По полянки и морета ЮЛЧЕТА пекат дупета

• 10 633
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Иска ми се да напиша две думи, ама съм много изморена  Tired Tired Tired
Утре като събера сили пак.Лека вечер  Hug
Само да кажа, честито на Ани. bouquet и  Heart Eyes за Доротея.Силве с кво я мийте тая коса, че така расте? Кажи шампоана не крий  Mr. Green

# 91
много порастна напоследък косата, наистина... и сигурно е за подстригване, ама сърце не ми дава Simple Smile). С на Нивея някакъв бебешки за коса и тяло - установих, че откакто махнахме съвсем бебешките (мустела, себамед и т.н) е по-добре. Може би защото бебешките шампоани са предвидени за кожа, която не се омазнява сама и са по-щадящи, ама като имаш половин  пясъчник и по малко от супата и второто в косата всеки ден...  Grinning
 Heart Eyes

# 92
Хех, и Ники си изсипва чат пат манджа в косата. Вчера храни тигъра, после себе си и което не се е разсипало го сипва на главата си. Така като чета какво написах, все едно с черпак се храни, ама на, да се ненадява човек колко таратор се събира в една лъжица Grinning.

А за това движение нас ни учиха при задавяне ( но вс епак аз съм ходила на курсове за спасител, знам ли, може да е за вода пък  newsm78 )

Нещо не мога да си събера мислите, тая вечер бях градска отпуска с приятелки и след две бири ми е едно замаяно. За късмет ме спряха полицаи на прибиране, точно си бях надула музиката в колата, карах по една пуста улица, за малко да не видя един червен светофар. А баш след него- органите на реда  Laughing.  

Да допиша- в градината на детето имаварицела. Сега ще тръпнем в очакване на пъпките  Confused.

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 22:38 от Рокси

# 93
  • USA
Рокси, да за задавяне е, но в този случай костта е била заседнала в гърлото, забита един вид. Както и да е, не е лошо да се знае. Аз от филмите го знаех и след това от такъв курс.

# 94
  • София
Ани ужас направо! На моя приятелка наскоро се задави дъщерята с фъстък /моля ви, не давайте фъстъци до 6-7 години/ и детето почти се е задушило, докато тя го тупа, обръща с главата надолу и т.н., започнало да се отпуска вече и тя в изблик на паника го хваща по този начин и го стиска и каза, че фъстъкът буквално е изкочил като тапа.

Нас ни изписаха скоропостижно днес. Пестят хората парите на здравната каса.  Laughing Продължаваме да посещаваме рехабилитации амбулаторно, което означава, че започваме да си ги плащаме.  Wink Докато си в болницата са безплатни. Не протестирам изобщо. Радвам се, че се махнахме оттам.  Tired Софи още повече. Направо е щастливо детето.  Laughing Каква радост беше днес, че не се къпе опакована.  Heart Eyes На изпроводяк се забавлявахме с клоуните от клиниката по "Смехотерапия". Много хубава идея.
Съвсем на изхода видяхме едно детенце с гипсирано краче от Кърджали. Майката и бащата плачеха, защото им предстояха същите процедури като на нас преди повече от месец. Доколкото можах им вдъхнах кураж и накрая с майката толкова естествено ме прегърна, почувствах я толкова близка. Все едно съм я познавала цял живот.  Cry Heart Eyes Поплаках си. Дано да е добре малкото момченце.  Praynig Извинете, но знам, че като майки ще ме разберете.

Прекрасни са принцесите на Мими.  Heart Eyes Кати с много пораснала косичка, а Лина има стахотни опашки.
Ивчо на Ели наистина прилича на Сънчо  Heart Eyes А Ели им е като кака на децата.

# 95
# 96
Силве, аз живея до Северният парк и сме там всеки ден. Много хубави площадки ни направиха.
Стана ми ужасно тъжно за детенцето с Даун. Марти е права, не могат да се дават съвети или оценки, но за мен родителската любов може да направи чудеса.
Гери, толкова е хубаво, когато хората взаимно си помагат,  а ти определено знаеш какво да кажеш на човек, за да се почувства по- добре Hug
Ани, знам какво ти е. Дели така се задави на морето с бонбон. беше ужасно преживяване  Sad
Марти, моят дядо е на 83, да ми е жив и здрав Praynig
Лека нощ на всички!

# 97
Янче не успях да я снимам триколката, че страшно проблеми за един ден. Баща ме го приеха в болница с неизвестна диагноза, чичо ми е в същата болница с диагноза рак на панкреаса последен стадий и го гонят да си ходи вкъщи, на всичкото отгоре баба ми дойде от село / а тя е една проклетия/ да я водя на лекар и обясняваше, че няма сила и апетит и спешно трябва да й се помогне /82 г./. Любо е водил Дени на лекар и му дали изследвания ПКК и паразитология, че имала съмнения за глисти, оказа се че здравната каса не поема паразитите и си платихме 30 лв.
 Извинете ме, но много ми се събра за един ден и реших да си излея мъката тук.

# 98
Ани, като прочетох случката с коста, настръхнах, аз определено незнам какво бих правила.Отвън майките дават фъстъци на децата си- дори и Ева е яла Sick Моля се по скоро да ви подминат неприятностите  Hug
Гери ,радвам се за вас , прегръдки на Софи Hug
Бубе, моля се за дядо ти  Praynig
Марти  Hug Мариса как се държи ,разбира ли че ще има братче??
Аз днес съм по добре, ще чакам симптоми при Ева Rolling Eyes

# 99
  • Бургас
Добро утро  Grinning Днес се успах, добре че алармата ми е настроена и че работя наблизо  Mr. Green

Мими, свалих си снимките, да нацелуваш сладкото Катенце и кака й  Hug

Благодаря за милите думи за гарджето ми. Ама той е и голям глезанчо, много му е хубаво да го гушкам и целувам, чак понякога прекалявам, а той ми вика "Пааак"  Crazy
Ние също къпем Ивчо с Нивеа бебешкия шампоан (в синя опаковка е) и много съм доволна, обаче по-съм доволна от същия шампоан с прозрачна опаковка (за копринена коса), ама много трудно го намирам  Rolling Eyes

Доротея е порастнала много и е една сладкаааа  Heart Eyes Силве, вземам я за снаха  Wink И без това Варна ми е на сърцето, ще имам повод за ходене   Joy

Това движение при задавяне беше описано в една книга "Моето бебе" още баткото като беше бебе. Добре го бях научила, но въпреки това се молех да не ми се налага да го практикувам, че баткото всичко слагаше в устата.

Гери, честито ви изписване, така е по-добре. Ама защо за децата е платена рехабилитацията  newsm78

Бутииии, почина ли си  Wink

Уф разписах се, извинете, млъквам  Hug

# 100
  • София
привет
днес ми е малко замаяна главата и не ми се работи, ма няма как....
марти, честито за сестра ти, само да се пазите и двете  Hug
мими, наистна тъжно, но не мога да съдя или съветвам и аз никого... само ако си в такава ситуация знаеш как да постъпиш, не казвам добре или зле... съжалявам за детето, малката душица с нищо не е виновно че живота така негостоприемно я посреща....
кати и лина са много сладки наистина  Hug

силве, много хубави снимки на доротея и плошадката също.
на 2 от снимките е детенцето на кръстницата на коки, много ми стана смешно, защото първо го познах, а после прочетох че това е северния парк, те живеят там  Laughing

ани, много ти се е насъблрало, пожелавам ти кураж да издържиш. това с костта е ужасно, аз бих се панирала неимоверно...което е лош съветник винаги, дано не ни се случва...
пиши как е татко ти, дано не е нищо сериозно  Praynig

хриси, а той има ли е контакт с варицелните? да земем да дойдем а  Laughing

герка, чеситито ви обратно вкъщи. и аз така се чувствах след като макар и за няколко часа и още като бебче, бяхме с коки в пирогов, защото връщаше доста и се уплаших че е рефлукс. като ни казаха на другия ден да отидем, а иначе ни "записаха" че сме там, бях ужасно доволна да си тръгна, така че те разбирам Grinning успешно рехабилитиране  Hug
(кога ще ме навестиш да пийнем по нещо на крак Heart Eyes)

ками, за кое ще чакаш симптоми при ева...явно не съм довидяла Blush

бубе, кураж за дядо ти  Hug

# 101
Ками, може и да не се разболее Евичка, не се върти много около нея, отворен прозорец и често миене на ръцете и може и да я подмине. Знам, че осцилукокцинум (въобще не знам как се пише това) веднъж седмично действа профилактично срещу вируси, нямам представа дали стомашни обаче

вирусът на варицелата е жив 5 минути във въздуха. Това, че има епидемия сега, значи, че масово не се спазват карантинните изисквания. Толкова много варицела и то през лятото  Confused това си ми е болна тема, чудя се как да си набавя ваксина за Никола

Мариса иска братче (за разлика от Никола, който иска "стиче"  Grinning много му разбира главата на него, но баща му го облъчва), мисля, че е щастлива. Сестра ми също е щастлива и тя искаше момченце. Зет ми пък искаше момиче, да му се чуди човек, малко го въртят на пръста си две, три иска

Герка, честито ви изписване  Hug добра идея е с тези клоуни, доколкото разбрах актьорите са доктори, така ли?

Ани, кураж в този труден момент Praynig

# 102
Сега четох за този вирус- при възрастните минавал за един ден,както се случи и при мен.Но при децата за 3-4 дни,имало и Т .Обадих се на педиатърката на Ева ,каза да й давам по 1 осциликокцинум 3-4 дена и вит Ц, плюс повече плодове  PeaceИначе вчера бях с нея до обяд после майка и Тони я поеха,надявам се да е силен организма й  PraynigЧе не ми се мисли,пак преди морето ако се разболее..................................

# 103
Добър ви ден  Sunglasses
Тъй да се включа във фен клуба на Доротея  Heart Eyes Силве, много ти е хубаво детенцето и едно дяволито гледа с тези очички  Hug Ти докога си в София?
А какво стана със срещите и РД-то  newsm78
Марти, много хубаво ми става като чета постовете ти  Hug Сигурно е чудесно да си бременеете заедно със сестра ти Simple Smile
Хайде и ти да се похвалиш с едно "стиче"  за Никола  Hug  bouquet
Герка честито прибиране вкъщи   bouquet
Ани, да не ви се повтаря тази случка вече  Naughty Ужас направо  Rolling Eyes Наистина ти се е насъбрало доста тези дни  Sad Много сили и всичко бързо да отминава  spoko
..................................
мими, наистина тъжно, но не мога да съдя или съветвам и аз никого... само ако си в такава ситуация знаеш как да постъпиш, не казвам добре или зле... съжалявам за детето, малката душица с нищо не е виновно че живота така негостоприемно я посреща....
......................................
Това и моето мнение  Cry Sad
Синята Нивеа и аз я ползвам от скоро за косата на Ина, а тази прозрачната не съм я виждала /ама толкова съм и търсила де  Wink/Ще взема и него да пробвам  Sunglasses
Хриси  Hug пиши как се развива при вас положението
Ками, дано не се разболее Евичка  Praynig
Увлякох се  Blush

# 104
МАрти, 5 минути във въздуха, но ако Ники си е играл с болното дете преди да го разберат, че е болно?
Реално кога става заразно детето? И може ли само да носиш вируса без да се разболееш?  
Иначе болното дете май е в групата на Ники, но така или иначе те в двора имат досег и с групата на по големите.
Извинявам се за тъпите ъпроси, но утре е рожденния ден на племенника ни. Много сме близки и никак не ми се иска да го пропуснем, схана ми от толкова време само за това мисли, ще идват и чичо ми от друг град. Голяма каръщина  Tired.

А и изобщо не знам нищо за болестта, нито какво да правя. Ние двамата с Емо сме карали варицела, но ако малкия се разболее, ще пренасяме ли вируса? Като идиот се чувствам понякога

Общи условия

Активация на акаунт