Математически турнири 2

• 60 720
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
Директорът на МГ-Варна обяви, че ще се публикуват в сайта им във вторник. По-рано нмало смисъл да се звъни или пита.

# 481
Поздравления на третокласника на Дидева! И ние чакаме резултати, но успехи не очакваме..... колкото-толкова!
Ами стига сте чакали! Ето го класирането за Пловдив!
http://smb-plovdiv.org/Klasirane_Salabashev_2009.htm  Hug

# 482
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Някой може ли да ми помогне- опитвам се да намеря задачите от Салабошев за 3 клас- НО без отговорите. Синът ми не успя да се яви и искам да го тествам за моя информация, но се опасявам, че ако забеля отговорите в тези от ПМГ Добрич, които сте пуснали, ще вложи повече енергия да чопли коректора, отколокото да се съсредоточи в задачите  Tired
Аз не намерих други в нета. Благодаря предварително

# 483
И моят младеж се прибра!
Равносметката е -сгрешена 9-та задача!Ах,това самочувстие-този път лоша шега ни изигра!
28 точки е добър резултат,особено като се има предвид,че миналата година 25 точки е бил най-добрият резултат!!!
 Hug Hug Hug

Честито за успеха във Филипините. А за сбърканата задача хич не се коси - това са деца, а не машини. Нормално е да се разсеят за една задача, особено когато състезанието не е някаква особена тръпка, а едно от многото. Аз по обясними причини следя 6-класниците и съм забелязал, че децата, които имат данни да станат първи на кое да е състезание, са 10-15. Но първото място е за това дете(деца), което "има ден" и е най-концентрирано на това конкретно състезание. Останалите просто винаги си влизат в десятката.  Ей на, в изминалите 3 състезания от началото на  годината няма дете, което да е все първо, значи да се сбъркат 1 или 2 задачи си е нормално.  Виж прави ми впечатление друго нещо - че в Пловдив ( а и в Габрово) разликата между първия и втория е много голяма, а след 4 място децата имат под 50% от възможния резултат. Значи трябва да е било трудно състезание - аз не мога да преценя, защото все едно не мога да ги реша тези задачи, особено за време, но ако само 4 деца имат над 50% си е добър атестат.  

# 484
  • София и там където не се пуши
Някой може ли да ми помогне- опитвам се да намеря задачите от Салабошев за 3 клас- НО без отговорите. Синът ми не успя да се яви и искам да го тествам за моя информация, но се опасявам, че ако забеля отговорите в тези от ПМГ Добрич, които сте пуснали, ще вложи повече енергия да чопли коректора, отколокото да се съсредоточи в задачите  Tired
Аз не намерих други в нета. Благодаря предварително

Забелваш и копираш.

# 485
Някой може ли да ми помогне- опитвам се да намеря задачите от Салабошев за 3 клас- НО без отговорите.

Ще ти дам малко смешничка идея, но нарежи листа на лентички (задача след задача без отговорите)и после ги залепи на чист лист последователно - може да му се види странно на детето такова "ръкоделие", но пък гарантирано няма да има какво да чопли. (Преди правех нещо подобно с копи-пейст от пдф във уърд, но сегашната ми версия на пдф явно е по-странна и не копира като картинка и фигурите въобще не ги хваща. - така че и това е вариант, зависи от програмата, която имаш)

# 486
Да, или направете "диктовка"  Wink те все още не са ви дълги задачите ...
А може и ти да ги препишеш ... аз и това съм правила

# 487
Може да " скриеш" отговорите с черен маркер, ако имаш такъв, вместо с коректор. Или изрежи само условията и ги залепи на празен лист.

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 12:40 от Анонимен

# 488
Аз си мисля че децата много добре са се справили,особено от 4 клас.Вярно няма максимален резултат,но според мен и задачите са доста трудни-за моето ниво.А моят син е 5-и.Объркал е някои задачки,но така се случва понякога.Опитваме се да се учим от грешките и гледаме напред.

# 489
Има ли родители на второкласници участвали в състезанието?

# 490
А някой знае ли кога ще излязат резултатите за Бургас?

# 491
Синът ми е второкласник и участва в състезанието.

# 492
От къде сте?

# 493
# 494

Честито за успеха във Филипините. А за сбърканата задача хич не се коси - това са деца, а не машини. Нормално е да се разсеят за една задача, особено когато състезанието не е някаква особена тръпка, а едно от многото. Аз по обясними причини следя 6-класниците и съм забелязал, че децата, които имат данни да станат първи на кое да е състезание, са 10-15. Но първото място е за това дете(деца), което "има ден" и е най-концентрирано на това конкретно състезание. Останалите просто винаги си влизат в десятката.  Ей на, в изминалите 3 състезания от началото на  годината няма дете, което да е все първо, значи да се сбъркат 1 или 2 задачи си е нормално.  Виж прави ми впечатление друго нещо - че в Пловдив ( а и в Габрово) разликата между първия и втория е много голяма, а след 4 място децата имат под 50% от възможния резултат. Значи трябва да е било трудно състезание - аз не мога да преценя, защото все едно не мога да ги реша тези задачи, особено за време, но ако само 4 деца имат над 50% си е добър атестат.  

Има и машини. Една от тях е Радослав Комитов 9 клас МГ Ямбол. Очаквам с нетърпение резултата му. Обикновено е максимален. Най-добрият! Hug

Общи условия

Активация на акаунт