезата,яйчена салата,лук за готвене,ако е повече...Всичко което има нужда от накълцване  Mr. Green Mr. Green

# 20
  • София
Кайма,кьополу,чушки за оная салата с изварата и майонезата,яйчена салата,лук за готвене,ако е повече...Всичко което има нужда от накълцване  Mr. Green Mr. Green

Кьопоолуто го правя ръчно. Режа ги с нож и ги мачкам с вилица върху дъската за рязане - само доматите меля, че го обичаме малко по-едро  Wink

Общи условия

Активация на акаунт