Знаете ли кого видях 12

• 84 303
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Преди няколко дни  , видях Анелия , на едно нейно участие в провинцията.Е , Боже , по-надуто същество не съм виждала. Много е надменна , наистина имах по-добро мнение за нея.Един познат от масата я помоли за поздрав , а тя му казала , че повече от оговореното , без да и се плати допълнително не пеела.И то му се изрепчи .Взима се за Мадона , или какво????Иначе е сладка , беше с една къса черна рокля , с ръкавче тип Стар трек:))И много високи токчета.Не е много висока иначе , към 1.70( и към 1.80 с обувките Mr. Green Mr. Green Mr. Green)
А пак на 2 участия лятото на Преслава-ей , какъв купон направи, пя без да се превзема и взима за нещо велико.Иначе смешното беше, че и на двете участия , в различни градове в рамките на 1 седмица , беше с една и съща рокля.Много е нисичка де.

И аз съм чувала,че Анелия е надута а и не я харесвам изобщо Naughty

# 436
днес на обяд Ицо Хазарта с жена си, голямата дъщеря и бебето в мидената ферма Дълбока, до Каварна.
Аз със закъснение да пиша - а на 5-ти беше в "Калиакрия резорт" на бара на басейна.

# 437
  • София
Възможно ли е днес да съм видяла Мария Илиева?
Караше малка сиво-черна мазда. Беше с тъмни очила, затова не съм сигурна дали беше тя.

# 438
Анелия наистина е много превзета. Била съм на нейно участие и постоянно мрънкаше, че и било много топло, все ръкомахаше пред лицето си, но проблемът си беше неин, защото се беше навлекла с един вълнен панталон и блуза с елек, все едно няма да ходи на участие в дискотека , а на северния полюс (само да уточня, че това беше мин. есен). Никакъв купон не направи, то и личеше колко и е неприятно да ни пее  Mr. Green

# 439
Явно само аз съм с положително мнение за Анелия. Mr. Green За мен е една от най-земните.

# 440
Познавам я.
Не е от онези изкуствено лигави същества, които ти се усмихват лицемерно.
Земна и реална си е. Peace

# 441
  • Sofia
Алисия кара Q 7 бяла, тия дни се засякохме на ОМВ, на бул.България.Много е сладка.

Снощи около 19.30 в клиниката на Мазнейкови, засякох цялото семейство на Зуека. Жена му мноооооооого дебела.

# 442
Бременна ли е?

# 443
Преди няколко часа видях Ивайло Манолов, от журито на Вип Денс в едно кафе в кв. Иван Вазов, говореше си с някакви момичета, целия облечен в бяло Mr. Green

# 444
Елена Тихомирова преди обяд на улицата - беше с много хубава, но супер лятна рокля.. Rolling Eyes
Хареса ми - свежа и стилна

# 445
Преди няколко часа видях Ивайло Манолов, от журито на Вип Денс в едно кафе в кв. Иван Вазов, говореше си с някакви момичета, целия облечен в бяло Mr. Green

Той живее някъде в квартала, та не се очудвам.

Днес видях Диляна Попова. Седеше на външните маса на р-т "Кумбаре". Беше страшно небрежна. Вързала си косата криво-ляво, без грим, ама хубаааааввааааааа Flutter С нея имаше и един мъж, напълно непознат за мен. Около 40те, слаб, леко прошарен. Говореха си нещо, но май не много приятно, съдейки по физиономиите, които Диляна правеше.

Айде, отчетох се.  Mr. Green

# 446
Хайде и аз тук - преди половин час зърнах Денди с кученце (сиво - бяло, някаква ловджииска порода). Беше с бяла риза, панталон или тъмни дънки и най-важното обувки - шпицарки с 3 номера по големи от краката му. С походка на умряла котка се носеше по тротоара на Екзарх Йосиф.

# 447
  • софия
Хайде и аз тук - преди половин час зърнах Денди с кученце (сиво - бяло, някаква ловджииска порода). Беше с бяла риза, панталон или тъмни дънки и най-важното обувки - шпицарки с 3 номера по големи от краката му. С походка на умряла котка се носеше по тротоара на Екзарх Йосиф.
Правел е ежедневната си разходка с куче. Всеки път, когато по това време се мотам наоколо го засичам. Живее някъде там.

# 448
Правел е ежедневната си разходка с куче. Всеки път, когато по това време се мотам наоколо го засичам. Живее някъде там.
Да така е, аз работя в района и преди често го засичах седнал пред една кафетерийка на Симеон да отпива блаженно от кафенцето си. Сега, обаче ми се стори странно, защото от доста време не го бях мяркала, а и нали беше плъзнал слух, че жена му след бурна раздяла го е натирила по родните места.

# 449
Денди всеки следобяд разхожда далматинеца си Марципан. Бившата му съпруга, с която са разведени от 18 -19 г., но си живееха заедно, го изгони, после пак го прибра.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт