АВГУСТинската дружина за втори път рожден ден има!

• 17 573
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Здрасти момичета!!!

Heart EyesЙована,Ч.Р.Д красавице Heart EyesДа си жива и здрава,много обичана и щастлива Heart Eyes

Бобче,тортата е великолепна.Аз много се чудех дали да не направя и нашата торта със снимка на някой анимационен герой,обаче като ще ми е за сефте и не ми се рискува.Ще пробвам когато нямаме празник,да видим дали ще се получи.Трудно ли е иначе,че и аз съм начинаеща колкото теб Blush

Ние бяхме на Банка пак.И вчера също с бебе Самуил,но днес сами.Ивон стана в 10 ч Crazy,направих и набързо една каша и айде с такси в Банкя.Поигра си в парка и се прибрахме,но поне е малко разнообразие,особенно като тати е на работа от Петък на сам Sad

Кроки,ужасна таз работа с Лъчи.Поне всичко е наред HugБраво за пампата,а ти се притесняваше,че няма да успееш.

Морска,къде се загуби?Пак ли се препичаш на някой плаж Hug

# 76
  • София
Честит рожден ден на Йована!
Да расте здрава, весела и много щастлива nbirthday!

Кроки, не мога да си представя какво си изживяла и то точно на РД. Дано да е за първи и за последен път Praynig. На мен ми се е случвало с Дани и тогава имах чувството, че живота ми се съкрати с 5 години.
Ади, дай малко повече подробности за този парк в Банкя. Какво има в него, защото вече от няколко места по дочувам за него, но само толкова. Ако е нещо по различно от софийските да взема да заведа и моите хлапета там  Thinking.

# 77
  • Stavanger,Norway/ Varna
Уф, Кроки, представям си изживяването. Аз каквато съм паника, щеше да ме държи с месеци. ДОбре, че всичко е минало без инциденти.

Да ви покажа моята маймуна, може би ориентираща се към бъдеща професия  Crazy:

http://bob4enka.multiply.com/video/item/7/035.AVI

# 78
 Joy Joy JoyЩе падна от смях Joy Joy JoyБобче,Йована си е истински Балкански талант LaughingСтрахотна е Peace

Марти,то парк е СИЛНО казано.Има пейки и градинки и една единствена пързалка.Но няма коли,зеленина е и не подвикваш постоянно "Мръсно е,има кола,дай ръка и т.н"

# 79
  • София
Бобче, страхотна е Йована Heart Eyes. Искрено се забавлявах с нея Joy.
Ади, мерси  bouquet.

# 80
Ние се завърнахме..........................
Първо: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ ДЕЧИЦА: НИЯ, ЕММА, ГОГО, ИВАЯ, НЕДИ, БОЖИДАР, МАРТИ, ЛЪЧО, АЛЕКС, САШКО, ИРЕН, ВИКИ, ВЛАДИСЛАВА, МИТКО, МАЯ, КАЛИНА, ЙОВАНА И ВСИЧКИ ОСТНАЛИ, КОИТО ПРОПУСКАМ! НЕКА БЪДАТ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВИ, УСПЯВАЩИ И МНОГО, МНОГО УСМИХНАТИ!

Видях прекрасни снимки, вкусни торти и детски очи изпълнени с много радост и вълнение! Бобченка-Йована е много музикална, бравос!
Имало е и болни дечица, хубаво, е че всичко  минало и Дай Боже по-малко болести и повече радости, и приключения!
За заспиването-Перси винаги заспива с някаква играчка, дори последно реши, че ще спи с футболната си топка. Случвало се е да спи и с лака ми за коса, всеки път решава с нещо различно.
За жилището-нашето е доста голямо и се чувствам много добре, жалкото, е че терасите са малки, но и в тази мръсотия в София, няма смисъл да са по-големи, само прах ще събират.

# 81
Бобче,честита ви рожденничка Hug Joy голяма сладурана,как кълчи дупето Crazy

Ади,тук съм душко Grinning днес сутринта изпратих мъжете на разходка,аз готвих Crazy а мъжо пък преди това направи шоколадова торта,току що я опитах,еййй облизах си пръстите Flutter

Дезита,добре завърнала се Hug

# 82
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug

БОБЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА ВИ ДЪЩЕРЯ! ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И ЕМОЦИОНАЛНА, И ВИНАГИ ДА ВИ РАДВА! Страхотна е на клипчето, искрено й се радвах  Heart Eyes

Кроки, Пиванова, Дезита, добре дошли отново   bouquet
Или, още предния път щях да пиша... Изненадах се, че сте се прибрали в Русе, аз си мислех че по-дълго ще останете в Добрич. Винаги като излизах се взирах в децата дали няма да позная Яни /отличителния белег са страхотните му очи  Heart Eyes/. Жалко, че не се видяхме.

# 83
Или, още предния път щях да пиша... Изненадах се, че сте се прибрали в Русе, аз си мислех че по-дълго ще останете в Добрич. Винаги като излизах се взирах в децата дали няма да позная Яни /отличителния белег са страхотните му очи  Heart Eyes/. Жалко, че не се видяхме.
Ментина  Heart Eyes
Наложи се да се върнем защото Яни се разболя, а и поради едни други причини. Надявам се до 2-3 дена Яни да се оправи и  в неделя пак сме на линия в Добрич  Mr. Green Peace Моля се само да оздравее, че хич не е добре  Rolling Eyes И аз много искам да се запознаем   bouquet

Само аз ли не мога да видя клипчено на Йована  newsm78

# 84
Хайде сега и аз да попиша малко, да ви разкажа как минава нашата почивка. Бяхме 10 дни на морето, изкарахме си супер, имайки се предвид, че сме с дете и всеки знае как е с деца на море...... Още първия ден Перси се загуби, направо си изкарахме акъла, Слава Богу 10 минути по-късно го намерихме, окопан в едни пясъци и пищяш колкото може. На втория ден една голяма вълна го събори, след нея и втора, доста си порева, но е супер безстрашен, което на моменти много ме плаши. Най-неприятното беше като на 6-ия ден вдигна почти 39 градуса температура. Заведохме го на лекар на третия ден и казаха ангина, изписаха антибиотик. Според мен не беше точна диагнозата, не му дадох антибиотика, просто рискувах. Давах му само чай от лайка и детето се оправи само. Дори и с температура си се къпеше в морето без проблеми, но като се приберем на секундата заспиваше миличкия........ Най-важното, е че бързо се оправи. След 10 дневна почивка на морето, отидохме в едно село Крън до Казанлък, където си изкарахме невероятно. Снощи пък бяхме канени на юбилей в Търново, а днес вече сме в Елена.
Малкият юнак е добре, не говори още, инати се доста честичко и е във фаза на думата: НЕЕЕЕЕЕ. Дори насън казва: НЕЕЕЕЕЕ!
Та това от нас в общи линии...............
Спокойна нощ на всички!

# 85
Бобче ,няма такава сладурана просто!Залях се от смях с изпълненията й! Joy Обаче и баща й доста ефектно се представя в клипа. Laughing И поздравления за тортата!Не можах да повярвам колко майсторски си го изрисувала Мечо Пух. Party
PIVANOVA ,то вашата почивка си е била доста сървайвър-изживяване!Браво на Перси ,че се е излекувал без АБ!Това си е героизъм от негова страна.За загубването- няма такъв шок!Както Марти казва : съкращава ти се живота с минимум 5 години!!! На мен наистина още ми държи влага...
А в това село Крън при приятели ли бяхте или в някаква вила?Селският туризъм взе да ми става много любим и проучвам дестинации.Много ни се иска да отидем на планина другата седмица ,но режима на Лъчо е толкова разбит напоследък ,че май ще си останем тук ,за да се поспокои малко -да започне да спи и да се храни човешки. Crazy Моля се само да не е влязъл в "отричаща" фаза ,защото май не съм готова за нея и нервите ми ще се скъсат.А за второ дете няма да помисля още една година. Blush
Ади ,браво за ентусиазма да заведеш Ивонката на такова хубаво място! Heart Eyes

# 86
  • ГОре на черешата...
Здравейте!

Искам да честитя рождените дни на всичките ни рожденици и да се извиня, че не го правя редовно  Embarassed- бяхме на море, а сега ще ни няма поне 10-тина дни...

Бъдете живи и здрави, мили августинчета! Растете прекрасни, усмихнати и щастливи деца! Обичайте и бъдете обичани, превземайте смело и упорито света и го направете по-добър и красив!

# 87
Добро утро!
Почерпка от мен - за здраве  Mr. Green

# 88
Пепи,честит рожден ден мила,да си жива и здрава,много здрави нерви ти пожелавам да си отгледаш бяса Hug Heart Eyes

# 89
Пепи,честит рожден ден мила,да си жива и здрава,много здрави нерви ти пожелавам да си отгледаш бяса Hug Heart Eyes
Е, няма такова пожелание  Joy Присъединявам се и аз   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт