Математически турнири 2

• 60 641
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
Някой беше ли в Габрово?
Къде да търся резултати?
Имам задачите за трети клас!

# 46
  • София
Тук са всички - http://smb-gabrovo.hit.bg/2009.html
Поздравления на габровци за бързата реакция!  bouquet

# 47
   Нашият СМБ винаги е толкова бърз.  Peace Резултатите от всички състезания, които се провеждат в града ( местни или национални) се публикуват още през нощта. Laughing

# 48
мързеланка, благодаря за линка.  bouquet

# 49
   Здравейте, дами ( и тук-там господа  Laughing)!
   Търся задачи от " Черноризец Храбър" за 3-4 клас. Разполагам с такива от 12-тото и 16-тото издание на турнира. Е-мейлът ми е danailapeeva@gmail.com. Ще се радвам, ако някой може да ми помогне. В нашите книжарници книжката със задачите не се продава. Предварително благодаря. Peace

# 50
  • София и там където не се пуши
dideva има сборници с такива задачи, не могат ли да ти доставят.

Ето и от тук може да се поръча http://www.math.bas.bg/ch/ .

Моят син е осми клас и е по новата прогама (първи) аз някъде срещах из къщи но определено е стар.

# 51
Ани, извинявай, че не ти изпратих задачите вчера. Трябваше да ги сканирам Sad

Да си похваля момчето - на 6-то място Simple Smile
Успех на всички дечица!

# 52
  • София
Включвам се и аз. Дъщеря ми ( 4 клас ) е на 5- то място в състезанието "Хитър Петър".  bouquet

# 53
Браво за успешното представяне на сина на dideva.   bouquet

# 54
Честито на всички,които са имали време и кураж да отидат в Габрово.Ние не успяхме.

# 55
Дидева,имам задачите от миналата година от Черноризец Храбър.Мога да ти ги пратя на лични.Пиши си мейла

# 56
  Хайде и тази година да се запиша в темата! Моето момче е на 9-то място в Габрово от всички петокласници  Grinning! От тяхното училище от петокласниците, той е с най-добър резултат. Днес като си научи резултата и просто цъфтеше от радост! Беше се притеснил, че не се е представил добре, защото не могъл да реши 3 задачи. Сега чака с нетърпение "Черноризец Храбър" и "Иван Салабашев".
  И аз поздравявам габровското СБМ за бързото публикуване на резултатите   bouquet!  
  Браво и на всички останали, класирали се на първите места   bouquet!
  Светле, явно нашите момчета са пътували заедно за Габрово  Peace.

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 23:23 от benighted

# 57
  • София
Вие от София се вдигнахте за да отидете в Габрово на състезание?

Моите специални уважения към Dideva. А пък не искам и никого да обидя.

# 58
   Аз самата бях невероятно изненадана, като видях колко народ има в и около сградата, където се провеждаше състезанието. Деца, учители, родители, автомобили и автобуси от всички краища на страната - Димитровград, Кюстендил, Варна, Шумен, Стара Загора... По-късно разбрах, че са участвали около 750 деца. Това си е невероятно постижение за град като нашия. Дано състезанието да е все така интересно и желано! Радвам се, че има деца, които полагат толкова усилия и постигат отлични резултати в областта на математиката. Поздравления за всички участвали!   bouquet

# 59
   Светле, явно нашите момчета са пътували заедно за Габрово  Peace.

Ние го закарахме с колата Simple Smile
Вече сте в 125 -то? Супер! Не съм разбрала Sad
Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт