Математически турнири 2

• 60 724
  • 762
  •   1
Отговори
# 465

Мерси много   bouquet

тъкмо чаках да изсъхне коректора и да снимам, че синът ми писал на листа  ....
Аз не мога да ги видя-може ли да ми напишете отговорите за 4кл, ако не ви затруднява Peace

# 466
Благодаря за отговорите! Моят син има 21 точки.

# 467
Момичета, а кога да очакваме резултатите за София? Дали ще ги качат на сайтовете на 125-то, СМГ и НПМГ? Или само ще ги разлепят в училищата?

# 468
На самият лист пише, че ще публикуват резултатите в сайт.

Някой знае ли кои са състезанията, които важат за класирането в 107-мо училище на края на годината?
На този изпит се е изложил. Но какво да се прави - не беше разбрал няколко задачи.

ЧУдя се кой е следващия изпит за тях.

# 469
  • София и там където не се пуши

Някой знае ли кои са състезанията, които важат за класирането в 107-мо училище на края на годината?

Черноризец Храбър, СМТ, Иван Салабашев, Олимпиадата по математика, Европейско Кенгуру - влез в сайта на НПМГ в раздел математика са посочени класиранията от предишната година с таблица и човек може да се ориентира. Може да съм пропуснала нещо. Като да речем от 5 състезания, четири взимат най-добрите.

# 470
На самият лист пише, че ще публикуват резултатите в сайт.

Ами м.г. май чак февруари се появиха на този сайт, а резултатите излязоха бързо в 125-то и в НПМГ. В 125-то при записването пишеше, че награждаването за "Салабашев" е от 7 до 9 декември. Значи резултатите трябва да са ясни утре-вдругиден - но това си го тълкувам спрямо съобщението в библиотеката. Интересуваме дали ще ги обявят на сайта на 125-то или ще бъдат на стената в у-щето.

# 471
(х) Dorothy, благодаря ти!

# 472
Габрово вече има качено класиране. Горда съм да споделя с вас, че моят третокласник е на първо място с 25 точки.
http://smb-gabrovo.hit.bg/

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 22:30 от Анонимен

# 473
Габрово вече има качено класиране. Горда съм да споделя с вас, че моят третокласник е на първо място с 25 точки.
Честито dideva!Честито и на сина ти!Дано дълги години те радва и прави щастлива!  bouquet

# 474
dideva, честито на теб и на детенце!  bouquet
Поздравления!
Моето хлапе има 26 точки! Hug

# 475
Хей... третокласници "утрепаха рибата". Peace
Браво! Поздравления!  bouquet

Аз нямам с какво да се похваля! Crazy

# 476
  • София и там където не се пуши
Честито на децата, да са живи и здрави   bouquet .

# 477
  • Пловдив
Поздравления на третокласника на Дидева! И ние чакаме резултати, но успехи не очакваме..... колкото-толкова!

# 478
  • гр.София
dideva,браво на детенце!Той не само е първи,ами е бил и с разлика! Laughing LaughingЧестито и на щастливата майка!
Браво на всички деца! newsm20

# 479
Някой знае ли къде ще бъдат публикувани резултатите за Варна?

Общи условия

Активация на акаунт