Математически турнири 2

• 60 739
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
Браво на децата!!! И преподавателите им!
Поздравления и на майката на златния медалист! Ирина Б., да е живо и здраво детето! То цял юнак, де Simple Smile Много успехи още ще постигне, сигурна съм Simple Smile

ПС Някой да ми отговори на въпроса за химикалите и линиите на колендото за първолаци?

Пише се с химикал. Черновата не я предават. Линийка не е необходима, но аз сложих. Simple Smile

# 436
плс. От колко часа е Салабашев в 107мо????
Днес имах много работа и забравих да се обадя по-рано в канцеларията , а сега вече никой няма на телефоните  Banghead

# 437
Аз знам за 10:00. В 9:30 е добре да са там  Peace

# 438
много благодаря, мислех си, че е от 11 като другите състезания  bouquet

# 439
  • София и там където не се пуши
плс. От колко часа е Салабашев в 107мо????

9.30 там - така ми каза синът. Междудругото има класове, които ще са в сградата на НПМГ. Моя позната ми каза, че нейната 7-класничка ще е там.

# 440
В 125-то утре е от 11:00, но мисля към 10:30 да сме там. Няма нужда да се ходи още в 10:00 според мен.

# 441
На мен ми се струва странно едно и също състезание да има различен начален час в различните градове и училища. По-справедливо е всички да започнат да решават задачите по едно и също време иначе винаги ще има съмнения за " изтичане" на решенията там, където състезанието започва по-късно.  Peace
Браво на СМГ-ейци! Гордея се, че има такива български деца!

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 21:34 от Анонимен

# 442
Наистина е много странно това с началния час ,във Варна е 9.30  newsm78
Поздравления за успеха  на математиците  Peace

# 443
И аз се замислих същото и дори се зачудих дали не съм запомнила грешно часа за 107-мо, но други родители потвърдиха.

Знаете ли каква е организацията на тези състезания? Пращат задачите по факс или имеил в определен час и ги печатат на място, теглят се варианти или има готови разпечатани тестове и просто се раздават по места?

# 444
Честито на нашите шампиони и на техните родители!
И на мен ми се струва меко казано странно едно и също състезание да започва по различно време.В Пловдив започва в 10 часа.
Въпреки всичко успех на всички деца утре!

# 445
  • София
Ирина Б., Поздравления  bouquet  bouquet  bouquet
Още много успехи за твоето дете! newsm10
Браво на отбора!

# 446
Ирина Б, поздравления !!! Много още успехи желая !!!   bouquet

Ето ги новините от Филипините : http://news.ibox.bg/opinion/id_1344463861

Синът ми ме информира днес за успехите на българските деца. Негова съученичка е с бронзов медал  Peace

Успех на всички утре  Hug

# 447
Макси каза, че ги искат най-късно в 9 в 107-мо. Имам чувството, че ще чакаме поне половин час. Но ще отидем в 9.

Ирина, честито на сина ти и съотборниците му! Децата са се представили прекрасно. Браво и на учителите, които са ги подготвили!

# 448
  • София и там където не се пуши
За началния час - хора благодарна съм, че започват с такава сравнително малка разлика в началния час. И друг път съм споменавала, че преди имаше години, когато 107.мо правеше състезанието сутрин, а СМГ след обяд. Съответно висящи родители за задачи пред 107-мо. Голями скандали и сответно отговор от организатори - не може да бъде.

Дано вече да няма такива своеволия никога. А от родители с по-голями деца ходещи по състезания - преди е имало разлика и в другите по-обикновени масови състезания по математика и пак са гледали висящи родители(единици) пред другите училища. Ами светът е малък - познаваме се. Кой може да си помисли, че има толкова откачени родители. В никакъв случай не говоря за повечето родители със съзнание да правят децата си борбени, независимо от успеха.

За началния час вече информацията ми е от синът, не ходя да чета табла, както преди и да ви давам точна информация, видяна с очите си. Аз подозирах, че иска да се види с приятели и затова ме информира, че трябва да отиде толкова рано.  Joy

# 449
  • гр.София
 Dorothy,права както винаги! Laughing
Разбира се,че затова отиват толкова рано!Най-хубавото на състезанията е очакването и затова се събират толкова рано-да се видят с приятелите и  да споделят мига! Joy
Нас ни искат в 10 в СМГ,Пепи каза,че иска в 9.30 да е там,но още в 8.30 беше излязал от вкъщи!И това е всеки път!
Да са ни живи и здрави дечицата!Стискам палци на всички да се справят със задачите!
И на техните майки,разбира се! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт