По полянки и морета ЮЛЧЕТА пекат дупета

• 10 623
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ще трябва явно да отбивам вече, че тази нощ сънувах, че изведнъж се оказвам с четири гърди и обикалях по лекари да ми поставят диагноза Една от версиите беше, че е заради кърменето. Предстоеше ми операция  Joy

# 211
ayka Laughing явно ти е дошло време за отбиване  Hug
нещо много намаля активността в тази темичка  Thinking
много хубави снимки и на Бубулечка -още повече ми се приходи на море  Party,  и на Гери - страхотни са ти дечицата, с невероятни очи и излъчване  Hug

# 212
ти не си добре  Laughing тия сънища не са от кърменето, а от това, че много мислищ за отбиване

Бяхме на РД във всички звездички през юни, не е лошо. Най-големия му плюс е, че е на открито. Освен това наистина се намира на централно място и ще е удобно на повече хора. С риск да стана досадна придължавам да настоявам за друг удобен на всички ни час и ден, не може да няма (не че ще е фатално, ако го пропуснем де). Ивето каза, че в петък е тук, поне аз така разбрах...

Гери, страхотни снимки  Peace

# 213
  • София
ДД
То като е отпускарско и никой не пише.Яна немога да помогна със запазване на клуба,физически немога.
Облякох децата за да чакаме дядо им и леля им да ги изведем а те закъсали с колата,сега рев тръшкане ама аз съм си виновна звънни един тел. ooooh!
В събота съм тук.Мен ми е все едно ако е събота и неделя,през седмица по зор ще видя

# 214
 С риск да стана досадна придължавам да настоявам за друг удобен на всички ни час и ден, не може да няма (не че ще е фатално, ако го пропуснем де). Ивето каза, че в петък е тук, поне аз така разбрах...
По тоя повод, който умее да пусне анкетка, за да се  види кой е предпочитания ден и час  Peace
Аз не знам дали ще дойдем де, но да дам акъл  Blush
Гери, много много красиви снимки. Мястото е страхотно и децата ти са чудесни  Heart Eyes
Това лято никак не ми харесва, то постоянно дъждове  Crossing Arms

# 215
Аз съм тук, вчера се обзаведох с цистит  Cry Днес останах у дома, ще ходя след малко при ГП-то, втора смяна е. Влача се като парцал, а вчера едвам се добрах до вкъщи. На всичко отгоре вали, аз нямам ни чадър, ни кола, а поликлиниката ни е през две пресечки ( т.е. не става и за такси). Мрън.
Снощи видях, че ми се е сцепила подметката на едни сандали, които са на 2 седмици. Верно е,че ги купих на намаление, но са още в гранация и се чудя да ходя ли да се разправям. Като знам колко трудно ще си намеря други 41ви номер направо ми става  Sick

# 216
цОООП
Гери,много хубав купон сте си спретнали  Peace
елпет,мъжо е фотограф (не,4е работи това сега ) и винаги иска снимките да са интаресни,но понякога ми става много досадно с това застани там,не така,4акай...  Tired
И да се опла4а,4е ве4е втори ден не мога да му взема урина и 6те се гръмна,нито апликатор търпи,нито иска в 6и6ето да пи6ка,памуци слагах в памперса и не 6те и това си е.Ако и утре не успея не знам какво 6те правя  Close

# 217
  • София
о хрис, много гадно това.... пиеш ли нещо или оше не са те прегледали? дано по-бързо ти се размине. а за сандалите аз бих се разправяла, поне ако не друго ще ти върнат парите...
мимоза е права за анкетата, ама аз за срам не знам във вече открита тема как се пуска Blush
бубулечката памука мести ли се или какво, та не става? а и друго, пробвай уж на игра да го накараш да пишка прав newsm78

# 218
Ели, не са още, след малко ще ходя. Трябва да ми изпишат АБ ( поне съм минала по тоя път няколко пъти).
А за пишкането при нас помага събличането и изкарването за малко на терасата на по хладно или да пуснеп студената вода в банята до него.

# 219
  • София
Рокси, то си за мрън  Hug

И аз не знам как се пуска анкета. Ако е в Лозенец клубът мога да помоля и сестра ми да запази, ако трябва, тя е там.

Вчера използвах студеното време за последния превенар, нашият педиатър потвърди, че за ваксина с/у Менингит А+С е още рано.

Гери, както винаги - много са хубави децата ти! Ама и на Ири й е пораснала доста косата.

# 220
Не се мести памука,ами като усети,4е има не6то друго освен пампер и не пи6ка,стиска се,водих го в банята по4ти гол,на балкона и пак не 6те.Половин 4ас го молих пред едно лев4е да пика и викам 6те ти купя кола и пак нее.Ако и утре не стане се отказвам и 6те говора с директорката дали не може и без това изследване  Rolling Eyes

# 221
Добре нека който може да пусне анкета дали да е в петък или неделя сбирката.В събота вече немога,а и друго като четох немогат.В петък и неделя съм на линия.

# 222
Ще пусна анкета, но нещо се обърках  Embarassed
За 14.08. и 16.08 ли става въпрос и за колко часа предлагате
Освен клубчето в Лозенец, друго има ли като предложение  Embarassed Embarassed Embarassed

# 223
Веси,става въпрос за 21 петък или 23 неделя от 18ч.
Трябва да решим,че да видим ще има ли свободен час в това клубче в Лозенец,ако не да търсим алтернатива.Аз ще дойда навсякъде,в Люлин,в Младост...

# 224
оки ей сега пускам анкетатаSimple Smile
Пуснах я Simple Smile
ако има забележки и корекции казвайте Hug

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 15:30 от Там-там

Общи условия

Активация на акаунт