Лятото горещо продължава, на СЕПТЕМВРИйче първи РД се задава!!!

• 15 183
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Мона, вярно е, че много мързеливо стана мисленето покрай напредването на технологиите  hahaha Утре ще взема да се мерна в скайп, че нещо хич не мога да стигна до него  Rolling Eyes То наистина пораснаха децата докато ми пратиш снимките  hahaha Нищо, сега ще си ги разглеждам с лека носталгия Wink
Ани, честито ти проходила принцеса  Heart Eyes Hug Все напред и нагоре да ходи  Peace
Май май, Суит браво за оздравяващите мъници  Hug
Стон, дано бързо се оправи Оги  Hug
Бора, ако откриеш тайната на приспиването, моля те сподели я с мен  Praynig И на мен ми се иска след като си цокне сам да си заспива, но не виждам как ще стане при положение, че никога не е заспивал сам до сега  newsm78 А пък таткото започна вече да дава зор да го приучваме  Sad
Деска, Честита ви последна месечинка   bouquet
Суит, съчувствам ти, мила   Hug Hug Hug

# 211
Аз напоследък нещо се замислям за второ  Blush , и се чудя колко е нормалната разлика между първо и второ  newsm78 .

smile3521 smile3521 smile3521 И аз и аз..... Казала съм на Петър, че след 34-35 години ако ще раждам, то ще е трето.... Значи второто преди това трябва да е. Напоследък и аз много мисля за това, как ще се размахвам с корем и ще държа за ръчичка Сми-то сладкото...... Но иситината е, че в момента ужасно ми се свиди времето с него, вниманието и всичко останало. Знам, че от само себе си нещата ще се променят в движение, но на този етап ще бъда егоистична мацка и ще си гушкам само първородния. Живот и здраве догодина по това време.... или ще спретнем дъщеря ни  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes или вече ще се обебвам с нея.

Ох, имам да ви споделям нещо за една бучка, дето ми е излязла от няколко месеца, голяма колкото много голям лешник, без връхче, за да я оприлича на подкожна мастна образуванка, пък расте мамка и и топка......
Ще взема да я щпакна с фотото да видите как ми се е изтапанчила точно под едната гърда, баш на кокала и стърчи ли стърчи, гадна работа.
Ослушвам се още, не съм ходила ни на лекар, ни нищо, щото съм на принципа като не ме боли нещо, какво да ходя да го ровичкам, ама това топче не ме радва определено.
Мдаааа.........

Малко нови снимки от нас от тук нататък, лейдис.....

# 212
А това за приятелката ти -  smile3505 Интересно ми е каква е реакцията на таткото в случая.  Crossing Arms
Ами никаква, той не искал да взима страна  Thinking , каквото и да значи това. Той си спи вкъщи, тоест при мама, а жена му с двете деца при своята майка  ooooh! . Мамин п..тьо  Tired

Цвети, изчакай поне Лия да прояде нещо  hahaha Иначе ще трябва да кърмиш фултайм в тандем Grinning
Joy Joy Joy Не се бях замисляла.

