По полянки и морета ЮЛЧЕТА пекат дупета

• 10 634
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Браво на Цвети!

Ками, на мен ми е все едно в кой клу ще е срещата, все ще дойдем , ако сме тук, в краен случай и с такси.

# 196
  • София
някой търсеше ли детегледачка? Тази тема според мен п погрешка е попаднала в отчетния - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419366.0

# 197
  • sf
Уф, на мен ми е свинско, ама много яко. С мъжо не си говорим  Crazy пак!
Нямам търпение да мине тая седмица, за другата свеки е обещала да води децата някъде за няколко дни, стискайте палци!

# 198
  • София
Вики,в турция сигурно не сте се карали.Ежедневието ни скапва изнервя.е стискам палци

# 199
ДУ и от мен
Дес хубаво кафенце  Grinning
Вики стискам палци  Peace
Ще трябва да се карам с една фирма за неизпълнена поръчка, а така не обичам да правя такива неща  Rolling Eyes
Мая ми липсва  newsm78
Хубав ден на всички  Hug  bouquet

# 200
Вики, стискам  Peace

Ками, приятно изкарване, да плажуваш и за мен  Grinning

Къде е Мая?

# 201
Ние сега се прибрахме. Понаваля ни дъжд.
Иве, ти сега си сама с децата, нали? Как си?

# 202
  • София
Боряна,ако бръкна в контакта с две куки ще съм по добре.Не се оплаквам ама съм много нервна,да не можеш до тоалетна да идеш,незнам какво ще сътворят,заварих ги на парното отгоре. ooooh!

# 203
  • София
ох ужасно, видятхе ли тази тема  Shocked
цък

# 204
ОО,elpet,направо ми настръхна косата,докато го 4етях.Ужасно е,4е се слу4ва в 21 век...

А това време направо ме скапва,сдухвам се яко,а на вси4кото отгоре сутринта Марти не иска да пишка и занесох само половината от изследвнията за яслата,ако и утре не го свър6и нз какво 6те правя  ooooh!

Ето и малко морски снимки,сигурно последното ни ергенско море поне в близките 15 години..
http://www.snimka.bg/?album;aid=409826

# 205
Ужас, Елпет. Нямам думи - не мога да разбера как може да съществува такова ЗЛО. Не смея и да си помисля, че може да има хора, склонни да наранят невинно дете Shocked

След това друго не мога да пиша....

# 206
Ох, много гадно ми стана от тази тема. Какви изроди се разхождат Shocked

# 207
  • София
Нямам думи направо. Горкото детенце и горката майка.  Sad

Ето малко снимки от неделния детски купон на патерица:

http://juli2007.snimka.bg/baby/irina-na-geri.190473.14137809

За РД- то нямам претенции къде ще бъде, но това клубче, което предлага Рокси май ще е удобно за всички. Струва ми се по средата и това, че има градина и децата са до нас звучи добре. Но ако решите друго, идвам където кажете.

Айка, още веднъж честита нова работа. Много проф. успехи, спокойствие и удовлетвореност ти желая.
Вики, бързо да се сдобрявете  Hug

# 208
Добро утро,момичета!
Снощи майка ми си дойде от Гърция и сега я чакаме с нетърпение.
Буболечка,много хубави снимки!Изглежда добре сте си изкарали по ергенски!
Гери,приказни снимки!
Моля за съдействие относно клуба.Незнам този в Лозенец,добре ми звучи,но кой може да го запази?
Ако някой може конкретно да пита и запази,да пише.Датата и часът сме решили,само мястото да уредим.

# 209
  • София
Гери купона е бил много хубав явно, всички деца изглеждат много доволни, и рожденничката най-много  Grinning
Бубулечката много свежи снимки, а как хванахте вълната на тази снимка на която си на една скала, много готино се е получило  Wink

Общи условия

Активация на акаунт