Математически турнири 2

• 60 846
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
А резултатите от "Черноризец Храбър" не излязоха ли?

# 151
А резултатите от "Черноризец Храбър" не излязоха ли?
В някои градове - още в неделя. Peace

# 152
За София имах в предвид?

# 153
Започнаха да ги качват:

http://www.math.bas.bg/ch/

За сега само за В.Търново.

# 154
          Синът ми е втори клас -125 соу софия,  и се записа срещу 6лв. Simple Smileза състезание па математика, но аз така и не разбрах кога е и под какво име е .....може би ще е тази събота 07.11.09.
          моля, ако някои от вас са много  ПО в час от мен да помогне с каквото може Wink ....и с примерни задачи.

# 155
          Синът ми е втори клас -125 соу софия,  и се записа срещу 6лв. Simple Smileза състезание па математика, но аз така и не разбрах кога е и под какво име е .....може би ще е тази събота 07.11.09.
          моля, ако някои от вас са много  ПО в час от мен да помогне с каквото може Wink ....и с примерни задачи.
  Кога се е записал? Моят син още не е а и той е в 125-то. Не ми е казвал, че събират пари  Rolling Eyes.

# 156
        Ами за днес каза, че е последен срок за плащане .... някъде на третия етаж.
  Проблема е , че баща му го води и взима и при мен новините идват с голямо закъснение или въобще не идват.
   Ако знаето нещо повече ще споделите ли с нас  bouquet

# 157
Състезанието е Софийски математически турнир.
Ще се проведе в 4 ОУ в Дружба 1.
От 11 до 12.30 часа на 07.11.2009
Таксата е 6 лв и се плаща в 406 стая в 125-то училище.
Успех на децата!

# 158
Състезанието е Софийски математически турнир.
Ще се проведе в 4 ОУ в Дружба 1.
От 11 до 12.30 часа на 07.11.2009
Таксата е 6 лв и се плаща в 406 стая в 125-то училище.
Успех на децата!
В друго училище не може ли?

# 159
Може. В СМГ. Grinning

# 160
Интересно дали може и в 4-то, така и така там учи и ще ми е най-удобно WinkНо май ще трябва да отида на място и да разбера Simple Smile

# 161
и в смг ще провеждат на 7.11

# 162
  • София и там където не се пуши
СМТ е масово математическо състезание - провеждат го почти във всяко училище, където имат желание.  Първо си проверете в това, където учат децата ви и после обикаляйте.
Да ви подсетя, да побързате да не изпуснете срока.

На малкото ми дете в училището също ще го провеждат. За всички трябва да е на 7.11 и да започва в един и същи час, обикновено ги викат половин час по-рано да заемат местата си.

# 163
Преди малко ходих до уч-щето му , записват , но и там трябва да участва.Но проблема е, че в събота ходи на модулите в СМГ и ще му е по-удобно направо там.Дано не изпуснем срока, че всичко научавам в последния момент Tired

# 164
Благодаря Ви  bouquet!

И последен въпрос -часът  сигурен ли е от 11 до 12:30 , защото аз разбрах от синът ми за 9-10, но  не е изключено да се е объркал  и е на тренировка или мач от 12 00   ooooh!и ще се получи интересно ... ....с хокиен екип на състезание по математика.

Общи условия

Активация на акаунт