АВГУСТинската дружина за втори път рожден ден има!

• 17 251
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
  • вкъщи
Честито лулууу!
Пожелавам ти мноооого здраве,щастие,д а те слушат децата,да са ти здрави и ти да си все така позитивна,готина и оби4ана!
Пиванова настръхнах,стискам палци Перси да се оправи мили4кия Praynigбързо.Тези палави мом4ета какво ще ги правим?
Аз днес разбра ,4е детенцето паднало от Царевец е от групата на Теди,нейно приятел4е,направо се поболях,такова слън4ево дете ,живота е адски жесток и си отива за миг ,а не го ценим никак.
Дори в нашето албум4е има снимки с Теди....Боже дано е на по добро място,а родителите му да имат сили д апродължат.

Тази година 3 дечица познати си отидоха,направо не4увано Cry,лека им пръст!

# 241
Лу,миличка-Честит Рожден Ден и на теб  bouquetМного здрава,усмихната и обичана бъди Heart Eyes

Мами,и едното от дечицата на мама Цоцолнка днес е Рожденник.Да е жив и здрав Йоан Heart Eyes

Пива,милото сладкишче.Добре че,все пак е бил малкият дявол и дано не се повтаря повече.И аз забелязвам,че когато има нещо хубаво да става,все и лошото е след него.Ивон на миналят РД се разболя от шарка,ама точно на деня,на този пък страхотно я боляха последните кътници и си прещипа пръстите на играчка в клубчето..........,то в сравнение с вашето бели кахъри,ама да не се случва на никой Praynig

Марсиди,честита нова и по-нова работа HugА на малкият мъж Сами му желая здраве и с гордост да си носи името Heart Eyes

Лелка,ужасна работа TiredПоне ще продилжи да живее в сърцата и телата на други хора,на които помогна с органите си.Да почива в мир,малкото ангелче Flowers Rose Flowers Rose

# 242
  • Пловдив
Здравейте.
Честит Рожден Ден на Теди-да е много здрав,щастлив и да слуша мама и тате(и те него Simple Smile )
Морска-весело изкарване,много усмивки и подаръци за Теди.
Лулу-честит празник и на теб.Всичко най-хубаво ти пожелавам.
Пива-миличкият Перси.И това да му се случи точно на рождения ден,вместо този ден да е изпълнен само с радост и хубави емоции.Както казват бабите:''Така се расте.''
Дано бързо забрави неприятната случка и от тук нататък да има само усмивки.
Приятен ден на всички.

# 243
Лулу да си жива и здрава, щастлива и обичана!   bouquet Децата да са живи и здрави и да те слушкат!

Мерси на всички за пожеланията за новата работа, за Сами  bowuu  Hug

# 244
  • Златна Добруджа
ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛЪНЧЕВИЯ ТЕДИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И МНООГО ЩАСТЛИВ!
Морска, честит празник      bouquet

ЛУЛУ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!

Марсиди, честита ти нова работа, да е свързана само с професионални успехи! И честит имен ден на патерица на Сами  Heart Eyes

Пиванова, ужасно преживяване. Дано Перси бързо се оправи  Peace

# 245
Ментина, радвам се да те видя!  Hug Heart Eyes
Как е снахичката ни  Wink, надявам се не сте ни разлюбили Laughing, че казват "очи които не се виждат се забравят"/ или нещо от този род беше/
За работа благодаря за пожеланието! /че много ми се събраха новостите/ от нова на по-нова/ след голямото ми закотвяне където бившите ми колеги се шегуваха, че там ще пенсионирам  Laughing/

# 246
много благодаря за пожеланията,аз повече се вълнувам от него,той още не може да усети празника Crazy

# 247
  • Златна Добруджа
Ментина, радвам се да те видя!  Hug Heart Eyes
Как е снахичката ни  Wink, надявам се не сте ни разлюбили Laughing, че казват "очи които не се виждат се забравят"/ или нещо от този род беше/
За работа благодаря за пожеланието! /че много ми се събраха новостите/ от нова на по-нова/ след голямото ми закотвяне където бившите ми колеги се шегуваха, че там ще пенсионирам  Laughing/

