АВГУСТинската дружина за втори път рожден ден има!

• 17 570
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ, КАЛИНА, АДИ, МИТКО И БОРИЛ!

# 61
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честито на всички рожденници, да са много здрави и да имат прекрасно детство  Hug

Ади, мерси, че пита за мен. Позачезнах, защото много работя напоследък. Не ми остава време за нищо. Само работа, в къщи, гледам на Йована да обърна внимание, че и на майка ми, ковто дойде да ми помогне за две седмици.

Подготвяме се трескаво за рожденния ден в неделя. Досега правих две торти, едната ще е с Мечо Пух (и на нея като на Ани и е любим), другата ще е за допълнение, че ще събирам 11 възрастни и 6 деца в къщи.  ooooh!

С гърнето имаме напредък. Когато с ме у нас, пишка там, досега обаче не сме имали успех с акането. Или, както днес, цял ден търпи и не ака и се изаква нощем като и сложа памперса, или когато излизаме и и сложа памперс, тогава върши работата.

Огромен напредък имаме, обаче, с говоренето. Покрай майка ми, която постоянно се занимава с нея, страшно много започна да говори и то само на български. Голям кеф ми е да я слушам. Незнам какво ще се получи, обаче с почването на градината смед седмица.

Нашите проблеми не са свършили, но работим над разрешаването. Засега нещата за в застой и изчакване или на лошото, или на подобряване. Ще видим, при всички положения имаме изработен план за действие. Важно е това, че сме здрави. Всички други трудности ще преживеем.  Peace

Ади, какво стана с тая черна точка, която виждаше. Може и на лични да ми пешеш какво ти казаха. На мен също от няколко дни ми се появи таква точна на едното око. Забелязвам, че се появява когато съм уморена или много седя пред компа  newsm78

Лека вечер на всички  Hug

Пс. Страхотни снимки и чудесни дечица видях. Пупу, колко са пораснали  Heart Eyes

# 62
Честит рожден ден на Калина и Валери.Много здраве и щастливо детство.

# 63
Честит Втори Рожден Ден на Кал-Мал най-голямата радост на мама и тати Hug

# 64
  • София
Честит рожден ден ден на Кал-Мал  Party и Валери!

Аз ставам сега отивам на една сутрешна баня и след това кафенце докаро Райън спи Simple Smile
Днес ще ходим да поръчаме тортата! Party

# 65
Добро утро!!!

Ч.Р.Д на порасналата малка дама Кал Heart EyesДа бъде все така умна и красива,много здрава и най-голямата гордост на мама и тате  bouquetЧестито и "големият" мъж Валери Heart Eyes

Ние след малко зачезваме на вън,днес май не се очертават гръмотевици,та следобед може и до Банкя да стигнем Party

Лек и усмихнат ден на всички Heart Eyes

# 66
Честит Рожден Ден, Кали и Валери!!!   Heart Eyes    bouquet   Heart Eyes

# 67
Честит празник на днешните рожденници, да са много здрави и страхотно да се забавляват  Hug

Аз отивам да довършвам тортите  Crazy

# 68
  • София
Честит рожден ден на Калина и Валери!
Да са здрави, весели и щастливи малки дечица baloni!

Жужка, много хубави снимки, а Ирен е станала страхотна малка госпожица Heart Eyes. Отдавна не я бях виждала. Добре, че са снимките Mr. Green.
Или, бързо оздравяване на макия мъж Praynig.
Ади, снимките са много хубави, особено първата Peace. Обожавам снимки на спящи дечица.
Бобче, браво на Йована и за българският и за гърнето. Дано бързо се разрешат проблемите ви Praynig. Приятен празник утре и много подаръци за девойката.

# 69
  • Germany
Здравейте момичета от мен - дано не сте ме забравили

Аз най-после се завърнах след лятното скитане  Mr. Green бяхме 2месеца в БГ, после 2 седмици на Френската ривиера на моренце - беше супер - френско Тони завиждам ти, че живееш във Франция искам и ааааз, но в Южна по възможност  Wink

Имам много новости около Мони, не си смуче пръста вече, говори с пълна сила, но като се пооправим малко в нас ще пиша подробно

Целувки  Crazy

# 70
Честит рожден ден на Йована.Много здраве и много усмивки.

# 71
Честит Рожден Ден на прекрасната Йована!!! Да расте здраво и усмихнато дете за радост на мама и тати!!!

Дезита, добре дошла отново  Hug
Днес в Русе е облачно  Rolling Eyes дали пък няма да завали  Rolling Eyes Мислех днес да пообиколя магазините, че много намаления има  Blush
Весел и усмихнат ден на всички   bouquet

# 72
Честит Рожден Ден на Йована! newsm59
Да расте здрава ,умна и мнооого щастлива!  bigdance2
Благодаря на всички за пожеланията за Лъчко! Hug Едва сега успявам да седна на компа от почти месец. ooooh! Бях много натоварена с гости и на работа също.Рождения ден за мен мина ужасно.Празнувахме в заведение на плажа и изгубих Лъчко за 2 секунди невнимание ,докато баща ми отново ми говореше някакви глупости.  ooooh! Не ме питайте какъв стрес изживях през следващите 5 минути.... #Crazy  Всички гости скочиха и тръгнаха да го търсят- на пътя ,където минават коли ,към морето ,по катерушките и какво се оказа - нашият седнал на един шезлонг и съзерцавал морето. Crazy Та ,това се случи на 20-тата минута от РД ,но вече исках да е приключил. Confused Все пак - като получа някакви читави снимки от РД ,ще ги пусна.
Весел ден на всички!  bouquet
И да се похвалим- от около 3 седмици сме с памперс само през нощта. Grinning Акото го контролираме идеално ,но пишкането понякога ни изненадва. ooooh! Много се гордея с него. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 11:47 от крокодил

# 73
Честит Рожден Ден на Йована и Маринчо! Да са живи и здарви и много послушни.
Благодаря за пожеланията.
Списанието излезе в петък.
Има малко неточности, даже звънях в редакцията за да им кажа, но се случват такива неща.
Ние все още не сме се прибрали в СФ.

# 74
Благодаря ви много мимичета за пожеланията.
Почерпете се за здравето на моето щастие.

И за малчовците  Grinning:

С тази торта с Мечо Пух два дена се мъчих, че съм начинаеща с такав тип торти. Далеч е от представите ми за успешна, но мисля, че Йована много ще и се зарадва. Още не я виждала.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт