Математически турнири 2

• 60 615
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Ние сме втори клас и за нас състезанията са ограничени като брой, но очакваме салабашев. Незнам дали вече има дата?

# 91
  • София и там където не се пуши
Ние сме втори клас и за нас състезанията са ограничени като брой, но очакваме салабашев. Незнам дали вече има дата?

Дочух 5 декември - не е внушена от тук ( независим източник)

Нещо са качили в МОн но не мога в момента да го отворя.

# 92
Здравейте, малко късно се сетих, но търся линкове със задачи от "по-стари години" за "Черноризец Харбър" и за Софийския математематически турнир за 3-ти клас.

# 93
Здравейте, малко късно се сетих, но търся линкове със задачи от "по-стари години" за "Черноризец Харбър" и за Софийския математематически турнир за 3-ти клас.

http://www.math.bas.bg/ch/
http://www.math10.com/bg/olimpiadi/arhiv-ot-systezania/index.html

# 94
В нашият град от днес е обявена грипна ваканиция за една седмица. Чудя се дали в този случай в събота ще има олимпиада. И учителката ни не знае.

# 95
А много ли са болните деца?От Ямбол ли беше MeryLu ?

# 96
Да, от Ямбол. Не знам колко са болните. В класа на сина ми имало 3-4 отсъстващи деца, но засега няма информация за дете болно от свински грип в училището. Дано да се размине бързо всичко.

# 97
  • София и там където не се пуши
Ми за мен ми е по-важно детето, отколкото турнирите. Каквото, такова. Би трябвало ако има грипна ваканция, да я спазват докрай.

# 98
Дано!Господ да ги пази децата!Е, и нас разбира се!При нас ,в класа на сина ми-миналата седмица мина някаква вирусна вълна,но сега няма отсъстващи деца!

# 99
Разбира се, че здравето на децата е най-важно. Просто се чудя дали в този случай изобщо ще се направи организация, защото олимпиадата се провежда в Математическата гимназия, а тя беше първото училище, което затвори в града.
А че ще пропусне състезанието не е трагично. Важното е да е здрав.

# 100
Момичета, знаете ли дали има състезания за първокластници и ако ДА, кои са и кога се провеждат?Благодаря!

# 101
Момичета, знаете ли дали има състезания за първокластници и ако ДА, кои са и кога се провеждат?Благодаря!
Да. Коледното математическо състезание, например.

# 102
  • у дома
Първото състезание,в което участват първокласници е КМС(Коледно математическо състезание)-провежда се в началото на декември,ако някой зане точната дата за атзи година моля да я сподели...

# 103
Първото състезание,в което участват първокласници е КМС(Коледно математическо състезание)-провежда се в началото на декември,ако някой зане точната дата за атзи година моля да я сподели...

12-ти декември

# 104

12-ти декември

Благодаря за информацията!
А къде трябва да се запишем и да платим таксата?въобще къде да следя за това състезание?

Общи условия

Активация на акаунт