Знаете ли кого видях 12

• 82 839
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Преди 2-3 вечери в Лозенец-Андрей от "Сблъсък" за има-няма 10 минути 4 пъти влезе в ресторант "Сезони" следван плътно от някакъв младеж, правеше по едно кръгче и излизаше.
Дичо-бившият солист на Д2 се завъртя в района по същото време.
А на една от масите вечеряше жена, която според мен беше негримираната и трудна за разпознаване Кристина Димитрова, а според мъжа ми-изобщо не била Кристина. Но мъжете не ги разбират тези неща, така че смятам, че беше тя. Simple Smile
Ако е била с огроооооооомен задник, тя е.  Mr. Green

# 76
  • софия
Преди 2-3 вечери в Лозенец-Андрей от "Сблъсък" за има-няма 10 минути 4 пъти влезе в ресторант "Сезони" следван плътно от някакъв младеж, правеше по едно кръгче и излизаше.
А на една от масите вечеряше жена, която според мен беше негримираната и трудна за разпознаване Кристина Димитрова, а според мъжа ми-изобщо не била Кристина. Но мъжете не ги разбират тези неща, така че смятам, че беше тя. Simple Smile
Кристина Димитрова нали беше слабичка. С готино тяло. Надебеляла ли е?

# 77
# 78
  • Бургас
Целият балет Дива - в Бургас.

# 79
  • софия
btw Някой беше писал, че е летял със Симеон от Атина в икономична класа. В един вчерашен жълтурник имаше новината, без, разбира се, да назовават източника.

# 80
В самолета само женоря от bgmamma ли са летели?

# 81
  • софия
Права си Шушон. Женорята от тук + папарак.   angel008

# 82
Важно е клюките да не се развалят семейства, щото историята помни и такива моменти.  Simple Smile

# 83
  • София
Кристина Димитрова нали беше слабичка. С готино тяло. Надебеляла ли е?

Точно заради задника спорехме.
Според мен си беше висока и стройна жената, а според мъжа ми-бил я виждал преди, надебеляла била. Тази като не била дебела, значи не била Кристина.
Ами и да е била надебеляла, пак е отслабнала.  Simple Smile

# 84
Леко е напълняла, пак си изглежда добре, но задникът й е станал гигантски.

# 85
btw Някой беше писал, че е летял със Симеон от Атина в икономична класа. В един вчерашен жълтурник имаше новината, без, разбира се, да назовават източника.
Аз бях.
Ама що ли не се учудвам.
То отдавна се знае, че си пълнят вестниците и с инфо от клюкарските теми по форумите.

# 86
  • Временно
Малко позабравената поп певица Йоанна в Лозенец с децата и Краси Ванков също в Лозенец.

# 87
Саня и Ники Илиев на ВИП зоната на плажа към Гранд хотел Поморие.
Стори ми се, че той е спрял да тренира и тялото му не е толкова хубаво вече, а тя е нормална,не клечава като в сериала. Снимаха се с едно момиченце, много бяха отзивчиви и усмихнати.

# 88
  • София
Днес  на едно и също място - първо Глория, след това пристигна професор Вучков с приятелка. Е няма толкова надута жена като Глория. А Вучков е голям образ. Определено ме развесели.
Пак днес - Мария Гроздева заедно със семейството си. Добро впечатление ми направи.

# 89
  • Бургас
Току що Наско от БТР, в градината на Happy във Бургас!  Peace

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 22:37 от LaDiDa

Общи условия

Активация на акаунт