Математически турнири 2

• 60 705
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
За награждаването на Софийския математически турнир на нас ни казаха, че ще е във  вторник от 13 часа в Еврейския дом.

Благодаря!   bouquet

# 511
  • Варна
Честито на всички отлично представили се математици! Все така да са! Да се похваля, че моят второкласник е с 22 т. и е много щастлив! Баткото също се представи по-добре от предния път, дано и другата седмица да имаме повод да се поздравим!
Весел празник!

# 512
  • гр.София
Sladko_sladko
Гост
За Радослав Комитов съм съгласна-най-добрият!!!Ако не знаех от сина ми,че всъщност е един прекрасен земен човек и аз щях да си мисля,че е машина! JoyНечовешки добър е и ние сме му фенове!
Дай боже повече такива българчета!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 513
За награждаването на Софийския математически турнир на нас ни казаха, че ще е във  вторник от 13 часа в Еврейския дом.

Че те по това време много деца са на училище???

# 514
Освен в Габрово и Пловдив има ли излезли резултати за други градове?

# 515
Обадих се на един телефон в 125-то, за да питам кога да очакваме резултатите. Казаха ми, че още проверяват, но хубавата новина е, че щели да ги качат на сайта на у-ще (силно се надявам).

# 516
Кога ще излязат резултатите за Варна? Има ли някой информация, къде ще са качени?

# 517
За Варна във вторник на сайта на МГ

http://www.mgberon.com/

# 518
За Варна ни казаха, че днес ще са готови...

# 519
А нещо за Бургас знаете ли?

# 520
dideva, сиското, поздравления за успеха на вашите третокласници! bouquet
Благодаря и за линка със задачите.
Имало е трудни задачи, браво на децата!

# 521
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Аз не мога да преценя как се е справило моето дете.
Има 24 точки в четвърти клас. Според мен има и сложни задачи, но всички са решими.
Дано по-скоро изкарат резултатите.

# 522
Аз не мога да преценя как се е справило моето дете.
Има 24 точки в четвърти клас. Според мен има и сложни задачи, но всички са решими.
Дано по-скоро изкарат резултатите.

Вероятно се е справило много добре. Ако беше участвало в Габрово, щеше да е на първо място.
А в Пловдив на 3-то!
Така, че мисля резултатът е много добър, въпреки, че понякога има съществена разлика между резултатите в София и в останалите градове.

# 523
Погледни ТУК националното класиране за четвърти клас от миналата година и сама прецени. За мен всеки резултат над 20 точки си е впечатляващо  постижение. Peace

# 524
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria

Разликата в различните градове идва от там, че в някои градове е създадена по-добра среда за преписване.
Аз точно затова не мога да преценя как се е справила, понеже тя я най-добрата в класа и съответно на състезанието цялата стая  са преписали от нея. Но това е тема на друг разговор. Приемам го така сякаш квесторите злоупотребиха с таланта й.  И честно да си кажа два дена не се побирам в кожата си.

Общи условия

Активация на акаунт