Hug  Hug Снахата е добре, не се тревожи  Mr. Green Расте и щурее. Много говори, по цял ден не й спира устата. Много обича да й четат, както и тя да "чете". Обича и да пише /особено по себе си/. Трудно се задържа на едно място. Любвеобвилна е, обожава Йоан и постоянно го търси, а и копира от него. Бързо се сприятели с гърнето /отчитам, че е било правилно да не я тормозя и настоявам от по-рано/. Все така "яде" предимно АМ, вкл. нощем  ooooh! Живот и здраве към края на септември ще е ученичка. Да нацелуваш Сами от нас двете  Heart Eyes  Heart Eyes

# 248
  • София
Честит рожден ден на Теди!
Да расте здраво и усмихнато детенце!

Честит рожден ден, Лу!
Да си здрава, щастлива и много обичана мама и съпруга!

Честит имен ден на Сами!

Пиванова, ужасно неприятна случка е сполетяла малкия сладур Sad. Надявам се, че не го боли много и скоро ще му мине контузията Praynig.
Марсиди, честита ти нова работа.

# 249
Мерси за целувките! Целувки и от нас!  love001 Радвам се, че ни е добре снахичката .  Heart Eyes
И ние копираме, ама най-вече лошите неща от яслата, като плюене, щипане, хапане и т.п. Преди беше много по привързан към кака си, сега много, много не му прави впечатление дали тя си е вкъщи, тя си е в едната стая той в другата, но към сестра ми е много привързан и постоянно като мине самолет, сочи, че Кике е в самолета и започва да мрънка за нея, но това е може би защото тя се занимава с него, защото го вижда 2 пъти в годината. А кака му хич не иска да го занимава, което е разбираемо за нейната възраст. Rolling Eyes
Дано ученичката бързо се адаптира, но след като е общителна мисля, че няма да й проблем  Peace Ние книжки не поглеждаме, филмчета също няма нещо което да му привлече вниманието за повече от 10 минути, цялото внимание трябва да е насочено към него, ако не му обърни ме внимание или ще направи бела или ще започне да реве, докато вниманието не се обърне пак към него.  #Crazy С баща му сме решили вече да си говориме по телефона защото в къщи е абсурд той докато е буден да си кажем нещо.
Морска ще го усети празника с тортата и другите екстри, Самуил след РД няколко дни повтаряше, че още има " ден, ден" Laughing
Мерси Марти

# 250
Честит рожден ден на Теди.Много здраве и щастливи усмивки.

Морска честит празник  bouquet

Лулу честит рожден ден .Много здраве и семейно щастие.

Пива дано бързо се оправи Перси. Hug Hug Hug

# 251
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден на Теди и честит имен ден на Сами! Да растат весели и щастливи деца!

Лулу, честит рожден ден! Бъди много, много щастлива!

Това със закъснение, но не съм влизала вчера...

Честит рожден ден и на днешните августинчета - Божидара, Мария, Керем и Мирослав - безгрижно детство, мили деца!

# 252
Честит Рожден Ден на днешните ни много порастнали Августинчета Heart EyesУсмихнати и здравички да са  bouquet

# 253
добро утро момичета,отново благодаря за пожеланията Hug

вчера си изкарахме добре,Теди лудува в детския кът идваше само за сиренце до масата и пак бягаше Mr. Green
пускам снимки,тези са само от моя апарат естествено размацани Crazy

http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … nt=Picture005.jpg

и от тази сутрин как се намърда на спалнята и заспа Crazy

http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … =Picture001-1.jpg

# 254
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Божидара, Мария, Керем и Мирослав! Да растат здрави, усмихнати и обсипващи с много радости мама и татко!

Перси днес е по-добре, но все още не може добре да се храни и е доста раздразнителен, поне поспа по-добре от миналата нощ.
Хубав ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт