Математически турнири 2

• 60 734
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
За началния час - хора благодарна съм, че започват с такава сравнително малка разлика в началния час. И друг път съм споменавала, че преди имаше години, когато 107.мо правеше състезанието сутрин, а СМГ след обяд. Съответно висящи родители за задачи пред 107-мо. Голями скандали и сответно отговор от организатори - не може да бъде.
Това е много забавно. Joy
Предполагам дори, че родителите бързо решават задачите и предават верните отговори на децата. hahaha
За да се представят добре и класират поне  в челната тройка. И така...цял живот...

Разликата в началния час на състезанията изобщо не ме притеснява.

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 09:44 от ana_

# 451
А дали публикуват задачите някъде след изпита, че ние сме на курс днес и не можем да отидем на състезанието?

Успех на всички участници!!! Heart Eyes

# 452
  • Sofia
 Ирина Б., поздравления   bouquet! Страхотно се радавам, че има деца ,които постигат такива успехи   Laughing. Дано някога да се случи и на нас, т.к. синковеца има огромно желание след 7 кл. да става състезател !
 На всички математичета - успех на днешното състезание  Hug!

# 453
  • Бургас
Ирина Б, поздравления! Само успехи!   bouquet
Дъщеря ми снощи беше много екзалтирана от успеха на своите съученички, които същи бяха там. Завоювали са четвърто място! Така че към поздравите добавям и такива за ПМГ - Бургас!

Успех днес на всички, дано да са се справили, че то върив към края си, като гледам часа!
Другата седмица ни е четвърта събота подред  Crazy да ходи на състезание, но пък коледното било много "лесно" и нямала да го пропуска!

# 454
Ирина, честито на детето   bouquet! Още по-големи успехи да има за напред!
И аз чакам да се върне синчето и да каже как са били задачите. Онези от 2007-ма не го затрудниха особено, ама знам ли  Rolling Eyes! Напоследък всичко зависи от настроението му  Rolling Eyes.

# 455
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета, къде мога да намеря отговорите от днешното състезание?

# 456
И аз точно от това се интересувам,както и кога ще бъдат обявени резултатите.

# 457
Мога ли да помоля някой да ми изпрати задачите за 7-ми клас и на по-долните класове? Praynig

# 458
За седми клас ги имам, след малко ще ги снимам  Peace

# 459
И аз точно от това се интересувам,както и кога ще бъдат обявени резултатите.
Миналата година националното класиране се забави около два месеца. Що се отнася до областните ( общинските) класирания, всичко зависи от това колко бързо ще действат на място. За нашия град очаквам още утре сутринта да има качено класиране на страницата на СМБ - Габрово. Поне винаги досега е било така след всяко състезание. Peace
Не помня кога качихаотговорите през 2008, но май беше чак в понеделник.

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 15:10 от Анонимен

# 460
# 461

Мерси много   bouquet

тъкмо чаках да изсъхне коректора и да снимам, че синът ми писал на листа  ....

# 462
# 463
  • София и там където не се пуши
Децата си отбелязват и след това си сравняват отговорите. Днес при тях бях единствената чакаща и ги снимах - голями сладури. Много се изкефих всички заедно, надничащи по листата взаимно и се КЕФЕХа на отговорите си или се ядосваха.
Моят син  последния отговор го съмняваше и се ядоса, че получил три, но нямал време да провери и понеже му сторило  Joy , че имало още едно  newsm78 та написал 4  Joy (а то грешно) . Да се позабавляваме покрай тях.

[ Предполагам дори, че родителите бързо решават задачите и предават верните отговори на децата. hahaha

Според мен нямат толкова време, но си е друго за час повече да помислят пътьом.

И благодаря за отговорите и аз   bouquet щот и да искам вече не мога да ги решавам
 Joy

# 464
  • гр.София
И моят младеж се прибра!
Равносметката е -сгрешена 9-та задача!Ах,това самочувстие-този път лоша шега ни изигра!
28 точки е добър резултат,особено като се има предвид,че миналата година 25 точки е бил най-добрият резултат!!!
 Hug Hug Hug

Много благодаря за отговорите-задачите вече са ми над нивото и ми е малко трудно като ми обяснява решенията.Друго си е като на листовки пред КАТ само да сравня отговорите! Joy
Ех,старост-нерадост! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт