Немската верига DM открива 2 магазина в София и един в Стара Загора

• 48 918
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
  • София
аз с удоволствие бих го посетила. Иначе от Пловдив ми купиха възглавничка с черешови костилки, заради коликите на синът ми. В Германия и много други страни ги ползват вместо електрически, защото бавно отделят топлината. Също така може да се изстудяват във фризера и да се ползват като студени компреси при травми.

# 16
много съм доволна, че са вече в БГ  Hug  таблетките за миялна са чудесни и при това само 6.99лв (в Бургас). Продуктите на Балеа също. Дано не ги побългарят....
Допада ми много и начина на пазаруване, разхождаш се между щандовете и си сам избираш, и после на касата да платиш  Mr. Green няма служителки, които да ти досаждат.  Peace

# 17
Иначе от Пловдив ми купиха възглавничка с черешови костилки, заради коликите на синът ми. В Германия и много други страни ги ползват вместо електрически, защото бавно отделят топлината. Също така може да се изстудяват във фризера и да се ползват като студени компреси при травми.
Ей заради такива интересни неща го чакам във Варна с нетърпение.

# 18
  • сред маслини и портокалов цвят
Преди малко минах по "Мария Луиза" в София. Магазинът е почти зареден, предполагам че до края на седмицата ще го отворят.

# 19
Иначе от Пловдив ми купиха възглавничка с черешови костилки, заради коликите на синът ми. В Германия и много други страни ги ползват вместо електрически, защото бавно отделят топлината. Също така може да се изстудяват във фризера и да се ползват като студени компреси при травми.
Ей заради такива интересни неща го чакам във Варна с нетърпение.

Тук са много популярни, и аз имам такава.  Grinning Подраих и една такава на една приятелка от Варна (Монда, на Златина  Wink ) която също остана много доволна, синът й също имаше колики.

# 20
Откриването и в трите града е на 06 август.

# 21
E, az малко не съм запомнила какво са ми казали- стори ми се, че е 16ти август Joy Joy

# 22
ами то където 6-ти, там и 16-ти Laughing

# 23
Даа,памперсите им са много добри  Peace

# 24
  • гр. София
Преди малко минах по "Мария Луиза" в София. Магазинът е почти зареден, предполагам че до края на седмицата ще го отворят.

А в коя част на Мария Луиза по-точно се намира магазина?

# 25
Аз искам да попитам, дали някой е ползвал слънце защитното мляко за деца, хубаво ли е?

# 26
  • София
Аз искам да попитам, дали някой е ползвал слънце защитното мляко за деца, хубаво ли е?
аз купих бебешкото , въпреки че вече моите са на 5 г. фактор 50 е, не мирише на нищо, без оцветители е, но е много как да кажа .... твърдо т.е. може би няма да се размазва много лесно, на въртящи се и подскачащи деца, но сравнение с 37 лв за виши, което за 2 деца свършва точно за 1 седмица край басейна и то фактор 30, мисля, че 10-11 лв за фактор 50 осмислят покупката ми донякъде Mr. Green.

# 27

Да, аз го ползвам за детето. Пръска се, лесно се разнася, добре предпазва  Peace 

# 28
Откакто отвориха ДМ в Пловдив, почти не купувам от другаде козметика, препарати и т.н. Аз също съм доволна от продуктите на Balea. И според мен, като качество могат да се сравнят с масовата козметика като Нивеа, Фа, Дав и др., но като цена са на половина. Няма да изброявам какво сме си купували, че ще стане утре, но нямаме забележки, нито към мъжката, нито към дамската козметика. Бебешката марка Babylove също е добра. Ползваме памперси, шампоан за коса и тяло, слънцезащитен крем и мокри кърпи. Мокрите кърпи страшно ми харесват, защото не са нито много сухи, нито много мокри, големи и плътни са и миришат съвсем дискретно, а има и без аромат. Цената пък изобщо няма да я коментирам.

# 29
  • София
Всички хвалите таблетките за съдомиялна, а някой може ли да покаже как изглеждат за да знаем, както и течните препарати за пране.

Общи условия

Активация на акаунт