По полянки и морета ЮЛЧЕТА пекат дупета

• 10 642
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ДВ
Ние днес ходихме в клуб Пчеличката Мая харесва ми защото има врата и зверовете не нахлуват а и двама аним.се грижат за тях има над.замък и мн.играчки,а отпред каква хубава площадка са спретнали,не прочетох кой е спонсора ама е страхотна.
Марти хомеопата какво мисли за ваксините?Ти как си?

# 121
Пчеличката Мая е мн. хубаво клубче.
Аз се обърках с тези ваксини.
За рожденият ден предпочитам да е по- рано, за да може и Велина да е тук. нямам претенции за мястото. Ако искате да направим анкета.

# 122
  • София
И аз съм ЗА анкета и Велина да присъства. Нямам претенции за мястото. Със сигурност съм тук до 23.08.

Янче, не знам какво работиш, но ти идеално би се справяла с организаторска работа  Hug и според мен, такава, че да си в движение, не забита на някое бюро.

Бути, аз съм си в постоянна упойка, заради работата. Понеже не мога да насмогвам през деня работя или нощем или ставам към 4.30 - 5 - тогава успявам да отметна много, но трудно отлепвам. А сега и престоят в болницата ми прибави още стрес и умора /като замерят температурите в 6 ч.  Crazy/. Носих си и там компа, за да бачкам, но на прибежки, защото детето си иска вниманието и така... Сега наваксвам  Crazy.
Утре ще правим РД на патерица на Ири с деца /исках Софи да е оздравяла/ дано времето да е хубаво.
За ваксините и аз съм объркана. Иска ми се да сложа тази дето казва Ели за менингита, а също и хепатит, но ме е страх, не им ли се натоварват организмите? Преди години сестра ми постави противогрипна ваксина на малката. Дни след това направи автоимунно заболяване, от което едва я спасиха. Не сме 100% сигурни, че е от ваксината, но съмненията остават.  newsm78

# 123
  • София
ДУ
Ваксини и аз искам да сложа,но хомеопатката ми препоръча да не натоварвам децата излишно,Бог да ги пази. Praynigмоля се.Нека мине малко време по 8 мес.от последната и тогава може преванар да сложа.
Не пиша за общия РД защото при нас е сложно ако можем ще дойдем,а ми се иска

# 124
Добро утро!
писах писах и всичко се изтри
Цвети се представя доста добре в яслата,от понеделник еж ще е по цял ден
аз съм отпуска и вместо да се наспя още в 7 се събудиха и двете госпожици
лек ден! Hug

# 125
Добро утро  Hug
Аз няма да съм тук от 11.08 до 20.08.Ако тогава организирате нещо здраве да е, но ще се радвам да е след 20.08 Mr. Green
Можете ли да ми кажете горе долу колко дни след контакта с мен е възможно Ева да се разболее от същият вирус???Аз бях болна в четвъртък и се чудя дали до вторник ако не се разолее има шанс по натам?

# 126
  • София
Предлагам някой да пусне анкета три клуба три дати и така да решим

# 127
Ками, зависи, на херпангината инкубациония пероид е до две седмици, стомашните вируси а с много по-кратък май.х Сложих два превенара отдавна

Цитат
Марти хомеопата какво мисли за ваксините?Ти как си?
твърдо против е. Каза,че ако хване менингит с хомеопатия сме щели да го оправим и било по-добре отколкото да го ваксинираме  Shocked просто няма вариант обаче детето ми да е с менингит /да не дава Господ/ и аз да го лекувам с хомеопатия  Naughty според мен от ваксина до ваксина има разлика. Едно е МПР, която е с 350 странични реакции, друго е превенар, при която като странични реакции са посочени температура и болка на мястото на убождане. И от тази гледна точка не бих се колебала между пневмо 23 и превенар, само по евентуалните странични реакции бих избрала превенар. Не съм луд фен на ваксините, не бих сложила доброволна някаква непречистена жива ваксина с куп странични реакции. Но ако имам възможност да сложа хубава ваксина на Никола и по този начин да намаля вероятността да се разболее от някоя гадна болест, ще го направя. Дразннят ме противниците на ваксините, защото доводите са им изопачени (по този начин заблуждават още хора) и поставят всички ваксини под общ знаменател...което си е супер удобно, предвид това, че живите ваксини наистина могат да бъдат опасни. Освен това аз лично за моето дете не съм забелязала да е вярно това, че ваксината срива имунната система (пак изключвам МПР), а по едно време го ваксинирах всеки месец...някой да е чул за епидемия от рубеола? не, а за варицелата чуваме всеки ден...въпреки че скоро както стоят нещата с неваксинирането, ще има и от рубеола епидемия, и от морбили и кой знае още от какво...много обширна тема

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 11:19 от марисса

# 128
  • София
Преванара за какви болести беше,помня само плевмония?  ooooh!
Да е против ваксините,да негово мнение,ама менигит и хомеопатия чак не съм съгласна.ЛМ

# 129
ама как, представяш ли си  ooooh! аз съм си фен на хомеопатията, но за сериозно нещо не бих разчитала...иначе превенарът е срещу бактериален менингит и 7 пневмококи (те освен пневмония, причиняват и други болести)

# 130
  • USA
Привет. Нещо се позагубих тези дни, после заминавам на море и не знам как ще е там с интернета. В София сме от 20 до 27вкл., на 22 само имам ангажимент. В останалите дни сме на линия. Много ще се радвам да се видим преди да заминем. Много бързо ми минава времето тук.

# 131
Ние на 15-16 заминаваме за Варна, така че най вероятно ще пропуснем общия Рд. Но пък ако сте навити за вечерна среща тази седмица съм на линия  Blush

# 132
Здравейте и от нас.
Ани, честита ти щерка.
Бубе,  Praynig за дядо ти. Надявам се всичко да е ок с него. Писах ти ЛС
Ни изкарахме добре, Буба не беше от най-добрите. Сега съм скапана. Беше ми напрегнато за пътуването, но детето се държа много прилично. Почти няма тен. Мажех я с 50 фактор, но пък много и хареса псякъка. Караше предимно на сокове и салати.
И нашият доктор е доста против ваксините. Аз съм против до толкова,че имам съмнения във фармацевтичните фирми.Не съм много сигурна,че здравето е на преден план пред печалбите им.ЛМ

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 19:24 от Мама_му

# 133
  • София
ДД
Никой няма всички ли сте на почивка Whistling
Направих резервация за 17.08 отнова ще сме в гранд хотел велинград,не ми се ходеше но всико знам там и ап.големи водата в басейните топла,детска кухня.Догодина разнообразие живот и здраве.
Чакам Вики да каже за Турция

# 134
Здравейте
Наистина няма никой тук  Rolling Eyes Аз сега ще почистя вкъщи и ще ходя до Джъмбо,искам да видя какво има,че отдавна не съм ходила.
Иве, какви са цените в този хотел??

Общи условия

Активация на акаунт