# 213
Ланвинка,направи малко място в кутията ,че не мога да ти пратя съобщение Simple Smile

# 214
  • София
lanvinka, пълна ти е кутията.
Утре сутрин ще ти звънна.  Hug
Цвети, ами не е честно.  Sad

# 215
  • при моите любими
Здравейте момичета, мнооооого отдавна и аз не съм писала и може и да сте ме забравили, но аз не съм, защото ви следя отблизо  bowuu  bowuu  Тъй като няма как да се вкюча, с всичко което сте обсъждали, сигурно ще ми се получи малко хаотичен пост, ама каквото такова  Whistling   Първо всички болни бебковци да се оправят по-бързо и да радват мама и татко с много усмивки и нови пакости  Praynig  Всички снимки и клипчета, които успях да разгледам, са страхотни и ми напълниха душата само с хубави и мили емоции. Ина напременно отиди на мамолог, не е никак страшно, става бързо и безболезнено и ще си спестиш много ненужни притеснения. И аз имам на едната гърда (всъщност аз кърмя само от нея), която по никакъв начин не изчезваше и дори ми се струваше, че във времето се уголемява. Накрая така се бях притеснила, че една сутрин се обадих в мамологичния център в Първа АГ болница и си записах час. Оказа се, че е ... (сега кой знае каква глупост ще напиша, ама така разбрах) вид възел на жлезата и не е опасно или притеснително и, че след като спра да кърмя някой ден, ще ми изчезне.Сега съм спокойна и, като си я напипам пак, само се усмихвам, че съм я проверила. Нона вече проявява характер и е много любопитна. Преди няколко седмици проходи и от тогава нямам мира. Вече никъде не стои, само права и обикаляйки къщата. Естествено не напълно сама и затова аз не правя нищо друго освен да обикалям след нея. Всички шкафове се отварят и каквото има в тях прилежно се изважда едно по едно, докато не остане празно място и така - минава се на следващия шкаф. Ако не се случи нейното желание ми е много сърдита и виковете и могат да разлюлеят и съседния блок  Crazy  Има си само зъб и половина, но и другите ще се покажат някой ден Simple Smile  Ето и как си ги ползваме http://media.snimka.bg/3920/014094673-big.jpg , http://media.snimka.bg/3920/014094720-big.jpg , http://media.snimka.bg/3920/014094722-big.jpg  Исках и друго да напиша, но забравих какво. Ще дописвам друг път. Лека вечер на всички.

А сетих се, за bora и приспиването на гърда. Аз като усетя, че минава във фаза , биберон, просто си измъквам зърното и на секундата на негово място слагам залъгалката и в повечето случаи не разбира, защото вече е полу заспала и след още няколко минути се отдръпвам малко по малко , ставам и излизам тихомълком. Забравих да спомена, че я приспивам на спалнята ни, в легнало положение. След като заспи дълбоко, я премествам в нейното легло. Но към 2-3 часа се пробужда, взимам я при мен и се повтаря същата процедура.

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 23:50 от cydonia

# 216
  • София
cydonia, защо я кри толкова време тази прелест Нона? Wink Тя станала голяма красива мома! Heart Eyes Радвам се, че се появяваш тук! Hug

Инче, иди на мамолог, мила! Hug За такива неща трябва да се реагира своевременно. Може да не е нищо сериозно и да си свалиш голям товар на притеснение от гърба! Peace
А Сми-то заприличва все повече на малко момченце, а не на бебе. Simple Smile

Мариям, благодаря ти за поканата! Hug  За съжаление връщането ни в София ще е на няколко етапа, като преди това имаме едно служебно пътуване без децата.....та няма да може да се осъществи този път.... Rolling Eyes

bora, Соня, докато още беше само на кърма, след третия месец благодарение на бибата Галина свикна да заспива след кърмене сама в леглото. Вие давате ли биби?

# 217
Сидония, къде се загуби бе мацка  Hug

Laughing  Hug

# 218

Една моя приятелка, с бебе на 40 дни, съвсем скоро беше изгонена от свекърва си, защото "не гледа мъжа си, не готви, не чисти, само това бебе на циците си държи"  Shocked .

Shocked Shocked Shocked ей туй простотията няма граници!!! ooooh!

цвети , като спомена, какво стана с емичка??? някой знае ли как е тя?

инче, недей тъй  Naughty айди тоя път от теб да мине Wink мн му е хубаво нослето на  Сми-то. И колко е сериозен само  Laughing мн хубав пу- пу

суит  Hug колкото повече одъртяват някои, толкова по-луди стават  ooooh! /извинявам се, ако звучи грозно  Embarassed/ браво за Т, дано и другото да отшуми.

стон  Hug

При нас ситуацията е следната - снощи в 3 ивка вдигна Т. Днес до обяд нищо и след 12 ч, започна да качва до 37 и 6, задържа за около час и сама я смъква и така на няколко пъти. Звънях на педи, но така и не ми вдигна. утре ще я водя. сега ивка спи и няма Т. Дано и да не вдигне.

# 219
Данипче, Иринче, заметох кутията  Grinning
Благодаря ви момичета за милите думи за моето ходещо диване. Наистина е огромна радостта ми. Вчера я бяхме оставили за малко при майка ми и баща ми и като се прибрахме нашата се дотътри сама пешком (разбира се баба и припка по нея) до нас сияеща от щастие и гордост и ме гушна. Направо се разтопих  Heart Eyes Embarassed Открива нови светове..И се уморява по-бързо. Сега най-любимото й е пали моторетката и тръгва.. от хола отива до малката тоалетна в коридора сама, влиза вътре, отваря шкафа под мивката, навежда се и почти си пъха главата в него и започва да си бръщолеви нещо на неиния си китайско-бебешки..Направо сълзи ми потичат от смях. Като от ХЕИ-то го раздава  hahaha Joy Това бръщолевене е страхотна музика за ушите ми. Не й давам да пипа вътре обаче. Там са само препарати и химикали. Или ще ги преместя или тази врата ще стои затворена винаги, защото са много опасни. Вчера като чистих вдигнах красотите от нишите, за да не лапне нещо. Тези дни ще купим обезопасители за дома. Край на спокойствието, когато се научи да се изправя сама от седнало положение, без да се държи никъде, а също и да слиза сама от дивана. Това още не го може. Засега  newsm78 Е, поживяхме си добре  Joy
Момичета да питам опитните мами кога е редно да се прави прощъпалник? Това смята ли се за прохождане или да чакам и по стабилно? Мислех си да го съчетая евентуално с РД, защото ще го правим в парти център с други дечица и приятелки и ще е забавно тогава да се повеселим, а и да ходи по-уверено. Сега се чудя обаче дали не е много късно и дали да не го направя само със семейството в къщи по-скоро..
Инче, моля те, отиди на мамолог. Нека те види специалист. Не са шега тези бучици. За мен мамолога е задължителен всяка година по веднъж. Когато приключим с кърминга задължително ще го посетя профилактично, за мое спокойствие.
Суит, Стон, как са малките болнички човечета? Моля се по-скоро да оздравяват  Praynig Praynig Praynig
Бора, постовете ти много ме радват.  Hug Имаш уникален стил на писане.
Сидония, много хубаво, че се разписа. Добре си направила, че си проверива възела. Да си спокойна за теб. Браво на Нона за прохождането. Смела напред и борбена и в живота да бъде. Много е сладка. И Аида има зъб и половина.
Ох аз съм на тръни и тръпна в очакване за нещо много голямо в живота ми. Моля се всичко да бъде наред... Praynig

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 00:09 от lanvinka

# 220
  • жителство на место
Добре е Ива вече! Laughing С толкова много положителна енергия от ваша страна и пожелания няма как друго да е! Благодаря!   bouquet Hug Имаме и адекватно лечение, разбира се. Доста неща ни липсват в "големия град", но пък си имаме добър лекар- хомеопат и резултатите идват бързо Wink

Стон и ти да се похвалиш утре със здраво момченце и Галинка също да пребори напълно болестта Heart Eyes , че да може с пълна енергия да увършее апартамента на милата си баба Laughing Суит  Heart Eyes

Лавинка честитка за проходилата Аида!

# 221
Ланвинка, стискам палци, мила! Айде, да се похвалиш после като стана  Wink Честито ти проходило момиче и от мен. Като я гледах колко е стабилна Аидка, ми се струва, че Данчо няма да проходи още поне 2 месеца  Laughing, нищо се крачи от още толкова.

Цвети, Инка
, и аз имах същите мераци преди 3-4 месеца. Даже бях пуснала анкета тука да питам за разликата. Общо взето излезе, че хубавата разлика за децата (да са си близки, да си играят заедно и т.н.) не е удобна за родителите и обратно. Та от написаното от мамите тук, се, констатирах  bowuu Laughing че оптималната разлика е 3-4 години. Оххх, аз се чудих, маех.... и реших, че когато се почувствам наистина готова, да го желая, да го чакам с нетърпение..... да съм позабравила малко какво е и отново да тръпна като за пръв път - тогава ще е! В момента все още имам няколко на ум и не съм готова на 100%. А пък ако минат 10 години и още не е дошъл този момент  Laughing , ще действам без да му мисля повече, че с едно дете не трябва да се остава.

Инче, иди бе, мила на д-р. Ще мине и ще замине. То аз те съветвам, ама и аз съм в подобна ситуация. От 4 месеца имам мноооого странен цикъл. По 2 пъти в месеца, и по-дълъг.... отначало не ме впечатли, ама като се повтори и потрети вече се притеснявам. Пък хич не ми се ходи на д-р... че очаквам да чуя какви ли не небивалици. Оффффффф  Tired  Sad

Май нейм, радостни новини ни носиш! Все така да преборва болестите Ива.

Суити, свекърва ти май отдавна не е прекарвала време с внуците  Simple Smile Време е вече и Галето да се оправя и скоро ще си починеш... в рамките на нормалното  Grinning Гушки  Hug

Оффф, колко съм зле  smile3538 да не отчета появяването на Сидония Добре завърнала се и ....хайде, разписвай се по-често  Hug Не ни лишавай от присъствието на тази прелест - Нона!

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 01:13 от Mona*

# 222
Ех ,да се разпиша,че все не остава време...
Ланвинка Hugимаш поща LaughingСтискам палци за голямото нещо да се случи по твоите желания Praynig
Много болни бебоци Sad,бързо да оздравяват и да грейнат отново усмивки Hug
Моарейнче,има бебета дето не плачат от глад-ей го на мойто!Никога не е плакала така както съм чувала десетки бебета ,когато са гладни!Лежи си спокойно,спи си спокойно ,докато майка и не забеляза ,че не наддава SadИ след това пак продължи да не е гладна,само дето аз вече не си живея толкова спокойно LaughingЗаписах Яна на кухня-ми и това не и хареса.И моите манджи не харесва,до кога ще яде мини порцийки пюрета не знам ooooh!
Сидония,радвам се,че намина HugСкоро ще правите парти у вас,а?А Нона е прекрасна Heart Eyes
Мариам,къде се загуби,бе жено??Опустя ни домът(форума) без теб HugРадвам се ,че преборихте кризата в къщи HugА Фараончо е станал голяяямо момче Heart Eyes
Цвети,с такава свекърва и такъв мъж...горката ти приятелка ooooh!Ние одеве бяхме на моето свеки на гости и аз се чудих с какво да забавлявам Яна ,че да не ме разкарва из цялата къща нон стоп .Давах и разни интересни неща на баба и да си играе. LaughingА бабата само вървеше след нас и си ги прибираше веднага щом Яна ги пусне от ръцете LaughingИ ще ми разправя тя ,че знаела какво е да гледаш малко дете hahahaСуити,нямам думи за твойта свеки ooooh!
Инче,аз хич няма да бъда мека-марш на доктор!!! Hug
Бора,замисляла ли си се да започнеш да пишеш?? HugА мъжо предвижда при увеличаване на семейното гнездо с още един член(ако е рекъл Господ след 1-2 години)да сменяме колата с Фолксваген Туаран(Цвети Wink,мъжете ни мислят еднакво,ама като гледам и щерките Laughing)
Отивам на разходка при септемврийки 2009 Wink и аз да си припомня емоциите от миналото лято Laughing
Май Нейм,браво за добрата вест! Hug

# 223
Дзак! Между премятането на дрехи от гардероб в куфари се включвам само да благодаря на МариаМ за невероятната топлота и гостоприемство с които ни дари.
Прекарахме си чудесно!!! Децата не спираха да питат кога ще ни дойдете на гости! Naughty Mr. Green
Не съм сваляла още снимките, ще го направя в къщи на спокойствие след пътуването. Не бери грижа за недостатъците на външния си вид  Flutter
Утре стягам катуна и джаманги колибите на Германия  Joy

Суити, искам пак! Догодина!
Да ви оздравяват болните дечица!  Hug
Честити ходещи краченца на Ланвинка.
Не помня всичко, чака ме още един куфар  Whistling

# 224
Мацки, ама защо на мамолог ме пращате, като тая бучка не е в гърдата, пада се под нея, но не е в нея.... Хммм, незнам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт