Лятото горещо продължава, на СЕПТЕМВРИйче първи РД се задава!!!

• 15 187
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Ирини Hug Аз за готовите знам - то и в Джъмбо има, ама трябват от тези корнизи... кръглите... Пък аз исках лайсни да слагам, че да имам пердета и завеси Grinning Много обичам пердета и ако не бяха всичките накуп разходи щях да ис отпусна душата и да похарча повече Peace Но пък не върви да се нанесем и месец-два да сме без нищо... Ще я мисля тази работа и ще ида до този магазин, за който говориш. Аз щ поръчвам и Японска стена от Дом хармония, та и там ще видя цените на пердетата Grinning И ще реша нещо...

# 196
Здравейте,
Радвам се, че Ивка е по-добре. Оги снощи пак си беше с висока температура, ама успяхме да я смъкнем. Днес за сега е почти без температура или съвсем лека. Не съм си правила труда да я меря - не ми се струва чак горещ, на моменти даже си е съвсем хладен, а той мрази процедурата по мерене на темературата. Обаче как му тече носа - ту тече, ту е запушен  Shocked Уж вчера почти нямаше сополки, а като започнахме да слагаме Коларгола бликнаха реки  ooooh!. Може би преди са се стичали назад, а сега са тръгнали напред. Та запушен нос, болящи зъби, резултат - непрекъснато ревящо бебе. Дори и на ръце не се успокоява, защото по принцип не е свикнал много да е разнасян. Спи му се, а не може да заспи. Сега с триста зора го приспах в коридора в количката. Поне малко да може да си почине.
Неприятно е с болно бебе, ама какво да се прави... Сигурно още 2-3 дена така ще изкараме. Много се измъчва малкия и ние покрай него. Цяла зима и двамата изкараха само с някой и друг сопол и малко кашлица, а сега посред лято вече два пъти се разболяват.

# 197
Здравейте момичета!
Ланвинка  Hug честито мила!
Прекрасно е клипчето с твоето смело съкровище, а ти хич не ми се видя неглиже по скоро красива и сияеща Heart Eyes.
ston щом нямате температура дано да сте тръгнали вече към оздравяване.
Поздрави и гушки на всички мами на болни дечица, дано бързо да мине  Hug.
Асе в ибей английският имаше страхотни комплекти чаршафи с калъфка покривка за легло и завеси на много добри цени.
Купих един комплект на приятелка и тя каза, че е много доволна.
Погледни и там преди да си дадеш парите.
Ние вчера имахме прекрасен ден в компанията на Веч и нейната цветна, весела дружина.
Снимки няма да слагам, че чакам професионалистката да покаже(Веч бъди добричка поиграй си с мен във фото шопа плл... Laughing).
Децата и са чудесни, Мирел има страхотен акцент. много сладко говори и е умница веселушка.
Лео е маймунка, на катерушките ни скри шапките и другите момчета го гледаха със завист, той се занимава сам, измисля си игри и не му видях очите общо взето докато си говорехме - много е самостоятелен.
Най ми легна на сърце обаче малкият Хамлет, той е чудесен, пухкав, бузите му са тъй надути, че отдолу чак са малко увиснали hahaha.
Постоянно се движи и пада все на милиметър от всички възможни ъгли, но не се удари нито веднъж.
Хамлет заспива където го удари съня, около него може да е вихрушка, но човека щом се усети в мамината пазуха се кротва като в прибежище и заспива като ангелче.
Май не можах да го чуя да плаче.
А как яде това дете, все що може опитва с удоволствие и храна май не отказа, пиеше вода с чаша ама така ловко направо си преглъщаше човека.
За първи път виждам Веч, но ми се стори, че съм я познавала винаги.
Веч, радвам се, че намери време да ни посетиш  love001.
Сега чакам снимки.
Днес след големите разговори в къщи къде да идем и какво да правим "заедно" аз си легнах с лап топа, мъжо седна на компа си, а децата отново щуреят из къщи....
Дано вашият ден да е по интересен   bouquet.

# 198
  • София
Здравейте!
Ланвинка-Честито -на проходилата Аидка.Много се зарадвах като я гледам,изпълни ми душата Hug-това е невероятна емоция.Някога,когато проходи дъщеря ми свъкър ми каза,че като съм им се обадила да им се похваля направо съм крещяла по телефона.А майка ми дори не повярвала,защото предният ден я виждали и нямало признаци за прохождане.

# 199
Асенце,
има много добър магазин-ателие за пердета (и продават, и шият, и корнизи, аксесоари и т.н.) на Канала (Е. Георгиев май се зове в тая част) близо до НДК. Като тръгнеш от НДК към Орлов мост, по левия тротоар, още в първата отсечка се пада - преди "6-ти септември". Аз там дадох да ми шият и едно, за което иначе купих плат от Бриколаж.
Имах им някъде и визитка, ама къде ли я... бе на лесно място са, едва ли ще ги пропуснеш.

# 200
  • София
Добра неделя!
Ланвинка - честита ти ходеща радост! Голямо удоволствие сподели с нас  Hug!
Стон да са оправя бързо Оги Praynig
Мариям чудесно многодетство!
Ние се разходихме в градския парк, Мила пропусна сутрешното спане, а сега е потънала в следобедна дрямка. Денем спи само в количката. Вечер приспиването е само на гърда - около час - два, като вързана за леглото съм, а мръднах, а се е разбудила... Взе да ми дотежава и се чудя дали има някакъв фин и нестресиращ начин да я прилъжа да заспива отделена от тялото ми, след като се е насукала. Без да я отбивам. То тя след като се насуче поне половин час си играе със зърното...Малък млекопитаещ "звяр"...
Обикаляме да си търсим кола - бяхме се засилили за Ситроен Пикасо, обаче нещо се разочаровахме на живо. И се насочихме към Мазда или Хонда или Мицубиши, много ни хареса Мазда Премаси /миниван/, но няма много голямо предлагане, а е и по скъпичка.  Нещо по темата за хубав семеен автомобил, ван,  да споделите... newsm78 Извинявам се, ако разводнявам отчетната, но това ми е на дневен ред. Другото ми злободневие е детската стая за баткото. Малката ще си я задържим при нас Grinning

# 201
  • София
Да, Асе, много си права. Аз познавам бебе, което е било много гладно, а не е плакало и не е показало с нищо. Това е Павел. И преди бях писала. В четвъртия месец качи 50 г., а аз чак на консултацията разбрах, че е бил гладен.  Confused Следващия месец качи 1300 г. милото.  Rolling Eyes
Най-интересното е, че освен, че не плачеше и си беше весел, спеше и по цяла нощ... newsm78

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 21:01 от *Ирина*

# 202
Здравейте!
Ланвинка, честито ти проходило детенце! Много е сладка!!!
Суити, Май май радвам се, че дечицата вече са по-добре! Хайде и другите болни да се оправят!!!
Аз искам да ви почерпя за последната месечинка на Бобо  beer2   cook Wine Glass
Кога толкова бързо пораснаха тези деца....

# 203
bora, ние сме със Ситроен С8. Води се ван 7 местен и е супер за семейна кола. Ние сме махнали последните 2 седалки. Вътре се събира количката, без да се налага да я сгъваме, колелото на баткото, и има още място. Има и модели на други фирми, които са общо взето подобни. При 2 деца за нас това е идеалният вариант за семейна кола - ван. Като са сложени двете столчета на децата отзад остава достатъчно място да седне и трети човек. В старата кола, при монтирани столчета, място за друг човек отзад нямаше.

Оги продължава да си е с температура - кога по-висока, кога по-ниска. Най много го тормозят обаче сополите, че трудно диша и не може да си смуче биберона като заспива. На ръце пък е мисия невъзможна да бъде приспан. И така, мъчим се взаимно.

