Математически турнири 2

• 60 692
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте.. Виждам, че всички си знаят резултатите.. Честито на победителите ...
Но само ние ли още не знаем дори и отговорите..  newsm78
Ако някой качи или каже от къде можем да погледнем решенията за 8-ми клас,ще му бъдем много благодарни

# 571
Здравейте.. Виждам, че всички си знаят резултатите.. Честито на победителите ...
Но само ние ли още не знаем дори и отговорите..  newsm78
Ако някой качи или каже от къде можем да погледнем решенията за 8-ми клас,ще му бъдем много благодарни
http://www.pmg.dobrich.net/salabashev2010/
Ето, но следващия път прегледай темата преди да питаш. Сигурна съм, че ако се върнеш няколко страници назад ще намериш същия линк.

# 572
# 573
Тук може да си сверите часовниците и с Враца. Peace ( влизате в РИО- Враца, раздел " ученици").
Между другото качиха и от Варна .

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 09:00 от Анонимен

# 574
За Враца нищо не виждам, във Варна са се представили много добре децата.

# 575
Намерих ги. Благодаря!

# 576
Дидева, благодаря!
Отново много силни резултати за Варна. Браво!

# 577
Наистина много добри резултати за Варна ,но моя син не се е представил много добре  Sad

# 578
Тук може да си сверите часовниците и с Враца. Peace ( влизате в РИО- Враца, раздел " ученици").
Между другото качиха и от Варна .

Eй, във Варна вече има нормално разпределение на резултатите ( 6 клас). В другите градове имаше 1, 2 или 3 деца с висок резултат и после голяма дупка до следващите. А тук нещата са по-плавни. Да видим София - много ми е любопитно колко по 30 точки ще има. Предполагам, че 29 няма да има изобщо, и е сравнително малко вероятно да има 28. Основната група се очаква на 27 точки. Да видим дали съм добър пророк Crossing Arms

# 579
ПМГ Бургас се изложиха. Нестига че таксата им беше 10лв. ами нямат и информация в канцеларията кога ще качат резултатите.

# 580
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Аз мисля че няма да има много високи резултати в София.
Наблюденията ми от миналите години е, че там това състезание не е много популярно и малко деца се явяват.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 09:43 от Нарцис

# 581
Наистина много добри резултати при всички класове във Варна.Какво правят тези деца?!Явно много добра подготовка имат.Браво!

# 582
Браво на децата от Варна!
В 125-то все още няма класиране Sad

# 583
Аз мисля че няма да има много високи резултати в София.
Наблюденията ми от миналите години е, че там това състезание не е много популярно и малко деца се явяват.

То единствените популяри състезания в София са Кенгуру-то и първият кръг на олимпиадата. На другите състезания ходят само деца с интерес, а и няма някаква разгласителна кампания. Но така е в цялата страна. За сметка на това нивото зависи не от бройката, а от децата с добра подготовка. В София само от СМГ се явяват към 100 деца от всеки випуск. От 125 СОУ, ПЧМГ, 107 училоище - още толкова. И още 50-100 деца от останалите училище - доста добра база от деца с интерес към математиката.

# 584
Ирина Б, най-искренни поздравления за успеха на синът ти!

Самуил ще ходи на 12/12 на коледното състезание. 1клас.Знаете ли до колко часа продължава?Как е организацията?Има ли размотаване или всичко е по график?

В 9,30 децата трябва да са там. Започват да пишат в 10. Приключва в 12. Предполагам, че ще ни разрешат да ги заведем до стаите, като са първолаци.

А позволено ли е да излезе,ако е свършил по-рано със задачите?

Общи условия

Активация на акаунт