Математически турнири 2

• 60 683
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Моят синковец е на второ място от 4 клас в Ямбол . Сега се подготвя за Коледното.

Честито на детенцето и на теб!   bouquet

# 616
искам да попитам, могат ли да се намерат резултати за Сливен някаде в нета
мерси

# 617
  • нейде там, където ....
Има класиране в 125 -то.
Моето хлапе е на първо място от 3 клас.

Моят синковец е на второ място от 4 клас в Ямбол . Сега се подготвя за Коледното.

Честито на децата и на вас, мами!   bouquet Нека имат все повече и по-големи успехи!  Hug

# 618
За Сливен само по училищата има списъци.

# 619
Ще послушам съвета на Дидева и после ще ви кажа какво е станало.
Благодаря!

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 16:20 от Laugh

# 620
Не бързай да се ядосваш. Върви и виж работата му. Може пък да е пренесъл нещо грешно на матрицата. И това се случва. Хора сме, допускаме грешки. Вярвам, че ако проблемът е при тях ще ви коригират резултата. Peace

# 621
Дидева, благодаря! Ще послушам съвета ти и после ще пиша конкретно какво е станало. Пак благодаря!

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 16:21 от Laugh

# 622
  • В офиса
laugh, пиши какво се е оказало, когато му прегледате работата.

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 16:43 от Тинкърбел

# 623
Тинкърбел, благодаря!   bouquet

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 16:46 от Laugh

# 624
  • В офиса
И аз се редактирах. Надявам се да се изясни случая и ако трябва, да се коригира резултата на детенцето ти.

# 625
Но е супер гадно, защото синът ми много добре знае колко трябва да са му точките и от няколко дни си стиска палци за първо място в България. А отделно ми спомена след състезанието, че този път е писал красиво и без да драска, защото си имаше едно наум.
Не се ядосвай!
Малки са още и може да не помни грешката си, ако въобще има такава.
А пък ако е сбъркал, на Коледното ще се реваншира.
Ако мислиш, че ще се разочарова от резултата и по тази причина няма да се представи добре на Коледното-не му казвай до събота резултата от Салабашев. Hug

# 626
Ана, благодаря!   bouquet Той е борец и напротив - съвсем ще се нахъса.  Simple Smile

Пак се извинявам за редакцията, но Дидева ми даде ценен съвет.

# 627
Момичета, мога ли да ви помоля за регламента на мат. съст. - Салабашев и Коледното. Наистина ми е интересно дали има такава точка, че при задраскано или поправено се режат 2 точки на вярна задача. А отгоре на всичко при Салабашев си беше само матрица с отговори, без чернови. След малко ще разбера от сина ми дали има редакция на работата си по Салабашев.

# 628
Тъй като това е често срещана ситуация - поне за нас, защото синът ми е добър математик, но лош краснописец -  намерихме  решение като при евентуално задраскване си иска ново листче за попъване на отговорите. Квесторите не са му отказвали. Но това започна след като и ние се опарихме веднъж от незачетени точки за задраскване.

Така, че всичко идва с практика и опит. Другият път ще внимава. Поне при нас дава резултати.

Някой знае ли дали има постигнат максимален брой точки в 4 клас, освен във Варна?

# 629
Тъй като това е често срещана ситуация - поне за нас, защото синът ми е добър математик, но лош краснописец -  намерихме  решение като при евентуално задраскване си иска ново листче за попъване на отговорите.

Ами и при нас е същата ситуация и същото е направил, затова се учудих, че е бил драскал.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт