АВГУСТинската дружина за втори път рожден ден има!

• 17 236
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Честит Рожден Ден,Перси Heart EyesЖелая ти безгрижно детство,много усмивки и щастливи дни Heart Eyes
Пиванова,много весело да си изкарате празника.Честито и на теб  bouquet

Кроки,Ч.Р.Д  bouquetЗдраве,усмивки и братче или сестриче на Лъчи в скоро време ти пожелавам  bouquet

Ние доста поскитахме на вън,обаче е адска жега.Ивон чак се продриска,май прегря TiredСега спи,да видим като стане какво ще е положението.Иначе пак иска рожден ден JoyТолкова кротко си играха вчера,че направо се изумих Laughing

Забравих да ви пусна снимка с подаръка който си поръча на дадо й.Просто не можах да разбера от къде го измисли,но е толкова щастлива,че го притежава в къщи-кошмара на повечето деца Twisted Evil
http://avgustki.snimka.bg/baby/bebe-ivon-na-adi.165490.14289116
http://avgustki.snimka.bg/baby/bebe-ivon-na-adi.165490.14289121

# 211
Олеее Ади, от подмотаване съм изпуснала и сега на патерица честит Рожден Ден на малката ти принцеса   bouquet Да расте весело, безгрижно и все така очарователно дете, за радост на мама и тате. Прегръщам я горещо  Heart Eyes

Пива, честит Рожден ден на Перси    bouquet
 Пожелавам му да порастне умно, уравновесено и силно момче и да има мноого щастливо детство.Нека този ден бъде незабравим за него и чакаме с нетърпение първите снимки Heart Eyes

Хайде някой да ме светне на кой клавиш е главното "ч"  Laughing От една година безуспешно го търся.

# 212
  • Златна Добруджа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕРСИ! НЕКА ДЕTСТВОТО МУ БЪДЕ НЕЗАБРАВИМО, ИЗПЪЛНЕНО С ИГРИ И ХУБАВИ ЕМОЦИИ!
ПИВАНОВА, ЗА ТЕБ:

КРОКИ, ЧРД И НА ТЕБ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА РОЖДЕННИЦИТЕ, ЧИЙТО ПРАЗНИК ПРОПУСНАХ ДА ЧЕСТИТЯ  Hug

Или, и аз много съжалявам, че не се запознахме  Confused  Hug
Ади, Ивон-бонбон има невероятно въображение - никога нямаше да се сетя за такъв подарък  Mr. Green

# 213
Тонкаааааа Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМерси,мерси Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПо -нататък ще върнем поздравите Hug
Главното "Ч",не е ли като натиснеш шифт и малкото Ч newsm78Или ти не си открила Ч-то във всичките му форми Laughing

# 214

Главното "Ч",не е ли като натиснеш шифт и малкото Ч newsm78Или ти не си открила Ч-то във всичките му форми Laughing
Joy Малкото го открих, най-горе, в ляво  ThinkingНо с шифт нищо не излиза, просто май няма голямо "ч"  newsm78 За да не призная че съм си проста, ще припиша този недостатък на френската клавиатура  hahaha

Янакр, току що видях снимките от РД-то. Прекрасен е Ицето, да ти е жив и здрав и все такъв хубавец ! За тортата нямам думи, направо всички показани тук могат да участват в конкурс за "най-красива"  Heart Eyes

# 215
а не сте ли виждали копчето Caps Lock Joy

# 216
  • София
Честит рожден ден на Перси!
Да расте здраво, усмихнато и щастливо дете! bdbaloni

Честит рожден ден, Кроки!
Да си здрава и щастлива! baloni

Ади, Яна, страхотни снимки със страхотни дечица Heart Eyes.

# 217
Янакр,момченцето ти е страхотно,прилича малко на Тедката,голям русокоско Heart Eyes

# 218
Морска,и аз за туй копче щях да пиша Joy

# 219
  • Пловдив
Здравейте и от нас.
Честит Рожден Ден на чаровника Перси.Желаем му здраве и щастливо детство.
Пиванова-весело изкарване на празника.
Момичета разгледах снимките-всички сте страхотни.Колко бързо пораснаха децата(да са ни живи и здрави),а тортите предполагам са били много вкусни.
Аз все по-рядко намирам време да ви пиша.Стилиян хич не слуша и понякога не спи на обед.Бях решила да го пускам на ясли,да го превъзпитат и аз да си търся работа,но после се отказах.Хвана ме жал,толкова е чувствителен,макар,че едва ли има дете,което от първия ден да тръгне без да плаче.А моите приятелки,които си пуснаха децата на ясли,започнаха да ме навиват да го давам и,че това щяло да е почивка и за мен и свободно време за кафенце сутрин.
Както и да е.С мъжо се отказахме и решихме да си го погледам още една година живот и здраве,а после в градината,ще е при майка и дано свикне по-лесно.
А сега,да ви споделя нещо.Стилиян преди 1-2 дни го ухапа комар.Вчера видях,че на ухапаното място е доста подуто и вечерта преди лягане му направих компрес със спирт и риванол.Сутринта обаче гледам,че беше станало още по-червено и много твърдо,а като го пипна ми казва:''Ох,боли.''
Веднага го заведох при педи.Каза ми,че го е разчесал и се е инфектирало.Сега е на антибиотик,противоалергичен сироп и компреси с риванол.
Дано да мине,че много се притесних.
Хайде приятен ден на всички.
П.С. и аз го търсих близо две години главното Ч   Grinning
А Caps Lock-a не действаше при ч,ш,щ
Хайде,до скоро.

# 220
Момичета, още един мерси за хубавите пожелания, Перси също. Той е особено щастлив днес , спокоен /за сега разбира се/, доста превъзбуден от емоциите, вниманието, подаръците и всичко хубаво, което му носи днешния ден. По-късно ще споделя подробности.
Янакр-снимките на Ицко са страхотни!
Ди-важното, е че положението е овладяно, неприятни са тези ухапвания, при положение, че детето е чувствително.
Илияна-пожелавам при вас бързо да минат всички притеснения и негативни емоции покрай сладурчото. Ако имате нужда от доктор, моят е хомеопат, но е много добър /лично мнение/, пиши ми на лични!
За сега Чао, аз изчезвам да се приготвям за детското парти!

# 221
Пива,МОЛЯ-пиши и на мен на ЛС повечко инфо за твоя хомеопат,че искам да сменям моя.Вече ми взима по 70 лв на преглед,а това са 140 лв на месец за двете и то ако сме все здрави.Ако се разболеем,не ми се мисли ooooh!

Или,пак ли алергиите ви се обадиха?Бързо се оправяйте PraynigВие се разбихте от път,как го удържаш Яни в колата толкова време?Ивон за 2 ч до Сандански,ако не спи е оле-мале ooooh!

Ди,милото ти дяволче.Аз си мисля,че буболечките вече са мутанти.ИИвон става на мехури от бълхи,а от последният комар ходи 1 седмица с буца на брадата,която после стана и тя на мехур.Сега още е с белег Tired

# 222
ПИванова точно хомеопат търся. Педиатрите само го тъпчат с Кларитин докато симптомите не изчезнат... и после пак  Tired
Прати ми ЛС с координати. Като се приберем ще се обадя.
Ние чакаме тати да дойде след час- два и хващаме пътя  Crazy Яни досега спа и направо не знам как ще се разправям с него в колата  ooooh!

# 223
  • София
Ди, бързо да се оправи мъничето Praynig. Дани го беше нахапала някаква гадинка и крака му беше станал точно така както описваш. Заведох го на лекар и му биха една инжекция "Урбазон". От нея му мина много бързо. Освен "Урбазон" - а пи и "Кларитин".
Или, и на Яни стискам палци бързо да се оправи Praynig. Много се измъчи и той и вие покрай него. А знаете ли алергията му от какво е?

# 224

Или, и на Яни стискам палци бързо да се оправи Praynig. Много се измъчи и той и вие покрай него. А знаете ли алергията му от какво е?
Не знаят  Tired Ще чакаме да порастне и да правим тестове тогава.

Общи условия

Активация на акаунт