# 204
bora и ние се оглеждаме за по голяма семейна кола.
Аз съм си харесала една Опел зафира, направо ми е легнала на сърце, но да видим дали ще го бъде.
Искам да е хубава и евтина и частите в бг да са евтини и да гори малко, та зафирата ми отговаря на всички изисквания.
ston аз си купих едно кремче vaporub и съм много доволна за мазане на запушено носле.
Има и капки които се капват на памуче и се слагат близо до леглото на детето и отпушват нослето, не си ли пробвала нещо такова?

# 205
  • София
ston, съжалявам, че се мъчите двамата с Оги! Дано следващите дни да донесат подобрение! Praynig

Аз днес също се чувствам доста изтощена психически и физически. Confused Галинка вече не вдига температура, обаче разстройството продължава, също така и инцидентните повръщания. Много ми е трудно да уцеля количеството храна- когато хапне повече, има опасност да повърне една част; ако пък дам по-малко, след това реве, че е гладна и не може да заспи. ooooh!

Не ми се искаше да се оплаквам, обаче съм много възмутена от свекърва ми. В такъв момент, когато ни е толкова напрегнато и притеснено, нейната основна грижа знаете ли каква е? Да не изцапаме ремонтирания й апартамент, който тя така хубаво била изчистила и сега пак трябвало да чисти след нас! #Cussing out Направо не ми се говори! Истината е, че когато пристигнахме, в апартамента  изобщо не беше чак толкова чисто Crossing Arms , а и надали това точно сега е най-важното!

Оплаках ви се.... спирам Embarassed....

Деска, честита месечинка! Още малко остана до големия ден! Wink

Vaporub е много хубаво мазило. Peace

Мариям, нищо, че и аз наскоро се видях с Вечерница и нейната тайфа, пак ти завиждам благородно- така ми се искаше да можехме да съберем дечицата още веднъж! Heart Eyes

# 206
Бора, моя мъж препоръчва Фолксваген Туаран. Много читаво ванче било.  Peace Успех с търсенето.

Ланвинка, честито ти маршируващо човече Hands Clap .

Суит, свекървите са странно племе. Една моя приятелка, с бебе на 40 дни, съвсем скоро беше изгонена от свекърва си, защото "не гледа мъжа си, не готви, не чисти, само това бебе на циците си държи"  Shocked .

Мариам, радвам се отново да те видя. Липсваше много  Hug

Момичета, спомних си миналата година какви емоции ме тресяха по това време и как всяка сутрин включвах компютъра да видя дали Асето е родила (тя нали раждаше целия юли и почти целия август  Wink ), та надникнах при тазгодишните септемврийки. Днес са се родили две момета-близначки. Много мило ми стана  Crazy . Да са й живи и здрави на майката-героиня  Heart Eyes . Аз напоследък нещо се замислям за второ  Blush , и се чудя колко е нормалната разлика между първо и второ  newsm78 .

# 207
  • София
Суити, това направо е върхът, честно.  Sad Twisted Evil Crossing Arms  spoko
Цвети, давай, мацка. Идеална ще е разликата, когато и да решите.  Heart Eyes  Hug
А това за приятелката ти -  smile3505 Интересно ми е каква е реакцията на таткото в случая.  Crossing Arms
И аз тези дни надничах при септемврийките, много са ми милички.  Heart Eyes

# 208
Суити трябва да си направим една среща с много дечурлига, вие като се връщате от морето защо не спрете по наще земи да ни погостувате, ще ни е много приятно.
А за свекито какво да кажа освен благодаря ти Боже, че си нямам такава екстра...
Дано бързо да се възстанови Галето и да забравиш тези неволи  Hug.
dr_tsveti love001 "фенк -ююю" и аз се сетих преди година как ме беше налегнало нетърпението и мира ми не даваше.
А сега момчето ми играе с мари на гоненица в коридора...
Тези дни направо усещам как бебешкото си отива от него и се превръща в момък - левент Heart Eyes.

# 209
Още един глас за Опел зафира.

Мариям, удоволствие е да те чета отново.

Цвети, изчакай поне Лия да прояде нещо  hahaha Иначе ще трябва да кърмиш фултайм в тандем Grinning

Общи условия

Активация на акаунт